- 21 Aralık 2018
- 11.649
- 17.272
- 218
O zaman gelince goruruz seniHic deme leeeee
Hic mi hic koly bisy deil amaa. Durduk yere gelio bazen. Doktorlr bana cok kizar mi diye korkuorm simdidencok bagircam biliorm kendimi

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
O zaman gelince goruruz seniHic deme leeeee
Hic mi hic koly bisy deil amaa. Durduk yere gelio bazen. Doktorlr bana cok kizar mi diye korkuorm simdidencok bagircam biliorm kendimi
Sana videomu cekip gondercemO zaman gelince goruruz seni![]()
Nefret ediyorum o onluktenSana videomu cekip gondercemarkasi kapanmayan onlukle hem de
![]()
Hic giymk nasip olmdiNefret ediyorum o onlukten![]()
Ben de rahim filminde ilk giymistimHic giymk nasip olmdiinsllh dogum disinda da olmaz. Cok komik oldgu kesin ama
![]()
Hadi yaaBen de rahim filminde ilk giymistimkendimi kobay gibi hiisediyordum oyle
Ovu gunlri de degilHadi yaakiz bu millet nirdaa ? Nana da yok
Cok dertliyim anacim yine cinsiyet kesinlesmedi ve 1 aydir bagdas kuran bi cocugum varDunyadan topik ciceklerineeee
Nerdesinz gececileeer
Dunyadan topik ciceklerineeee
Nerdesinz gececileeer
Kızlar bata 4 gün var bi ovu yapiyim dedim sizce daha silik çıkması gerekmezmiydi yada normal Mi... 2 gün önce yaptığımda silikti
Önceki aylardamı yapmıştın canım ay çok az kalmış belirtilerin ne durumdaBence normal değil ama belli de olmaz. Bende 5 gün kala yapmıştım, buna benzer çıkmıştı. 2 günüm kaldı benim.
Sizin gibi minnos gebelerimin duaları var oldukca sırtım yere gelmez benim evelallahTam ana gibi ana bee rabbim kalbini görsün senin sende yaşa hemde en güzelini yaşatsın sana rabbim inşallah![]()
Lavmanla edeceksin zaten korkunun ecele faydası yokHee dogru yaaoff cok korkuorm ama yaa
korkudan altima edecm sanki o gun. Tansiyonum firlamasa iidr
![]()
Bence normal değil ama belli de olmaz. Bende 5 gün kala yapmıştım, buna benzer çıkmıştı. 2 günüm kaldı benim.
Önceki aylardamı yapmıştın canım ay çok az kalmış belirtilerin ne durumda