Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Ilk kez bu kadar kanamam oldu sabah kaktım baya eşim bile fark etti o kadae yine çok şükür aşırı değildi öncekilere gire fazlaydı

Valla kızlar çok zor eşim karakolda hani izin dün aldı bugün vermediler gitmek zorundaydı tekim yemek bile yiyemedim eşim yemek soyelmeis kapıyı 1 saat de zor açtım çok kötü cidden kimse yasamasin

Ilk kez bu kadar kanamam oldu sabah kaktım baya eşim bile fark etti o kadae yine çok şükür aşırı değildi öncekilere gire fazlaydı
Annelerin olduğu topiklere falan bi sorsana canım böyle bir şey yaşayan olmuş mu? Doktorun herzamanki doktorun mu güvendiğin biri mi?

Kızlar hayırlı akşamlar gebelik adete kaç gün kala çıkar ? Ben erken gebelik yaptım bariz tek çizgi ama hamile gibi hissediyorum mide bulantısı , göğüslerde sızlama ara ara adet ağrısı gibi daha 12 gün var ☹
Yapmayın bunu banaaaaaaaa lütfennnnn lütfennnnnn :KK70: :KK70: :duduk::duduk::eğlence::eğlence:

Nick adında bir demir yolu işçisi manevra sahasında çalışıyor, çok iyi bir insan ama ne yazık ki biraz kötümser bir yanı var. Yani olaylara hep kötü yanından bakan biri.
Bir yaz günü soğutucu vagonun içine giren Nick yanlışlıkla kendini kilitliyor.
Nick kilitli kaldığı soğutucu vagonun içinde eğer buradan çıkmayı başaramazsam donarak öleceğim diye panik ve korkuyla kapıyı yumruklamaya başlıyor. O gün tüm işçiler ustabaşının doğum günü sebebiyle erken ayrıldıkları ve sahada kimse olmadığı için dolayısıyla sesini kimseye duyuramıyor.

Titremeye başlıyor yerde kıvrılıyor. Bulduğu bir kağıda karısı ve çocuklarına "Bunlar benim son sözlerim olabilir. Şu an yavaş yavaş donduğumu hissediyorum" diye bir not yazıyor
Ve ertesi gün diğer işçiler dondurucunun kapısını açtıklarında Nick'in donmuş bedeni ile karşılaşıyorlar.

Fakat bu hikayenin şaşırtıcı kısmı, burada olağanüstü olan şey, o gece dondurucunun çalışmıyor olması... Gayet sıcak bir yaz akşamı ve donmasına ihtimal yok.
Gercekmiymis

Beynine neyi odakladiysa ona göre de şekillendiriyor gerçekten de öyle bizler acaba mi yoksa mi diye strese girdikçe olmuyor ve dusunduklerimizi başımıza gelmiş buluyor gibi oluyoruz. Neyi düşünüyorsak öyle hal alıyor dedigin gibi hersey beyinde bitiyor ama iste insaniz ya ufak seyden etkilenmemek heleki kirilgan taraflarimizda bunlara yenilmek kaçınılmaz oluyor canim benim insaAllah başarırız 🤲
Olumlu düsünmekte biryerde kötü neden dersen bu sefer hamileyim kesin psikolojisine girdiginde yada bende öyle oluyor bilmiyorum yalancı gebelik yasamaktan korkuyorum kendimi fazla kaptırmamak istiyorum en güzeli nötr olmak ne iyiyi düsüneceksin nede kötü olursa allahtan olmazsa allahtan düsüncesini iliklerimize islememiz gerekiyor sanırım🥰

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X