Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Kizlar günaydinn 😊 bat yarin benim sabah test yaptim negatif cikti.. Benim yumurtam sol tarafdan catladi ama dün geceden beri sag tarafda asiri bi batma var 😣 atesimide ömcüyorum yüksek cikiyo.. Sizce gec döllenme olabilirmi? 😢
Olabilir canım test göstermemişte olabilir yarın bir daha yap test

Hepinize kucak doluuuuuuu öpücüklerimi gönderiyorm güzel kalpli çiçeklerim ❤️💋 dularmz sayesinde belkide Rabbim gençliğime acıyıp bana bıraktı o tüpümü çnkü ben dedim Allahm eger hayrssaa ikiisde gitsin iki defa zahmet çekmem inşallah o bana sıkntı yapacaksa kalsn inşallah dedim O duanın Hatrna Rabbim yüzüme baksnn ❤️❤️🖐️🖐️🖐️🖐️ hepinizi Rabbime emanet ediyorum girebldikçe yanınıza gelcm kızlar misafr gelip gidiyor malum ❤️❤️ öptüm yüreğinizden

Hepinize kucak doluuuuuuu öpücüklerimi gönderiyorm güzel kalpli çiçeklerim ❤💋 dularmz sayesinde belkide Rabbim gençliğime acıyıp bana bıraktı o tüpümü çnkü ben dedim Allahm eger hayrssaa ikiisde gitsin iki defa zahmet çekmem inşallah o bana sıkntı yapacaksa kalsn inşallah dedim O duanın Hatrna Rabbim yüzüme baksnn ❤❤🖐🖐🖐🖐 hepinizi Rabbime emanet ediyorum girebldikçe yanınıza gelcm kızlar misafr gelip gidiyor malum ❤❤ öptüm yüreğinizden
Her zaman dua ederiz canım sen içini ferah tut yeter🙏 Dinlen bol bol iyi şeyler düşün canım bizde öpüyoruz seni😍😍

Aynı şey bana da bigün markette çalışırken oldu kadın cüzdanını çıkarcaktı bebek vardı kucağında tutar mısın diye kucağıma veriverdi bebeği Allah'ım nasıl attım kendimi tuvalete nasıl ağladım yaşamayan bilemez inşallah bizim de kucaklarımız dolacak ben inanıyorum ümitsizlik yok kızlar♥
Cok zor ya daha bebek gormeye de gdcgz nasıl olur bilmiyorum 😭😭

Ne bılım cnm asla Allah'ıma isyan etmiyorum ama o kısı 6 aylıkken dogurdu evlenmeden hamıle kaldı neden diye dusunuyorum neden Rabbim banada ver haram işlemedi etmedim anlatabildim mi asla Allah'ıma isyan etmiyorum
Canım işte onuda başka türlü sınar allahım merak etme öenmli olan doğurmak değil iyi bir anne olabilmek. Sen şua değerini biliyosun belki o bilemicek o yuzden öyle düşünme böyle şeyler çok yaşanıyor önemli olan saborlı olmak birgün sende alıcaksın bebişini inşallah 🙏🙏

Canım işte onuda başka türlü sınar allahım merak etme öenmli olan doğurmak değil iyi bir anne olabilmek. Sen şua değerini biliyosun belki o bilemicek o yuzden öyle düşünme böyle şeyler çok yaşanıyor önemli olan saborlı olmak birgün sende alıcaksın bebişini inşallah 🙏🙏
Aynen Oyle ama cnm cok kotu hissediyorum elimde degıl cnm ne desemde bos ne yapsam da bos ben neler yapıyorum ama bekliyorum bakalım adete 2 gun kaldı hayırlısı artık cnm🙌🙌

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X