- 22 Ağustos 2019
- 3.453
- 8.209
- 158
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Hadi insallah evrene mesajmı bu yoksaaa bilmedigimiz birseymi varBen bu ay size guzel haber vericem![]()
Amin hepimizin birbirimize moral umut olmak için varız![]()
Saceedeee annelik duygusuHadi insallah evrene mesajmı bu yoksaaa bilmedigimiz birseymi var❤
kızlar ilk kez yapıyorum bu ay ovu.smdi yumurtlama olmak üzere mi acaba bugünkü biraz koyu sanki? biraz bilgi verebilecek var mi![]()
Aman boşver belirtiyi bütün belirtiler oluyor da ne oluyor sanki.ben sonuncuda hiç belirti olmamıştıKızlaaaar, batları yaklaşanlar hiç belirtisi olan var mı? Benim son 7 günüm, bugünü saymazsak.Hiç belirtim yok.
Ay sağol canım çok iyi oldu karsilastirmak için.Eki Görüntüle 2567129
Benimkilerde boyleydi bu ay karsilastir istersen bi an da pik oluyor
En koyu ciktiktan sonra ilişkiye kaç gün devam ediliyorEki Görüntüle 2567129
Benimkilerde boyleydi bu ay karsilastir istersen bi an da pik oluyor
Ben öncesini de 3 gun sonrasini da degerlendirdim bugun sonEn koyu ciktiktan sonra ilişkiye kaç gün devam ediliyor
yok canım daha hiç koyulaşmamış ikinci çizgi birinciden de koyu oluyor sen devam et testlerekızlar ilk kez yapıyorum bu ay ovu.smdi yumurtlama olmak üzere mi acaba bugünkü biraz koyu sanki? biraz bilgi verebilecek var mi![]()
Öyle yapmaya çalşcm cnm bnmHer zaman dua ederiz canım sen içini ferah tut yeterDinlen bol bol iyi şeyler düşün canım bizde öpüyoruz seni
![]()
Kuzmm kararlmsnSon 10 gun bakalim bugunde doktora gidicem tup bebek icin on gorusme yapmayi dusunuyorum
Hadi hayirlisi inşallah kuzum❤Ben öncesini de 3 gun sonrasini da degerlendirdim bugun son![]()
Hadi yaa tamam canım sağolyok canım daha hiç koyulaşmamış ikinci çizgi birinciden de koyu oluyor sen devam et testlere
Birazcık fark varkızlar ilk kez yapıyorum bu ay ovu.smdi yumurtlama olmak üzere mi acaba bugünkü biraz koyu sanki? biraz bilgi verebilecek var mi![]()
Kararliyimmi bilmiyorum ya cok aradayimKuzmm kararlmsn
Insalllaahhh ya bakalim simdi doktora gidiyoruz konusmaya sadexwL Loriklorik canim bi iki gün daha degerlendir
Pik ve 4 gün daha degerlendir sonra gun asiri iliski olsun
İnşallah tutar![]()