Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Haklısın canım ama sebebsiz olanıda çok kötü ya :( insan ne yapacağını bilemeden oturuyor, hele ki tüp bebek yapacak maddiyat yoksa :(

Ben doktora gittim pko yok, ama yinede ilaç verdi takip yaptı ama her ay gitmek maddi manevi çok zor, çalışıyorum birde sürekli izin alamıyorum mecburen c. Tesi gidiyorum özele, hormon testlerim normal çıktı sorun yok, eşiminde testi iyi ama morfolojimiz 2, doktor bu sorun değil desede bana inandırıcı gelmedi nedense, öyle işte, çaresizce bekliyorum, aşılama düşünüyorum kızlar ama onunda doğal yolla gebelikten farkı yok diyorlar, aynı oranmıç
Aynı oran falan değil ya olur mu yoksa nie yapsınlar. Eşinde morfoloji düşüklüğü varsa aşılama en guzeli hatta. Aşılamayı da 2 sene dolmadan evleneli devlet karşılamıo die biliyorum ben

Kızlar aranızda yerleşme kanaması yaşayan var mı ?
Bende tek seferlik bir şey olmuştu da yerleşme kanaması diyemiyorum. Gebeliği öğrendikten sonra bir gün tuvalette sadece peceteye sarı pembe arası bir akıntı gelmişti ama sadece o, bir daha gelmedi o yüzden yerleşme kanamasiydi diyemiyorum.

Doktor doktor kapı kapı dolaşıp, iki kayıp yaşayıp, sonra Allah'a bırakmak olabilir belki.
En başta Allaha bırakmayı denesek keşke gerçekten ben düşük yaptığım ay o kadar güzel bi huzur içindeydimki bana bu isteği verdiyse Rabbim onu bana vericek diyodum halada diyorum ama o zamanki kadar umutlu değilim

İyi yaptın, olsun şimdi bekle bakalım. En azından ikilemden kurtuldun biraz da olsa. Sende kendini üzme canım, üzülmek elimizde olmasa da hiç bir işe yaramadığı gibi bi de süreyi de uzatıyo.

Yeni yıl geliyo, hepimize yepyeni umutlar getiriyo. Üzülmeye fırsatımızın olmadığı çok güzel bir yıl olsun inşallah hepimiz için. ❤

Ben bu ay da olmayınca, eşime biraz surat yapıyorum. Adam ne yapacağını şaşırıyo. Beni yemeklere, gezmelere falan götürüyo. Yılbaşı hediyesi falan seçiyorum kendime, playstation 4 🤣🤣🤣🤣🤣🤣 9 ocakta doğum günüm, e sonra da sevgililer günü. Şimdiden hediyelerimi belirliyorum falan, kafamı dağıtıyorum. 🤪

Yani kızlar bu topicte üzülmek yasak, eninde sonunda hepimiz bebişlerimize kavuşucaz. Lütfen umutsuzluğa kapılmayın.
Öyle kuzum en iyisini yapmışsın napalım nasibimiz bekliyo demekki bi yerlerde Rabbimin vardır bi bildiği

En başta Allaha bırakmayı denesek keşke gerçekten ben düşük yaptığım ay o kadar güzel bi huzur içindeydimki bana bu isteği verdiyse Rabbim onu bana vericek diyodum halada diyorum ama o zamanki kadar umutlu değilim
Umudunu kaybetme, bize neler neler söylediler böyle olmaz diye. 41 yaşında komşumuz kaç kere denedik, ne paralar döktük tüp bebeğe artık olmayacağını kabul edip denemeyi bıraktığımızda hamileliğimi öğrendim dedi. Eylül ayında doğdu kızı :) Ben de böyle bana konuşanlardan pek hoşlanmazdım ama bir resetlenmek gerekiyor.

Bende tek seferlik bir şey olmuştu da yerleşme kanaması diyemiyorum. Gebeliği öğrendikten sonra bir gün tuvalette sadece peceteye sarı pembe arası bir akıntı gelmişti ama sadece o, bir daha gelmedi o yüzden yerleşme kanamasiydi diyemiyorum.
İşte benimde dünden sonra gelmedi zaten olursam yarın adet olmam lazım şuan yerleşmede Diyemem yani

Umudunu kaybetme, bize neler neler söylediler böyle olmaz diye. 41 yaşında komşumuz kaç kere denedik, ne paralar döktük tüp bebeğe artık olmayacağını kabul edip denemeyi bıraktığımızda hamileliğimi öğrendim dedi. Eylül ayında doğdu kızı :) Ben de böyle bana konuşanlardan pek hoşlanmazdım ama bir resetlenmek gerekiyor.
Evet bi silkelenmem lazım ben oturdum dua etmek yerine hep araştırıyorum aslında hiç araştırmicaksın daha çok kurcalıyosun

Morfolojiyle ilgili yazdığınızı görünce cevap vermek istedim :) Ben eşimin morfoloji (1), hız ve sayı sorununa rağmen doğal yolla hamile kaldım. 1. derece varikosel demişlerdi hem de. Birkaç ürologtan sonra gittiği son ürolog bir tane bile yeter diyip bizi rahatlatmıştı. Vitamin kullanmaya başladığı ay hamile kaldığımı öğrendim.
Morfoloji dediğiniz nedir acaba nasıl öğreniliyor

Herşeyi yapıyorum ama morfloji 2 tık oynamıyor, sabır sabır sabır :(
Baksana arkadaşlar engel değil demişler. Üzülmek bişeyi değiştirmiyor ki. Psikoloji insn bedenini resmen yönetiyor. Dinç oldukça iyiyim dedikçe iyi oluyorsun kötüyüm aman hastayım yada bebekle alakalı olmayacak dediğinde yine kendine ediosun.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X