Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Ameliyat oldm canlarım benim hepinize tek tek yazamıyorum rahatszm biraz dua edin ama şunun haberini vermek istedim dış gebelik yaşadığım tüpümü yırtmış lar doktor öyle dedi onu tamamen almak zornda kalmışlar sağ tüpüm sağlıklıymş ve açlmş dedi dr normal yolla gebe kalrsn dedi çok şükr inşallah hersey yoluna girer kuzularm ❤️ sizi seviyorm L Loriklorik @Dostumdostum burda beni soran herkesi aklma getemeyrm hakkmızı helal edin iyi olnca yazcm size kızlar seviyorm sizi

Canım benim çok geçmiş olsun. Senin için hayırlısı buymuş, normal yolla hamile kalabileceğini öğrenmiş oldun. İnşallah hamilelik haberi vermende sıra artık. 🥰

Bata son iki gün belim agriyo gögüsler dolgun ama sabahli test nekatif her ay oldugu gibi alistim artik 🤣🙈

Regl gelmeden belli olmaz canım. İnşallah hamilesindir, az kalmış senin. Güzel haberlere inşallah. Hiç belli olmaz çünkü 🥰

Selam kızlar ben de 2,5 senedir evliyim 1,5 sene önce korunmayı bıraktık ben doğum kontrol hapı kullanıyodum ve bıraktım adetm düzensizleşti defalarca doktora gittim pcos var dediler en son hastaneden ağlayarak çıktım ve artık doktora girmicem akışına bırakcam dedim kısırlık servisine gitmemi önerdiler ama ben gitmedim çünkü evlenmeden önce adetim düzenliydi hap kullanıp bıraktıktan sonra böyle oldum kendimce karar aldım bedenimi temizlicem ve hiçbir ilaç takviye almıcam dedim kendi kendime
Bu ay hiç korunmadık adetime beş gün var 3 4 gündür sol taraftan bi kasılma giriyo ve oturduğum yerde başım döner gibi oldu birkaç kere yok yere ümitlenmek istemiyorum ama bebeğim olsun istiyorum artık
Aynı şeyleri yaşadım canım seninle pes ettim ve hamile kaldım Allah ın izniyle. Rabbim sizlerede nasip etsin. 💕

Ameliyat oldm canlarım benim hepinize tek tek yazamıyorum rahatszm biraz dua edin ama şunun haberini vermek istedim dış gebelik yaşadığım tüpümü yırtmış lar doktor öyle dedi onu tamamen almak zornda kalmışlar sağ tüpüm sağlıklıymş ve açlmş dedi dr normal yolla gebe kalrsn dedi çok şükr inşallah hersey yoluna girer kuzularm ❤ sizi seviyorm L Loriklorik @Dostumdostum burda beni soran herkesi aklma getemeyrm hakkmızı helal edin iyi olnca yazcm size kızlar seviyorm sizi
Cok sevndm cnm. Buna da sukurler olsn.🤗😍 cok gecms olsn tekrr. Darisi gebelk haberini vermye insllh

Benim adetime daha var hamile kalmak istiyorum da bu ay cok degişik oluyor sarı akıntım oluyor asırı derecede bel agrısı gunduzleri niraz mide bulantım oluyor bunun hamilelikle bi alakası varmı acaba çok istiyorum cocuk
Kac gun var adetine canim

Geçmiş olsun nanacim ağrının sebebini bilemiyorum ama dinlen yorma kendini tutulmuş olabilirsin sıcak tut kendini. Geçer bı an önce insAllah boşver işi ben yapmiom arkamdan kosmuyorlar :KK70:
Sagol balam sıcak su iyi geldi hemen ise koyuldum sonrada üstümden dozer gecmis gibi oldum anca gelebildim tesekkür ederim yinede🤣🤣🥰😘

Oyyy teyzesi yer onu elbet bir gün döllenecek ve hepimizin duaları sizinle olduğu için gözlerimizde sizinde ondan topiğin gözde bebekleri olacak senin N Nana Ana nın😍 ve @Eslem91 in😍. En kısa zamanda sizlerinde topikde ki diğer arkadaşlarında mutlu haberlerini alacağız 🙏💞
Ay ballarını akıtmıs yine bu hatunnnn🥰🥰😘😘 amin insallah be balam hepimiz sevinelim birtanemiz üzgün kalmasın buralarda cokca aminnnn🤲🤲😇
Amin amin Allah razı olsun balım benim 😍
Ciddi misin hatırlamıyorum diye bana şaka mı yapıyorsun 😁
Sendende allah razı olsun cicegim ben cok iyi hatırlıyorum sanada kız demistim🥰🥰 arattırma bütün sayfaları simdi bana :KK70:

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X