- 27 Haziran 2019
- 10.410
- 15.549
- 213
Pipili deseydim aklında kalmazdıda yazmazdın ama malum kimsenin aklında kalmamıs reklamımı yapmadılar ama sagol hemen eksiyi gömdün bana

Hayırlı olsun kuzummmm senin gibi bal evlat olsun insallah kızın sana

Evet kuzum gidecem doktora gittimde daha önce kadın dogunda sol tarafa bakıp birsey yok diyen temiz gözüküyor diyen cok olmustu aslında ama düzgün bi doktoru bulursam ihmal etmeyecem tamamBenim bilgim yok canımcım ama bir an önce doktora git ihmal etme, pko yu da takma lütfen öyle olup hamile kalan çok inşallah senin gebiş haberini burdan duyacaz ve kalkıp yeminlen göbek atcam o gün![]()

Nasip eder insallah canım düsükten sonra daha kolay gebe kalınıyormus insallah seninde cabuk olur hosgeldin aramıza batını alalım ozamanBende bekliyorum yeni adetim bitti insalah ocakta olur haziranda düşük yaptım 20 haftalik insalah allah ikinciyi nasip eder.

Birkacgün bekle canım yogunlugu böyle devam ederse yada gelmezse cuma günü bir test yaparsın yada kan verirsin insallah yerlesmedirPembemsi ve pedin üzerine gelmiyor sadece her tuvalete gidişimde peçeteye geliyor nasıl ayırt edicem bunu![]()