Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bunu deneycm ama brokliyide yapmştm güzelm benmm Allah hepnzden razı olsn nbnm için seferber oldunz resmen çarşamba günü ameliyat olacak Rabbim hayırlısını bunu yazmş demkki kuzmm
Sendende Allah razı olsun canim benim insaAllah ameliyattan sonra Rabbim kalbindeki tüm güzelliklerini yasamanı nasip etsin güneşli günler göstersin 🤲

N Nehir444 canım benim kanamadan korkma ben hastanede yattım kaybettiğim bebeğimde uzun bir süre bir kadın vardı çok yoğun kanama ile defalarca yattı çıktı artık bebeğine gidecek gözüyle bakıyolatdı hep ama gitmedi bebeği doğurana kadar kanaması oldu şimdi bebeği kucağında sen dr u dinle ayaklarını kaldır yat ilaçlarını al Rabbim e emanet bebemiz .
Benimde ağrım var hemde çok fazla ama dr a gitmiyorum bende kötü bişi söyler diye mümkün olursa yatıyorum bakalım Rabbim neyler neylerse güzel eyler😞

Kıyamam ya acaba mı şüphesi benim de geçmişti bi ara beş gün çok iyi bilirim 😔
Bide değer 1.20 çıkınca baya umutlandım geç döllenme falan olabilir değerim artar diye ama artmadı. Hayırlısı bakalım yarın ne dicek doktor. Artık belirsizlik bitsin istiyorum sadece. İşin tuhaf tarafı hiç şişlik hissetmiyorum karnımda 10 gün geçmesine rağmen

Valla kızlar çok zor eşim karakolda hani izin dün aldı bugün vermediler gitmek zorundaydı tekim yemek bile yiyemedim eşim yemek soyelmeis kapıyı 1 saat de zor açtım çok kötü cidden kimse yasamasin
Oy kıyamam çok geçmiş olsun cnm ya inş sağlıkla tutunur yavrun sana. Dua et bol bol

Bide değer 1.20 çıkınca baya umutlandım geç döllenme falan olabilir değerim artar diye ama artmadı. Hayırlısı bakalım yarın ne dicek doktor. Artık belirsizlik bitsin istiyorum sadece. İşin tuhaf tarafı hiç şişlik hissetmiyorum karnımda 10 gün geçmesine rağmen
Daha once gecikir miydi bu kadar peki

Kızlar ben geldim kaç gündr yokum kendşme gelemiyorum bir türlü yazamıyorum gireym diyorm girmye yüreğim kalmıyor bana burda dua edenler yardm edenlere hepsne Allah razı olsun diyorm Allahım sizide bekletmsn inşaAllah ben haber vermeye geldim çarşamba günü ameliyat olcam dua edin kızlar
Camım kesinleşti mi ameliyat? Alalhım yardımcın olsun🙏🙏🙏

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X