Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Benim de o kafamı karıştırıyor düşündükçe hatırlıyorum 15inde benim aşırı akıntım vardı uzayan. Geç yumurtlamış olabilirim diyorum kendi kendime 🥺 kayınvalidem bekle sakın içme dddi. Komsumuzunda bir Hafta geçtiğinde test yapmıştık yoktu tam 17 gün sonra silik çizgiyle öğrendik gebe olduğunu😌
O zaman geç döllenme olabilir bekle canım Allahtan umut kesilmez adet olana kadar şansın var demektir

Rabbim kimseye aratmasın inşallah, siz de en kısa zamanda mucizenizi bulun :) Biz de yılbaşından sonra tüp bebeğe karar vermiştik. Sonrasında gelen o kafa rahatlığıyla oldu sanırım. Gerçekten stresten uzaklaşmak gerekiyor sanırım.
Ne mutlu uzaklaşabilene

Ya benden dün akıntıla beraber çok çok açık pembe bişey geldi ama baya açıktı rengi sonra tekrar wc ye gittiğimde kahverengiydi dahada bişey gelmedi dünden beri senin nasıldı
Aynen öyleydi benim de canım ümitlendirmek istemem ama benim de pembemsi ve çok azdı peçeteye geldi hatta sonra da hiç gelmedi kahverengi de gelmedi ben de ama yerleşme kanaması kahverengi ya da pembemsi oluyormuş hadi inşallah hamişsindir canım🙏

Oyy maşallah kız resmen ayan beyan belli yüzü😻
Saoalsn cnm evet. Ilk defa gordum bole belirgin. Rabbim tez elden size de nasip etsn insllh ❤
Ne kaaa tatlii maşallah 😍😍
Saoalsn cnm
Bana benzerse ki ole gorunuo tatli olur 🤗
Cicegim bu babasınamı benziyor🤪🤪😂😂😂
Masallah suphanallah yarabbim ne degisik yaratıyorsun bizi❤
Yok anacim bana benzio sankim 😀 o kaaa tasiom tekmesini yiyom pasaya zahmt olck ama bana benzesin.😊
Ole yaa muhtesem bisey 😍 hamdolsn bugunumuze. Rabbim gunhsz oglumun hatrina yakin zamnda hayrlisiyla sana da nasip etsin bitanm 😍😚😚😚

Saoalsn cnm evet. Ilk defa gordum bole belirgin. Rabbim tez elden size de nasip etsn insllh ❤

Saoalsn cnm
Bana benzerse ki ole gorunuo tatli olur 🤗

Yok anacim bana benzio sankim 😀 o kaaa tasiom tekmesini yiyom pasaya zahmt olck ama bana benzesin.😊
Ole yaa muhtesem bisey 😍 hamdolsn bugunumuze. Rabbim gunhsz oglumun hatrina yakin zamnda hayrlisiyla sana da nasip etsin bitanm 😍😚😚😚
Gönlünü yedigim yaaa cok sagol amin insallahhhh🥰🥰🥰🤲🤲❤️😘😘
Agız yapısı sana benziyor sanki dudak burun cene gibi icimden öyle gecti🤪😂😂

Gönlünü yedigim yaaa cok sagol amin insallahhhh🥰🥰🥰🤲🤲😘😘
Agız yapısı sana benziyor sanki dudak burun cene gibi icimden öyle gecti🤪😂😂
Kiiizz seninn icin temiz yemin ederm. 😀 bi an dusundm bni gordun mu die. Ben de ayni seylri arkdslrima soledim.buralar ayni ben diye 😀
Yaaa çok tatlıo maşallah onaaa nasılda uyuyor rabbim sağsalim kucaklarımıza almayı nasip etsinn inşallahhh🤲🏻🤲🏻
Allh razi olsn cnmcim darisi sana insllh 😊🤗 aslnda hic de uyumuyodu. Ha bire tekmeledi doktor bastrdikca

Kiiizz seninn icin temiz yemin ederm. 😀 bi an dusundm bni gordun mu die. Ben de ayni seylri arkdslrima soledim.buralar ayni ben diye 😀

Allh razi olsn cnmcim darisi sana insllh 😊🤗 aslnda hic de uyumuyodu. Ha bire tekmeledi doktor bastrdikca
Babasına benzettigimi yazarkende aklımdan gecti bunlar yemin ederim sonra bana benziyor diyince sana benzettigim seklinide söylemek istedim ama sima baba olacak bak görürsün nana dediydi dersin :KK70:
Allahım ne dıskısı yedim bennnnnn😂😂😂😂

Canım sen gebelik testi varsa yap ve için rahatlasın. Böyle daha çok kafaya takarsın. Senden güzel haberler bekliyorum. 🥰
Aslında dün yaptım erken gebelik testi negatif çıktı bugün adeti bekliyorum ama belki bi umut dedim

Babasına benzettigimi yazarkende aklımdan gecti bunlar yemin ederim sonra bana benziyor diyince sana benzettigim seklinide söylemek istedim ama sima baba olacak bak görürsün nana dediydi dersin :KK70:
Allahım ne dıskısı yedim bennnnnn😂😂😂😂
Deme ole demeee 😀😀😀😁 bana benzesiiin. Teyzem de esine benzio dedi. Ula siz var yaa. Ne guzl hava atiodum kocaya bana benzio diye

Aslında dün yaptım erken gebelik testi negatif çıktı bugün adeti bekliyorum ama belki bi umut dedim

İyi yaptın, olsun şimdi bekle bakalım. En azından ikilemden kurtuldun biraz da olsa. Sende kendini üzme canım, üzülmek elimizde olmasa da hiç bir işe yaramadığı gibi bi de süreyi de uzatıyo.

Yeni yıl geliyo, hepimize yepyeni umutlar getiriyo. Üzülmeye fırsatımızın olmadığı çok güzel bir yıl olsun inşallah hepimiz için. ❤️

Ben bu ay da olmayınca, eşime biraz surat yapıyorum. Adam ne yapacağını şaşırıyo. Beni yemeklere, gezmelere falan götürüyo. Yılbaşı hediyesi falan seçiyorum kendime, playstation 4 🤣🤣🤣🤣🤣🤣 9 ocakta doğum günüm, e sonra da sevgililer günü. Şimdiden hediyelerimi belirliyorum falan, kafamı dağıtıyorum. 🤪

Yani kızlar bu topicte üzülmek yasak, eninde sonunda hepimiz bebişlerimize kavuşucaz. Lütfen umutsuzluğa kapılmayın.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X