- 27 Haziran 2019
- 10.410
- 15.549
- 213
Yok benegim öyle degil reglkende oluyor bu yumla ilgili bir durum degilCanım ben yumurtlamamdan sonra yaşamıştım onu sol tarafım sürekli ağrıyodu belkide seninde ondandır
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Yok benegim öyle degil reglkende oluyor bu yumla ilgili bir durum degilCanım ben yumurtlamamdan sonra yaşamıştım onu sol tarafım sürekli ağrıyodu belkide seninde ondandır
Rahim inceldiginde bendede oluyor o sanki rahmimi hissediyorum gibi kuzum ama bu farklı bir olay sagol buaradaGeçmiş olsun insallah ben yaasamadim ama ovuden sonra iliski olunca kasiklarimda baloncuk varmis gibi agri oluyor ben de sadecs
inşallah kuzumm artık ne zamana denk gelirseHadi insallah kuzum sabaha karsı degerlendirin emi![]()
Kolay gele bacıminşallah kuzumm artık ne zamana denk gelirse![]()
nana yumoş dönemin bittimi pekiBelim agrıyor yine sol taraf
ya ciceklerim benim sol kasıkta bir problem hissediyorum
Sanki icerde gergin bir ip varmıs gibi oluyor özellikle idrarımı yaparken yada birliktelik yasarken tutup o ipi cekip koparma hissi yasıyorum
Tam olarak baska türlü ifade edemezdim sanırım bu olayı
Sizdede oluyormu bu?
Ovü yada regl dönemiyle hic alakası yok sürekli var olan bir duyu bu
bagırsaktamı bir problem varyada idrar yolundamı bilmiyorum
Kadın dogumcular temiz diyordu düne kadarda son gittigim druda biliyorsunuz pco var hamile kalamazsın demisti
Dbaska dra gidecem evet ama yasayan varmı butarz birseyi merak ediyorum
Kuzum bu bu ay olan bir durum degil yani uzun süredir böyle yum dönemim bitti regle yedi gün var sanırım ama onunla alakası yok diye düsünüyorumnana yumoş dönemin bittimi peki
adete kaç var
Dovucem kocami zaten az once aradi sana cekmis simdiden inat dedim geliyo geliyo duyuyo musun ayak seslerini diyoAnnnaaaaaaammmmmm vallaha cok simarik olarr yetisemezsinizkocan buyutsun o zMan sadece sevmelik olmasin
kuzum peki sana smear testi falan yaptımı doktorKuzum bu bu ay olan bir durum degil yani uzun süredir böyle yum dönemim bitti regle yedi gün var sanırım ama onunla alakası yok diye düsünüyorum![]()
Smear testi yaptırdım kuzum temiz cıkmıstı bulacam insallahkuzum peki sana smear testi falan yaptımı doktor
bence iyi bir doktor bulup güzelce muayene ol kuzum
Taniyamadin deeeeemmiiiiğg
Profilin ve hakında seni ele verdiTaniyamadin deeeeemmiiiiğg![]()
Tuuuhhh yaaaaa vallaha dusunemedimProfilin ve hakında seni ele verdi![]()
Belki üşütüyosundur canım oluyor üşütmekten çorapsız terliksiz gezme olmadıYok benegim öyle degil reglkende oluyor bu yumla ilgili bir durum degil
Yok kuzum yav yazında oluyorduBelki üşütüyosundur canım oluyor üşütmekten çorapsız terliksiz gezme olmadı
Yawww nanaaaPipisi agzındamı nasıl olur![]()
![]()
![]()
![]()
Saolasn cnm. Gecti gibi sankim. Cok cok az var simdilkGeçmiş olsun canim uzulme benim gorumceminde 5 aylik kanaması olmuştu ama ondan sonra kesildi
İnşallah kanaman kesilir
Analar neler doguracak bak sennnnnnYawww nanaaahe oglum jimnastikci oldgu icin agzina alabilio cukunu
Saolasn cnm. Gecti gibi sankim. Cok cok az var simdilk
Nananin ogluAnalar neler doguracak bak sennnnnn![]()