Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Yap bakalım ne cıkacak cnmGünaydın güzel kalplilerovitrelle iğnenin etkisitle gebelik testine 2 çizgi çıkarmış, sırf egomu tatmin etmek için yapıp kendi kendime 1 gün sevinesim var
![]()
1 günlük sevinmek benimde hakkımYap bakalım ne cıkacak cnm![]()
Hepimizin hakkı kuzum sende sevin ınsallah gercegınıde görmeyi nasip eder ınsallah Allahım1 günlük sevinmek benimde hakkım![]()
Amin inşallah, Rabbim hepimize tez zamanda nasip etsinHepimizin hakkı kuzum sende sevin ınsallah gercegınıde görmeyi nasip eder ınsallah Allahım![]()
Amin inşallah kuzum Allahım isteyen herkese nasip eder inşallahAmin inşallah, Rabbim hepimize tez zamanda nasip etsin![]()
Bende yaptim aynisini cikiyo vallaGünaydın güzel kalplilerovitrelle iğnenin etkisitle gebelik testine 2 çizgi çıkarmış, sırf egomu tatmin etmek için yapıp kendi kendime 1 gün sevinesim var
![]()
Canım ben kolye yapmıştım yada cebimde tasıyodumL LoriklorikBeklemekseni yazdım 110 kere Bismillahirrahmanirrahim kızlar epey kalın bi kağıt oldu bunu nasıl taşıyacağım üstümde
![]()
Hani ilişki esnasında da duracak ya kolye en mantıklısı da şuan kolye yapacak aparatım yok. En iyisi yatağımın başına ignelemekCanım ben kolye yapmıştım yada cebimde tasıyodum![]()
Canım üzerinde olması lazım ama, ben ip yada kumaş tarzı ince birşeyle bağlamıştımHani ilişki esnasında da duracak ya kolye en mantıklısı da şuan kolye yapacak aparatım yok. En iyisi yatağımın başına ignelemek![]()
Hmm bi kumaşın içine sarıp kumaşı ipe bağlayayım o zaman canım çok mantıklıCanım üzerinde olması lazım ama, ben ip yada kumaş tarzı ince birşeyle bağlamıştım
Ben yapamadim onu çünkü unuttmustum yapmayiL LoriklorikBeklemekseni yazdım 110 kere Bismillahirrahmanirrahim kızlar epey kalın bi kağıt oldu bunu nasıl taşıyacağım üstümde
![]()
Aynen canım bende öyle yaptımHmm bi kumaşın içine sarıp kumaşı ipe bağlayayım o zaman canım çok mantıklı![]()
Nasıl yapıyosun ölçüleri nedir acaba kaç gün uyguluyorsunsoğan kürü değil ama bal+çörekotu+tarçın karışımını okumuştum forumda canım. Çocuk düşündükten sonra birkaç ay hamile kalamadım fakat bu kürü uyguladığım ay hamile kaldım faydası oldu mu bilemiyorum ama yine de zararı yok tavsiye ederim denemekte fayda var. Şuan 2. Yi düşünüyoruz Allah nasip ederse. Yine başladım tüketmeye.
Gunaydin canim benim ❤Ilk defa mi oluyor canim yoksa adet oncesi sendrommu seninkisi de benimde yumurta catladiktan sonra hassaslasiyorGünaydın çiçeklerbgn adetime 5 gun kaldı ve benım goguslerım yumusaklastı ve agrıma ya basladı
![]()
Nasıl yapıyorsunuz kızlar onuL LoriklorikBeklemekseni yazdım 110 kere Bismillahirrahmanirrahim kızlar epey kalın bi kağıt oldu bunu nasıl taşıyacağım üstümde
![]()