Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Gulum o veremedi sperm testinde en az 7 gun once ılıskı olmuş olması lazımmıs bızde 10gun oldugu için olmaz dedı doktor dıger hafta ben gdcgm dıger hafta esım ile gdcgz hem ben kontrole hem esım sperm testı verck
7 gun mu dediii oohhaaaaa 7 gun cok en fazla 3 gun perhiz yapılması gerek kim demisse yanlis demis bence

Bu arada kızlar benim tam reglin 11. günü yumurtlama oldu, yani o iki kopkoyu çizgi çıkmıştı testte. 2 gün erken yumurtlamıştım, çünkü normalde 13. gün oluyodu. Şimdi 2 gün erken yumurtladığım için, 2 gün erken de regl oldum.

Bu macuna bugün mü başlıyoduk? 🤣
Cok tatlisin😂😂😂

Selam kızlar.. Bugün iğneden sonraki 12. Günüm
Test yaptım idrar, malesef bembeyaz bir sayfa... Regl olmayı bekliyorum ama çok kötüyüm ağlıyorum saatlerdir

Beklemekseni Beklemekseni canım Dr beta istedi mi peki direk ultrasonla mi gördü benim görünmemisti Bebek çok küçük kese demişti ya insAllah görürüz bu sefer içimde bı şüphe var şöyle herşey yolunda gibi ama sağlıklı gebeliktir insAllah benim de 😔🤲
Son durumunuz nedir acaba

Hangi mesajını? Gidecem kuzum gidecem basına gelen biri varmı ondan sordum buradan. Bebisin nasıl sen nasılsın yazmıyosun hic🤣🥰
Benim hamilelik belirtisiydi de o kasık ağrısı ama sende hep varmış. İyiyiz çok şükür biz. Bir ara gebelik takvimi üzerine birşeyler yazılıp çiziliyordu ondan yazmadım pek istemedim.

Sende çok tatlısın canımmmm 😂❤️🥰
Umudumu size bırakıyorum. İnşallah sizden güzel haberler gelicek. 😍

Test yaptım idrar, malesef bembeyaz bir sayfa... Regl olmayı bekliyorum ama çok kötüyüm ağlıyorum saatlerdir

Canım ağlama boşuna, ağlayınca değişmiyo ki. Boşuna kendini yıpratma, kısmet zamanı gelince sende anne olucaksın. Stres yaptıkça geciktiriyosun. Üzme kendini, inşallah o gün gelicek.

Sende çok tatlısın canımmmm 😂🥰

Canım ağlama boşuna, ağlayınca değişmiyo ki. Boşuna kendini yıpratma, kısmet zamanı gelince sende anne olucaksın. Stres yaptıkça geciktiriyosun. Üzme kendini, inşallah o gün gelicek.
Hic sanmiyorum tek umudum son duragim tup bebek :))

Vakti saati var inanki canım. Bak daha bugun 4 senedir olmayan tedaviler olup ta kendiliğinden bi anda hamile kalan arkadaşım la konuştum. Gözyaşlarının arasında ellerini acıp dua et. Allah kimseye borclu kalmaz die bi yazı okudum bi yerde. Dualar elbet kabul oluyor ama kimine sabırla erişiliyor kimisine hiç ummadığın anda. Allahım gönlündeki muradını hayırlı zamanda nasip etsin. Bak bende hamileyim zorlu süreclerden gectim. Kucagıma alabilecekmiyim bilmiyorum yada dogunca herhangi bir sıkın tı olacakmı bilmiyorum. O yüzden hayırlı olan olsun her zaman. 🤲

Sende çok tatlısın canımmmm 😂🥰

Vakti saati var inanki canım. Bak daha bugun 4 senedir olmayan tedaviler olup ta kendiliğinden bi anda hamile kalan arkadaşım la konuştum. Gözyaşlarının arasında ellerini acıp dua et. Allah kimseye borclu kalmaz die bi yazı okudum bi yerde. Dualar elbet kabul oluyor ama kimine sabırla erişiliyor kimisine hiç ummadığın anda. Allahım gönlündeki muradını hayırlı zamanda nasip etsin. Bak bende hamileyim zorlu süreclerden gectim. Kucagıma alabilecekmiyim bilmiyorum yada dogunca herhangi bir sıkın tı olacakmı bilmiyorum. O yüzden hayırlı olan olsun her zaman. 🤲

İkinizde çok haklısınız kızlar ama gerçekten olmuyor, isteyipte olmadıkça unutalen takmayan varmıdır, gecelerim yok artık zayıfladım, halbuki çok şen şakrak başkalarına moral veren kadındım, bunca şeyleri düzeltip olduramamak çok acı

Bu arada kızlar benim tam reglin 11. günü yumurtlama oldu, yani o iki kopkoyu çizgi çıkmıştı testte. 2 gün erken yumurtlamıştım, çünkü normalde 13. gün oluyodu. Şimdi 2 gün erken yumurtladığım için, 2 gün erken de regl oldum.

Bu macuna bugün mü başlıyoduk? 🤣
Adetle başlanıyor canım hayırlısı olsun bendende pembe akıntı geldi bugün yarın olurum adet bu ay da ümitler çöp

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X