Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Barıstım tamam🥰🥰😍 kötüde olsan belirt kuzum dualarımızla toparlarsın kendini evelallah😇😇 simdi daha iyisin insallah❤ İltifatların icinde ayrıca tesekkür ederim:cool::KK24::KK37::rolleyes::KK35:
Cok.şükür Daha iyim kan degerim 9 dan yukarı çıkmıyor hala ilaçla şimdilik takviye verdiler doguma yakin serum verecekler yine siz napionuz ne var ne yok iyi misiniz 😍😍

Cok.şükür Daha iyim kan degerim 9 dan yukarı çıkmıyor hala ilaçla şimdilik takviye verdiler doguma yakin serum verecekler yine siz napionuz ne var ne yok iyi misiniz 😍😍
Aman ilaclarını aksatma kuzum insallah dahada iyi olacaksın allahın izniyle🤲😇
Bizlerde iyiyiz aynı kadro arayıstayız hala cok az kaldık gerci gebe olamayanlarda vaktimizi nasibimizi bekliyoruz kuzummm clifela🥰🤣🤣

Aman ilaclarını aksatma kuzum insallah dahada iyi olacaksın allahın izniyle🤲😇
Bizlerde iyiyiz aynı kadro arayıstayız hala cok az kaldık gerci gebe olamayanlarda vaktimizi nasibimizi bekliyoruz kuzummm clifela🥰🤣🤣
Tüm dualarim sizinle vaktini bekliyor ama eminim o guzel haber gelecek güzel düşüneceğiz niyet hayır akıbet hayır ins ❤❤😍😘

Tüm dualarim sizinle vaktini bekliyor ama eminim o guzel haber gelecek güzel düşüneceğiz niyet hayır akıbet hayır ins ❤❤😍😘
İnsallah ballı cöregim benim senin agzını yerim🥰🥰❤️😘😍😍

Merhaba kusura bakma geç yazdim evet bende ise yaradi canim 5 aylik hamileyim ins sende de yaramistir ama ben sadece onu kullanmadim klomen de kullandim
Benim bir bebeğim dön nedeniylr alındı bir tane de yedi haftalık kalbi durdu. Doktor yunurtlamada ve catlamada sorun yok ama kaliteli yumurta ve kaliteli sperm oluşsun diye verdi canım bakalım inşallah sağlıklı bir embriyo oluşur bu sefer

10+1 hamileyim canım çok şükür bebek gördük kalp atışını da duyduk Rabb'im isteyen herkese nasip etsin insAllah 🤲
noldu canım niye canım sıkkın

Ne kadardır istiyorsunuz olmuyor bilmiyorum canım ama zor gerçekten aramak zor bı tane varken de zor yani her evlat farklı bende bı buçuk sene baya yiprattim kendimi unutabildim mi hayır elbette her ay adet yaklaşınca bı acaba bı umut oluyor çünki elinde değil insanın Rabbim gönüle bu sevgiyi isteği verdi mi vazgeçemiyorsun ama alışmıştm sanırım sürekli negatif her belirtinin boşa çıkmasına bı sure sonra adet geçikse de kesin geç yumurtladim ondan ya da ne bilim başka bı sebepten diyor insan eskisi kadar heyecanlanmiyor sanırım ya da bende öyle oldu unutmadım ama kabullendim biraz sanırım mesguliyetimi önceliğimi değiştirdim hedefler koydum ki mucizemizi yolladı Rabbim öyle büyük ki 🤲 insAllah sizler de ummadığıniz yerden çiçeklenirsiniz ve sağlıkla alırız hepimiz kucağımıza üzülme demiyorum ama dua her zmn her kapıyı açan tek anahtar belki kızımın yüreğinden gelen masum duaları kabul etti Rabbim kimin duasının da kabul olacağı bilinmez bende canı gönülden hepinize dua ediyorum her zaman 🤲😘
Prenses, evladını sağlıkla kucağına al 1.5 senedir istiyorum kimine göre çok kimine göre az, bana göre bir asır gibi aslında hep pozitiftim, ilaç iğbe vurulunca kesin olacak gözüyle baktım sanırım, aşırı bir negatid enerji yarattı bende, birde kimyasal bile geçirmedim, benim gibi olan varmı bilmiyorum ama kendimi doğurganlığım yk gibi hissediyorum, tüm gece uyumadm

