Ayyyy evet inşallah ya düşündükçe içim gidiyor zaten öyle cicili oluyorlar kiOyy tütü elbiseli minnoş tokalı bir melek gelecek demek, sağlıcakla gelsindarısı başımıza
![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ayyyy evet inşallah ya düşündükçe içim gidiyor zaten öyle cicili oluyorlar kiOyy tütü elbiseli minnoş tokalı bir melek gelecek demek, sağlıcakla gelsindarısı başımıza
![]()
Aynen canımm inşallah valla her gece dua ediyorum hepiniz için inşallah nasip eder allahım sizleredeCok guzel diyorsun insallah rabbim ummadigim yerden ciceklendirsin insallahson 11 gun
inşallah tez vakitte atlatırsın şu günleri çok çok geçmiş olsun bebeğin sıkı sıkı tutunsun sanaValla ben de anlamadım zaten neyse bebek de iyi mi bilmiyorum yarın gidicem kanamam o gün asidi oldu demiştim ya ondan sonra da oldu hemde baya oldu o gün full hastanede kaldım doktor bebek iyi dayanıyor annesi dedi de bakalım annem yanımda kaynanam da atladı geldi şuan da midem bulanıyor falan gidiyor böyle düşse kalka
Hayrlisi bklm biz ne zmn ogrencezAmin inşallah. Doktorum kesin olmamakla beraber kız dedi. Ama yüksek ihtimal kız dedi. En iyisini doktorun bilir bazıları 16 haftaya kadar tahminde bulunmak istemiyor kesinleşmesini bekliyor. Bizimki biz çok merak edince söyledi
![]()
Sen cok iyi yüreklibir annesiiinnnnAynen canımm inşallah valla her gece dua ediyorum hepiniz için inşallah nasip eder allahım sizlerede❤
Amin az kaldı zaman hemencecik geçiyorHayrlisi bklm biz ne zmn ogrencez![]()
Bizim velet de daha dollenmedi teyzesiAmin az kaldı zaman hemencecik geçiyor![]()
Oyyy teyzesi yer onu elbet bir gün döllenecek ve hepimizin duaları sizinle olduğu için gözlerimizde sizinde ondan topiğin gözde bebekleri olacak senin N Nana Ana nınBizim velet de daha dollenmedi teyzesi![]()
Sende öylesin canım çok iyi bir anne olucaksınnnnnSen cok iyi yüreklibir annesiiinnnn![]()
Insallah herkes hamile masallah bi bize gelmedi keramet
Güzel kalbinden öperim seni kız hiçte unutmaz beni buraya yazmasamda hatırlar hep Allah razı olsun kuzucum senden sağ salim yavruna kavuştursun inşallah uzun sağlıklı ömürler nasip etsin size
İnşallah hayırlısıyla bebeğin olur hemencecik canımSelam kızlar ben de 2,5 senedir evliyim 1,5 sene önce korunmayı bıraktık ben doğum kontrol hapı kullanıyodum ve bıraktım adetm düzensizleşti defalarca doktora gittim pcos var dediler en son hastaneden ağlayarak çıktım ve artık doktora girmicem akışına bırakcam dedim kısırlık servisine gitmemi önerdiler ama ben gitmedim çünkü evlenmeden önce adetim düzenliydi hap kullanıp bıraktıktan sonra böyle oldum kendimce karar aldım bedenimi temizlicem ve hiçbir ilaç takviye almıcam dedim kendi kendime
Bu ay hiç korunmadık adetime beş gün var 3 4 gündür sol taraftan bi kasılma giriyo ve oturduğum yerde başım döner gibi oldu birkaç kere yok yere ümitlenmek istemiyorum ama bebeğim olsun istiyorum artık
Olacak o keramet kutumda artık büyük hissediyorum yaklaştık az kaldıInsallah herkes hamile masallah bi bize gelmedi keramet![]()
Kesinlikle bence yaşadığım herşeyin sebebi o haplar kimse kullanmasın herkese söylüyorumİnşallah hayırlısıyla bebeğin olur hemencecik canımDoğum kontrol hapını ben bu yuzden hiç kullanmadım hormonlarla oynadıgını düşünüyorum bence kimse kullanmamalı
![]()
Olacak o keramet kutumda artık büyük hissediyorum yaklaştık az kaldı![]()
Unutur muyum sizleri birlikte bekledik birlikte yine bekleyeceğiz hepimizin o mutlu zamanlarına şahit olacağız burada bir aile olduk nanam sağolsun iyiki açmış bu topiği hepinizi ayrı ayrı çok seviyorum. Yıllardır arkadaşız gibi hissediyorumGüzel kalbinden öperim seni kız hiçte unutmaz beni buraya yazmasamda hatırlar hep Allah razı olsun kuzucum senden sağ salim yavruna kavuştursun inşallah uzun sağlıklı ömürler nasip etsin size![]()
Sahi bizde görebilecek miyiz o zamanları kuzumUnutur muyum sizleri birlikte bekledik birlikte yine bekleyeceğiz hepimizin o mutlu zamanlarına şahit olacağız burada bir aile olduk nanam sağolsun iyiki açmış bu topiği hepinizi ayrı ayrı çok seviyorum. Yıllardır arkadaşız gibi hissediyorumo samimiyetiniz iyi niyetiniz hepiniz iyiki varsınız.Amin inşallah hepimiz evlatlarımızı sağ salim kucağımıza alırız hayırlı sağlıklı evlatlar olurlar inşallah
![]()
Göreceksin inşallah biraz daha vakti var demek ki o haberi alınca mutluluk gözyaşlarını tutamayacaksınSahi bizde görebilecek miyiz o zamanları kuzumkendi adıma bnde çok seviyorum kimseyle paylaşamadıklarımızı sizlerle paylaşıyoruz inşallah birgün bebiş mutluluğunuda paylaşırız kuzum amin kuzum amin inşallah Rabbim duysun sesini
![]()