Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Son durumunuz nedir acaba
10+1 hamileyim canım çok şükür bebek gördük kalp atışını da duyduk Rabb'im isteyen herkese nasip etsin insAllah 🤲❤️
Cnm sıkkın kızlar hiç ummadıgımda yakalıyorum bazı seyleri
noldu canım niye canım sıkkın
İkinizde çok haklısınız kızlar ama gerçekten olmuyor, isteyipte olmadıkça unutalen takmayan varmıdır, gecelerim yok artık zayıfladım, halbuki çok şen şakrak başkalarına moral veren kadındım, bunca şeyleri düzeltip olduramamak çok acı
Ne kadardır istiyorsunuz olmuyor bilmiyorum canım ama zor gerçekten aramak zor bı tane varken de zor yani her evlat farklı bende bı buçuk sene baya yiprattim kendimi unutabildim mi hayır elbette her ay adet yaklaşınca bı acaba bı umut oluyor çünki elinde değil insanın Rabbim gönüle bu sevgiyi isteği verdi mi vazgeçemiyorsun ama alışmıştm sanırım sürekli negatif her belirtinin boşa çıkmasına bı sure sonra adet geçikse de kesin geç yumurtladim ondan ya da ne bilim başka bı sebepten diyor insan eskisi kadar heyecanlanmiyor sanırım ya da bende öyle oldu unutmadım ama kabullendim biraz sanırım mesguliyetimi önceliğimi değiştirdim hedefler koydum ki mucizemizi yolladı Rabbim öyle büyük ki 🤲 insAllah sizler de ummadığıniz yerden çiçeklenirsiniz ve sağlıkla alırız hepimiz kucağımıza üzülme demiyorum ama dua her zmn her kapıyı açan tek anahtar belki kızımın yüreğinden gelen masum duaları kabul etti Rabbim kimin duasının da kabul olacağı bilinmez bende canı gönülden hepinize dua ediyorum her zaman 🤲❣️😘

Benim hamilelik belirtisiydi de o kasık ağrısı ama sende hep varmış. İyiyiz çok şükür biz. Bir ara gebelik takvimi üzerine birşeyler yazılıp çiziliyordu ondan yazmadım pek istemedim.
Anladım canım o konu tarih oldu artık dilediign gibi girip cıkabilirsin iyi olmanıza sevindim🥰🥰

L Loriklorik lorikom son olarak 50k yı da kutlarmısın birdaha k kutlaması yapmayacaz kk da hakkımızı vermiyorlar popüler konu bile olamadık 3-5k ile popüler konu oluyorlar pro üyeler acmasa bile bizimde bu son kutlayısımız olsun olurmu?

L Loriklorik lorikom son olarak 50k yı da kutlarmısın birdaha k kutlaması yapmayacaz kk da hakkımızı vermiyorlar popüler konu bile olamadık 3-5k ile popüler konu oluyorlar pro üyeler acmasa bile bizimde bu son kutlayısımız olsun olurmu?
Cok hüzünlü oldu bu konusma simdi😂

Adet mi olucan bu kadar hormonlarin tavan duygusalsij
Bilmiyorum cicegimmmm yaaa iki gündür bir sagda bir solda gezen bel agrılarım var sanırım gelecek yine kırmızılar😞

🎊🎋🎋🎊🎉🎈🎈🎉🎉🎉🎊🎋🎉🎋🎀🎗🎀🎗🎑🎈🗯💋🗯🎉💕🎊💋💝💦💖👜💝💖💦💖👜💢💟💢💟💟💕💟💦KIIIIIZZZLLLLAAARRR 5 ayda 50 K OLMUUUUUUSSSUUUUUZZZZZ BBBEEEEEEE ELLLEEERIIIINIIIZEE SAGLIIKKK GOBISLERIMIZE BEBEK DOLSUNNNN🤗🤗💔💙🧡💚💌💛🖤💗💖💋💕👀💌💛💤💟💢💝💢👔💦🛍👓👕👜🎒👖👕🗯👜👗
Tesekkürler bebegim ellerin dert görmesin🥰😍

Merhaba ben de iki aydır proxy woman kullanıyorum eşim de proxy man kullanıyor bu üçüncü ayımız bu ay deneme yapacağım sizde ise yaramış mıydı acaba
Merhaba kusura bakma geç yazdim evet bende ise yaradi canim 5 aylik hamileyim ins sende de yaramistir ama ben sadece onu kullanmadim klomen de kullandim

Ben bu hamile olup burayı unutan ciceklerime cok küsüm coooookkkkkk:110::110:
Ben bu hamile olup burayı unutan ciceklerime cok küsüm coooookkkkkk:110::110:
O kadar haklisin ki valla cok ozur dilerim cok perişan oldum ilk.aylar mide bulantisiyla sonra kansizlik cikti ciddi düşüş oldu serum falan tabi bahane degil söz burdayim senin yerin ayrı tatliligin pozitifligin ❤❤❤

O kadar haklisin ki valla cok ozur dilerim cok perişan oldum ilk.aylar mide bulantisiyla sonra kansizlik cikti ciddi düşüş oldu serum falan tabi bahane degil söz burdayim senin yerin ayrı tatliligin pozitifligin ❤❤❤
Barıstım tamam🥰🥰😍 kötüde olsan belirt kuzum dualarımızla toparlarsın kendini evelallah😇😇 simdi daha iyisin insallah❤️ İltifatların icinde ayrıca tesekkür ederim:cool::KK24::KK37::rolleyes::KK35:

Hergün bir tane yap, aynı saatlerde yapman lazım testi
Aldım sipariş verdim amaaa ne yazık ki kargoda kayboldu. Eşimi gönderdim evde bulamadık yazmışlar. O gün sabah oğlumu sünnet ettirdim ikindi vakti geldik ama kayınvalidem evdeydi ve evde bulamadıkları saat akşam 7 civarı. Eşimde konuşmuş evdeydik hemde ailece diye parasını verdiler ürün kayıp. 🤦‍♀️🤷‍♀️ Anlicağın yapamadım bu ay test mest yalan oldu hayırlısı böyleymiş 😂 Gelmemek için zorluyor ikinci bende ısrar etmedim hayırlısı neyse o olsun vardır Rabbimin bir bildiği ☺️

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X