Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Kizlar günaydinn 😊 bat yarin benim sabah test yaptim negatif cikti.. Benim yumurtam sol tarafdan catladi ama dün geceden beri sag tarafda asiri bi batma var 😣 atesimide ömcüyorum yüksek cikiyo.. Sizce gec döllenme olabilirmi? 😢

Icimde sanki hamilesin diyen bir sess
Ay hadi İnşallah yaaaaa
Ben de ümitlenmek istemiyom ama belim ağrıyo kaç gündür bi de soldan soldan ağrı girip durdu 2 3 gün bi kaç kere başım döner gibi oldu oturduğum yerde dün baya okudum kk da eski topikleri bunları yaşayıp hamile olan bisürü insan vardı inşallah bizde hamileyzdir inşallah Allah'ım isteyen herkese hayırlı bi evlat nasip eder

Gunaydın kızlar dun gece arkadasım dogum yattı ha onun adına cok seviniyorum ama ne bılım ıcımde birseyler kırıldı sankı ya 😭😭:110::eek:
Aynı şey bana da bigün markette çalışırken oldu kadın cüzdanını çıkarcaktı bebek vardı kucağında tutar mısın diye kucağıma veriverdi bebeği Allah'ım nasıl attım kendimi tuvalete nasıl ağladım yaşamayan bilemez inşallah bizim de kucaklarımız dolacak ben inanıyorum ümitsizlik yok kızlar♥️

Kizlar günaydinn 😊 bat yarin benim sabah test yaptim negatif cikti.. Benim yumurtam sol tarafdan catladi ama dün geceden beri sag tarafda asiri bi batma var 😣 atesimide ömcüyorum yüksek cikiyo.. Sizce gec döllenme olabilirmi? 😢
Ay hadi İnşallah yaaaaa
Ben de ümitlenmek istemiyom ama belim ağrıyo kaç gündür bi de soldan soldan ağrı girip durdu 2 3 gün bi kaç kere başım döner gibi oldu oturduğum yerde dün baya okudum kk da eski topikleri bunları yaşayıp hamile olan bisürü insan vardı inşallah bizde hamileyzdir inşallah Allah'ım isteyen herkese hayırlı bi evlat nasip eder

Hadi inşallah kızlar, 2019 güzel haberlerle kapatalım

Ay hadi İnşallah yaaaaa
Insalllah insallllaaahhh cogu kisi de belirtisiz hamile oluyor .belirti ararsan bulursun illaki serbest birak vucudunu rahatla icini ferah tut hamileymissin gibi karnini sev okşa bebek varmis gibi . Bi yerde okumustum boylr yaparak mutluluk hormonu salgiliyormusuz vucudumuz da kendini hazir hiisediyormus o zaman

Cok sukur bak umut varmis normal yolla gebelik elde edilirmis zaten bizim istedigimiz de buydu zaten bundan sonra cok guzel olucak Allahin izni ile😍😍😍♥❤iyi misin su an yatakta misin surekli agrin sizin var mi
Çoooooook şükür kuzm benm dr dedi yumurtalar ve bir tüpün sağlam dedi bizede yumrta lazm tüp değil ddi agrm var evveet kuzmm ilk günlere ragmen git gide iy olmaya çalşyorm

Canım benim çok geçmiş olsun. Senin için hayırlısı buymuş, normal yolla hamile kalabileceğini öğrenmiş oldun. İnşallah hamilelik haberi vermende sıra artık. 🥰

Regl gelmeden belli olmaz canım. İnşallah hamilesindir, az kalmış senin. Güzel haberlere inşallah. Hiç belli olmaz çünkü 🥰
Ay inşallah kuzm inşallah artk o güzelliğe kavusmak zamanı gelmiştir

Nasıl mutlu oldum bilemezsin duanın gücüsün sen masallah dahada iyi olacaksın insallah balam dört gözle iyilesip hamile kalmanı bekliyorum onagöre😍❤ Bizde seni seviyoruz🥰🥰😘😘
Oy ölürüm seni verene güzelm 💋💋 inşallah ya inşallah çabucak toparlanrm

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X