Kızlar bu arada size birşey soracam bileniniz varmıdır? Şimdi ovulasyon testiyle takip edenler beni anlıyacaktır, yumurtlama gününü takip ediyoruz ya, yumurtlama oluyor ve ertesi gün çatlıyor ama tabi kaç mm olduğunu bilmiyoruz, yumurta yeterli büyüklüğe gelmesse yine çatlarmı?
Mesela gittiğim hiç bir doktor bana yunurtan gelişiyor yada gelişmiyor demedi, sorun yok dediler hep ama ben nasıl anlayacam yeterli büyüklüğe geliyormu diye?
Diyelim 14 mm olsada çatlarmı

Prenses, evladını sağlıkla kucağına al 1.5 senedir istiyorum kimine göre çok kimine göre az, bana göre bir asır gibi aslında hep pozitiftim, ilaç iğbe vurulunca kesin olacak gözüyle baktım sanırım, aşırı bir negatid enerji yarattı bende, birde kimyasal bile geçirmedim, benim gibi olan varmı bilmiyorum ama kendimi doğurganlığım yk gibi hissediyorum, tüm gece uyumadm
amin canım
Herkes kendi yaşadığını bilir canım haklısın elbette çokta iyi anlıyorum bende bı ay ilaç tedavisi oldum olacak diye çok ümitlenmistim tabi hüsran kimyasal konusunda ben de oldu ama o da farklı bı yıkım bence senelerce hiç hamile kalamamis ama sonrasında mucizesini kucağına alan bı sürü insan var Rabb'im nasip etmeyeceği seyi hayal ettirmezmis canım senin dr olacak sadece vaktini bekliyor her nasip vaktine esir ne bı an ileri ne bı an geri 🤲❣️
birumut58 birumut58 anladım geç döllenme mi senin de ben ilk gittiğimde kese çok küçük demişti aradan 20 gün sonra tekrar gittiğimde hem bebeği hem kalp atışını duyduk çok şükür senin içinde öyle olur insAllah kalp atışını duyamasan da bebeği görürsünüz insAllah 10 gün sonra

Kızlar bu arada size birşey soracam bileniniz varmıdır? Şimdi ovulasyon testiyle takip edenler beni anlıyacaktır, yumurtlama gününü takip ediyoruz ya, yumurtlama oluyor ve ertesi gün çatlıyor ama tabi kaç mm olduğunu bilmiyoruz, yumurta yeterli büyüklüğe gelmesse yine çatlarmı?
Mesela gittiğim hiç bir doktor bana yunurtan gelişiyor yada gelişmiyor demedi, sorun yok dediler hep ama ben nasıl anlayacam yeterli büyüklüğe geliyormu diye?
Bu konuyu ben de hep merak ediyorum açıkçası bilgim de yok 🤔

birumut58 birumut58 anladım geç döllenme mi senin de ben ilk gittiğimde kese çok küçük demişti aradan 20 gün sonra tekrar gittiğimde hem bebeği hem kalp atışını duyduk çok şükür senin içinde öyle olur insAllah kalp atışını duyamasan da bebeği görürsünüz insAllah 10 gün sonra
valla canım bilmiyorum ki geç döllenmemi normal adet günümden 9 gün geçti bugün. inşallah haftaya normal bir şekilde görürüm

Çatlar ama döllenme olmaz benimde oyleydi yumurta tembelliği vardı. Ben klomen kullandım yumurta geliştirici ilaç o ay değil ama diger ay hamile kaldım. Doktor kendiliğinden kalmışsın dedi ama etkisi vardır o ilacın die düşünüyorum

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X