- 25 Temmuz 2013
- 13.332
- 54.368
- 798
Sonuncuda ikinci çizgi var.Kızlar yaptığım testlere bir bakıp yardımcı olur musunuz daha adetime 8 gün var ama ben dayanamadım
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Sonuncuda ikinci çizgi var.Kızlar yaptığım testlere bir bakıp yardımcı olur musunuz daha adetime 8 gün var ama ben dayanamadım
Üsüttüysen herhalde gecmis olsun kuzumVallahi cnm üzülecek zamanım olmadı dun agrıdan ölüyordum Az kalsın 3 defa kustum neden bende blmyrm
İyiyiz cicegim banlanmadıgına duacıyızKizlaaarrrrr ben geldimmnasilsiniz bakalim ♥
Bu acele niyeKızlar yaptığım testlere bir bakıp yardımcı olur musunuz daha adetime 8 gün var ama ben dayanamadım
Hayırlısı olsun canım aramıza hosgeldinMerhaba kizlar bende 8 aylik evliyim gebe kalmak istiyorum insallah![]()
Hosbulduk canim benim amin insallahHayırlısı olsun canım aramıza hosgeldin![]()
Bir defa düşük yaptım 3 4 aydır bunu bekliyoruz heyecanlıyım birazBu acele niye![]()
Bende iyiyim birazdan doktora gidicemİyiyiz cicegim banlanmadıgına duacıyız![]()
![]()
Sen nasılsın balam
![]()
İnsallah cicegim batını alayım toteme yazayım senideHosbulduk canim benim amin insallah![]()
Heyecanını anlıyorum ama saglıklı bir sonuc alamazsın bu kadar erken bir testle. Oyüzden batını beklemeni öneririm biraz sabır gerekiyor gecmis olsun buaradaBir defa düşük yaptım 3 4 aydır da bunu bekliyo
Bir defa düşük yaptım 3 4 aydır bunu bekliyoruz heyecanlıyım biraz
Pipilinin fotografını bekliyoruz ozamanBende iyiyim birazdan doktora gidicem![]()
Geçmiş olsun canim uzulme benim gorumceminde 5 aylik kanaması olmuştu ama ondan sonra kesildiKizlar bnm bugun ilk defa kanamam oldu.yani tam kanama da deil galiba. Afedrrsinz acik kahverngi seklnde. Ama az az devm edio. Galiba hastneye gidicm.
bastan beri olmamisti . Ilk defa olnca endise kapldi icimi. Harektlrini de hssediorm ama galiba gidicem hastnye. Duanizi bekliorm
4 ocak canim ama bu ay pek degerlendiremedik sehir disindaydim yinede ksmetİnsallah cicegim batını alayım toteme yazayım senide
Heyecanını anlıyorum ama saglıklı bir sonuc alamazsın bu kadar erken bir testle. Oyüzden batını beklemeni öneririm biraz sabır gerekiyor gecmis olsun buarada
Ayy insallah iyidir ilac kullandim bu hafta icim icimi yiyoPipilinin fotografını bekliyoruz ozaman❤![]()
Dayanamiyom bu gece bebegimin cinsiyetini ogrenmeye gidiyordumSen 6gün bekleyeceksin![]()
Hayırlısıysa olur belki ekledim cicegim4 ocak canim ama bu ay pek degerlendiremedik sehir disindaydim yinede ksmet![]()
Cok iyi oooo ben biliyorum pipisini sallayacak bugün sanaaaaAyy insallah iyidir ilac kullandim bu hafta icim icimi yiyobugun kesinlesir heralde pipili mi degil mi
![]()
Dayanamiyom bu gece bebegimin cinsiyetini ogrenmeye gidiyordum![]()
![]()
Küfür etsem sikayet edermisinDayanamiyom bu gece bebegimin cinsiyetini ogrenmeye gidiyordum![]()
![]()
(Dış sesim)Assllaaaa etmemmmKüfür etsem sikayet edermisin![]()
Nanaaaaa anannnnnnn seniii yesin(Dış sesim)Assllaaaa etmemmm
(Icimden)yiyorsa et bakimmm![]()