Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bence de bi pratik yapmasi lazim artikOndan ufak lorikler gelemiyor halen![]()
![]()
Prof doc dr Lorik LorikoInsallahhhh insallllaaahhh♥♥
Ama kutunun ustune yapistirmis bir gebenin gunlugu doye altinda baska marka yaziyor![]()
Basla insallah faydasini görürsün. Rabbimin kelami sonuçtaAaa çok iyi o zaman başlayabilirim![]()
Sen kaynanana bir sorarmısın mercimegi fırına vermeyi ogluna bir ögretsinBence de bi pratik yapmasi lazim artikbi kere sucuklu yumurta yapacakti bicagi bi vurdu parmagini kesti
gun bpyu kan akti pansuman da ise yaramadi
Ahahahah ay cok guldumProf doc dr Lorik Loriko![]()
Herkeste belirti olacak diye birsey yok ki canim benim öle düşünme strese girmeAmın ınsallah cnm ınsallah bu ay umutluyum ama bilmyrm Kı ne belirti var nede bırsey yaa
Sonucta 12 tane yapmisSen kaynanana bir sorarmısın mercimegi fırına vermeyi ogluna bir ögretsin![]()
![]()
![]()
![]()
Hmm peki pik görmeden önce de tutma ihtimali oluyor mu.benim şu an silik 10. gün adetin.yapmiyor adam da zorlamiyim sogutmiyim diye şeyettimEvet yani 24 saat içinde yumurta çatlıcak demek oluyor o yuzden üste üste ilişki öneriliyor
Sabaha karsı yapın lorikim spermler cok kaliteli oluyormusAhahahah ay cok guldumsag yumurtlaig8m son 1 saattir bana sinyal veriyor resmen
Su an hoc stres degilimAynennn inşallah ama kafan rahat olsun stres yapmadan olsun anı yaşa ben öyle yaptıydım![]()
Bi gece bi sabahSabaha karsı yapın lorikim spermler cok kaliteli oluyormus![]()
Sen yinede pi görene kadar 2 günde bir olsun ilişki pik görünce hergün olsunHmm peki pik görmeden önce de tutma ihtimali oluyor mu.benim şu an silik 10. gün adetin.yapmiyor adam da zorlamiyim sogutmiyim diye şeyettim![]()
Yetkili servis simdi![]()
![]()
![]()
![]()
Pik olmus yarin daha koyu olur canim benim insaAllah hayırlısıyla sağlıkla da Rabbim Ol der de Olur insaAllah
Aptal gibi bi de soyledim esime olmasi lazim diyeOlma zaten relaxxx![]()
Hemde ne kadarrrr güzell olurrrrridiiiiBi gece bi sabaholmami
Insallah ballliimmm insallahhhh .elimizden geleni yaptik gerisi takdiri ilahiPik olmus yarin daha koyu olur canim benim insaAllah hayırlısıyla sağlıkla da Rabbim Ol der de Olur insaAllah❤