- 3 Temmuz 2019
- 7.220
- 8.435
- 118
- 29
İlaç verdimi peki canım? Dinlen sürekli yorma kendiniBugün sabah fena baya oldu
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
İlaç verdimi peki canım? Dinlen sürekli yorma kendiniBugün sabah fena baya oldu
İnsulin bende sürekli yükseliyor o da yüksek olunca malesef bebek etkiliyorVerdi canim
Verdi de sanki hiç almamış gibiyim insulin troid hepsi yüksekİlaç verdimi peki canım? Dinlen sürekli yorma kendini
Steste yapma kafanı rahat tut düşünme hiç kanamanı falanVerdi de sanki hiç almamış gibiyim insulin troid hepsi yüksek
Keske zahmette bulunup tekrar cekseydinYok camasir makinasi ile cektimcami bugulanmisti o oyuzden oyle cikmis olabilir
Annelerin olduğu topiklere falan bi sorsana canım böyle bir şey yaşayan olmuş mu? Doktorun herzamanki doktorun mu güvendiğin biri mi?Ilk kez bu kadar kanamam oldu sabah kaktım baya eşim bile fark etti o kadae yine çok şükür aşırı değildi öncekilere gire fazlaydı
Yeni ama iyi biri umut veriyo eski doktorum dusucek kesin gözüyle bakiyorAnnelerin olduğu topiklere falan bi sorsana canım böyle bir şey yaşayan olmuş mu? Doktorun herzamanki doktorun mu güvendiğin biri mi?
Amin kuzum bnm inşallahHadi hayırlısı olsun insallah bebegim![]()
Burası bunun icin acıldı bebegimBirbirimizi motive edelim kızçeler bebişlerimiz olsun birer birer yazalım buraya inşallah hemilelik haberimizi![]()
Nanacığım sen ne aşamadasın pekiBurası bunun icin acıldı bebegim![]()
Yapmayın bunu banaaaaaaaa lütfennnnn lütfennnnnnKızlar hayırlı akşamlar gebelik adete kaç gün kala çıkar ? Ben erken gebelik yaptım bariz tek çizgi ama hamile gibi hissediyorum mide bulantısı , göğüslerde sızlama ara ara adet ağrısı gibi daha 12 gün var ☹
GercekmiymisNick adında bir demir yolu işçisi manevra sahasında çalışıyor, çok iyi bir insan ama ne yazık ki biraz kötümser bir yanı var. Yani olaylara hep kötü yanından bakan biri.
Bir yaz günü soğutucu vagonun içine giren Nick yanlışlıkla kendini kilitliyor.
Nick kilitli kaldığı soğutucu vagonun içinde eğer buradan çıkmayı başaramazsam donarak öleceğim diye panik ve korkuyla kapıyı yumruklamaya başlıyor. O gün tüm işçiler ustabaşının doğum günü sebebiyle erken ayrıldıkları ve sahada kimse olmadığı için dolayısıyla sesini kimseye duyuramıyor.
Titremeye başlıyor yerde kıvrılıyor. Bulduğu bir kağıda karısı ve çocuklarına "Bunlar benim son sözlerim olabilir. Şu an yavaş yavaş donduğumu hissediyorum" diye bir not yazıyor
Ve ertesi gün diğer işçiler dondurucunun kapısını açtıklarında Nick'in donmuş bedeni ile karşılaşıyorlar.
Fakat bu hikayenin şaşırtıcı kısmı, burada olağanüstü olan şey, o gece dondurucunun çalışmıyor olması... Gayet sıcak bir yaz akşamı ve donmasına ihtimal yok.
Kullandım birkac kere cicegim henüz hamile kalamadım her yolu denemeye devam simdi sıra clifetaArkadaşlar preesed diye bir jel varmış hamile kalmayı kolaylaştırıyormuş bir bilgisi olan varsa yazabilir mi
cok uzun zaman once bir seminerde kitapcik dagitilmisti karamsar olmamak hakkinda lisedeydim sanirim orda okumustum bu hikayeyi gercek mi bilmem ama beni baya etkilemisti o zaman ne zaman aklima karamsar bisey gelse bu hikayeyi getirmeye calisiyorumGercekmiymis
Ben clife kullandım bir ay ama olmadı bende preeseed diye bir jel keşfettim araştırıyorum bayağı kullanan olmuş Nanacığım hamile kalan olmuşKullandım birkac kere cicegim henüz hamile kalamadım her yolu denemeye devam simdi sıra clifeta![]()
Olumlu düsünmekte biryerde kötü neden dersen bu sefer hamileyim kesin psikolojisine girdiginde yada bende öyle oluyor bilmiyorum yalancı gebelik yasamaktan korkuyorum kendimi fazla kaptırmamak istiyorum en güzeli nötr olmak ne iyiyi düsüneceksin nede kötü olursa allahtan olmazsa allahtan düsüncesini iliklerimize islememiz gerekiyor sanırımBeynine neyi odakladiysa ona göre de şekillendiriyor gerçekten de öyle bizler acaba mi yoksa mi diye strese girdikçe olmuyor ve dusunduklerimizi başımıza gelmiş buluyor gibi oluyoruz. Neyi düşünüyorsak öyle hal alıyor dedigin gibi hersey beyinde bitiyor ama iste insaniz ya ufak seyden etkilenmemek heleki kirilgan taraflarimizda bunlara yenilmek kaçınılmaz oluyor canim benim insaAllah başarırız❤