Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
50 cumhuriyet ogluma verirseniz neden olmasın :KK70: :KK70:
Kizimi beslemisim buyurtmusum sen gelin alcan😂😂hayyattaa virmiimm kizimin evini dayayip dosiycenn oyle gelin ederim 😂😂😂yillat sonra bi de bizimkiler okuyormuş burdan 😂😂daha ortada yokken plan yapmis bizim moruklar

Güzel cıkarıyormuyuz zekta böylemi cıkarıyorduk🤪🤪🤪😂😂😂
Saka biryana kimse yanımda olsun istemem herkesi o agrıyla tokatlarım ben haha:KK70::KK70:
Ben annemi isterim gerci onunda tansiyonu var minnosum😂😂kadin ne uzunyusunu ne de sevincini yasayamiyor tansiyon fiirliyo😂😂

Ben annemi isterim gerci onunda tansiyonu var minnosum😂😂kadin ne uzunyusunu ne de sevincini yasayamiyor tansiyon fiirliyo😂😂
Kadın yeterince senden cekti zaten birde dogumunda cektirtme kaynananı cagır görsün bir dogurup pir dogurdugunu :KK70: :KK70:
Kizimi beslemisim buyurtmusum sen gelin alcan😂😂hayyattaa virmiimm kizimin evini dayayip dosiycenn oyle gelin ederim 😂😂😂yillat sonra bi de bizimkiler okuyormuş burdan 😂😂daha ortada yokken plan yapmis bizim moruklar
Kusura bakma ama oglumda okdar koruyup kollayacak bedeve olmaz bu isler🤪🤪🤪
İnsallah okurlarda nasıl sahip cıkmısız görürler🤪🤪🤣🤣

Kadın yeterince senden cekti zaten birde dogumunda cektirtme kaynananı cagır görsün bir dogurup pir dogurdugunu :KK70: :KK70:

Kusura bakma ama oglumda okdar koruyup kollayacak bedeve olmaz bu isler🤪🤪🤪
İnsallah okurlarda nasıl sahip cıkmısız görürler🤪🤪🤣🤣
Kaynanamlar benle dalga gecerler biz okadar dogurduk sen daha 2 tane doguramiyon diye 😂😂😂😂😂

Aayyyyhhhhh daha totosunu silemeyen el bebek gul bebek yetirstigi ogluna baslik istiyor😂😂😂

Kaynanamlar benle dalga gecerler biz okadar dogurduk sen daha 2 tane doguramiyon diye 😂😂😂😂😂

Aayyyyhhhhh daha totosunu silemeyen el bebek gul bebek yetirstigi ogluna baslik istiyor😂😂😂

onun dogurduklarından daha güzel olacak senin bebegin görünce
Agzını acamaz bosversene
Topikce ceyrek takmaya geliriz hastaneye
Bizi görünce kacar zaten :KK70: :KK70:

Bulunmaz hint kumasım o benim tabi isteyecem🤪🤪🤣🤣🥰🥰 kolay yapmadım ben onu 75 tllik c lifeı hergün igrenc igrenc yiyerek yaptım:KK70:

onun dogurduklarından daha güzel olacak senin bebegin görünce
Agzını acamaz bosversene
Topikce ceyrek takmaya geliriz hastaneye
Bizi görünce kacar zaten :KK70: :KK70:

Bulunmaz hint kumasım o benim tabi isteyecem🤪🤪🤣🤣🥰🥰 kolay yapmadım ben onu 75 tllik c lifeı hergün igrenc igrenc yiyerek yaptım:KK70:
😂😂😂balli cocuklarimiz bizim 😂😂😂bi de gamzeli olsalar taaammmaaammm oldu bu is

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X