- 4 Aralık 2019
- 395
- 313
- 53
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Valla ya en çokta ben hakediyorum anlatmadığım kimse kalmadı
Ikınırker cagırırız artık nasıl ıkınıyoruz diye zektayı![]()
Vallaha ona guvenerek aldim zektaya♥♥
hahahahah ellerinize birleştirip zekta demeniz yeterli anında ordayımIkınırker cagırırız artık nasıl ıkınıyoruz diye zektayı![]()
2 kisiyiz tam da oluyor zeeekkkk-----taaaaaaaa zekta zektahahahahah ellerinize birleştirip zekta demeniz yeterli anında ordayım![]()
Selam kızlar ben geldiim2 kisiyiz tam da oluyor zeeekkkk-----taaaaaaaa zekta zektaselam kizlaaaarrrr
Benim bilgim yok canımcım ama bir an önce doktora git ihmal etme, pko yu da takma lütfen öyle olup hamile kalan çok inşallah senin gebiş haberini burdan duyacaz ve kalkıp yeminlen göbek atcam o günBelim agrıyor yine sol taraf
ya ciceklerim benim sol kasıkta bir problem hissediyorum
Sanki icerde gergin bir ip varmıs gibi oluyor özellikle idrarımı yaparken yada birliktelik yasarken tutup o ipi cekip koparma hissi yasıyorum
Tam olarak baska türlü ifade edemezdim sanırım bu olayı
Sizdede oluyormu bu?
Ovü yada regl dönemiyle hic alakası yok sürekli var olan bir duyu bu
bagırsaktamı bir problem varyada idrar yolundamı bilmiyorum
Kadın dogumcular temiz diyordu düne kadarda son gittigim druda biliyorsunuz pco var hamile kalamazsın demisti
Dbaska dra gidecem evet ama yasayan varmı butarz birseyi merak ediyorum
Bu sene pipi senesi
Ya hadi gözünüz Aydın canım öğrenmişin sen de sağlıklı hayırlı evlat olsun inşallah
Saol canım benim amin hepimizin çocukları hayırlı evlat olsun inşallahYa hadi gözünüz Aydın canım öğrenmişin sen de sağlıklı hayırlı evlat olsun inşallah![]()
Sene sonu pipili bunlar tutanin elinde kaliyor seri sonu bunlllaaarrr koooossss ablaaa kooosssssssssKız senesi diyorlardı ama pipili çook![]()
Bi ben pipiliyi tutturamadım anamın iki kızı ablamın iki kızı şimdi de benim iki kızım olacak bi erkek gelmedi bu aileyeBu sene pipi senesi![]()
Size kiz o kadar bocegin arasinda 1 cicek olsun o daBi ben pipiliyi tutturamadım anamın iki kızı ablamın iki kızı şimdi de benim iki kızım olacak bi erkek gelmedi bu aileye![]()
Evet kuzum neredeyse bir hafta erken gelmis yogunlugu nasıl yerlesme kanaması olabilirmi?![]()
Valla ya bizde erkek yok millette erkek çokSize kiz o kadar bocegin arasinda 1 cicek olsun o dabenim olursa kesin pipili çünkü cokk
surusune bereket
![]()
Erkek bulana kadar devam o zamanValla ya bizde erkek yok millette erkek çok![]()
Yok canım büyük konuşmak gibi olmasın ama çalışıyorum iki tane yeter Rabbim inşallah isteyip de olmayan herkeslere evlat nasip etsinErkek bulana kadar devam o zaman![]()
Aynen cnm ıcmeyecgm yaDokunuyorsa tüketme birdaha kuzum