Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Kızlar ben geldim kaç gündr yokum kendşme gelemiyorum bir türlü yazamıyorum gireym diyorm girmye yüreğim kalmıyor bana burda dua edenler yardm edenlere hepsne Allah razı olsun diyorm Allahım sizide bekletmsn inşaAllah ben haber vermeye geldim çarşamba günü ameliyat olcam dua edin kızlar

Kızlar ben geldim kaç gündr yokum kendşme gelemiyorum bir türlü yazamıyorum gireym diyorm girmye yüreğim kalmıyor bana burda dua edenler yardm edenlere hepsne Allah razı olsun diyorm Allahım sizide bekletmsn inşaAllah ben haber vermeye geldim çarşamba günü ameliyat olcam dua edin kızlar
Canım benim İnşallah güzel geçer ve bebek için bi adım yaklaşmış olursun nolur hep güzel yönden bakmaya gayret göster

O nasıl oluyormuş ben yapamıyorum da 😏 yapmaya çalıştığım an da sağ olsun millet rahat vermiyor
Milletide önemsememek gerekiyor iste keske yapabilsem bende yapamıyorum suan tek yaptıgım akısına bırakmaya calısmak kuzum bu devirde takıntısız rahat olmak gerekiyor😒

Canım benim İnşallah güzel geçer ve bebek için bi adım yaklaşmış olursun nolur hep güzel yönden bakmaya gayret gönder
İnşaAllah kuzm bende öyle yapmaya çalışıyorum Rabbim kimseyi telef etmesin Ben Rabbimin adaletine inancm tam O beni zalime bırkmasn inşaAllah

Azıcık gülelim 🤪😂😂

Eklentiler

• F09C151E-2A91-4D6C-A8A2-3866C02962C5.webp
    F09C151E-2A91-4D6C-A8A2-3866C02962C5.webp
    37 KB · Görüntüleme: 24
İnsallah kuzum bak ben evlenmeden ya cocugum olmazsa diye esimle konustum hani bak cocugum olmazsa bosar misin? Yada evlatlik alir miyiz diye o kadar sartlamistim ki kendimi dedim heralde cocugum olmicak 🤷🏻‍♀️ Ovulasyon yaptigim donemde yumurtlama doneminde ya olmazsa diye degilde uff artik bitsin hergun hergun cok zor diye soylene soylene yaptim son gunler ilk gunler sadece şevkle yaptim sonra bikkinlik geldi ama yaparken bigun olsun ya olmazsa demedim ben buna bagliyorum valla
Hani diyorlar ya neden korkarsan başına gelir sanirim bizimkilerde bunun gibi oluşuyor olmazsalarla vs. Yasarken bir takim şeylerde basimiza geliyor. Çünkü insan inandığı gibi yasar. InsaAllah bizimde yüzümüzü hayirlisi ile güldürecek Rabbim canim benim 🤲

Hani diyorlar ya neden korkarsan başına gelir sanirim bizimkilerde bunun gibi oluşuyor olmazsalarla vs. Yasarken bir takim şeylerde basimiza geliyor. Çünkü insan inandığı gibi yasar. InsaAllah bizimde yüzümüzü hayirlisi ile güldürecek Rabbim canim benim 🤲
Ayy hadi insallah 🤲🏻 O kadar istiyorum hamile olmanizi hamis olmayan kimse kalmasin 😍

Olumlu düsünmekte biryerde kötü neden dersen bu sefer hamileyim kesin psikolojisine girdiginde yada bende öyle oluyor bilmiyorum yalancı gebelik yasamaktan korkuyorum kendimi fazla kaptırmamak istiyorum en güzeli nötr olmak ne iyiyi düsüneceksin nede kötü olursa allahtan olmazsa allahtan düsüncesini iliklerimize islememiz gerekiyor sanırım🥰
Aynen cok dogru canim benim inancimiz diri olmali ❤😍

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X