Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Baksana arkadaşlar engel değil demişler. Üzülmek bişeyi değiştirmiyor ki. Psikoloji insn bedenini resmen yönetiyor. Dinç oldukça iyiyim dedikçe iyi oluyorsun kötüyüm aman hastayım yada bebekle alakalı olmayacak dediğinde yine kendine ediosun.
Doğru söylüyorsun, bende kendime şaşıyorum şen şakraktım, aldırmazdım, ama sanırım iğne hap kullanınca saf saf kesin olacak sanmışım, hayal kırıkları daha kötü oluyor

O testlere pek güvenilir değil diyorlar ama hayırlısı olsun canım🙏
Evet kuzum öyle diyolar genelde ama bilemedim işte adeti beklemek lazım en azından kafam rahat şuan beklentim yok yarında gelmezse adetim işte o zaman şüpelenirim heralde tekrar

Hakkında hayırlısı canım vardır bı vakti zamanı elbet 😘
Öyle tabiki ama kuzum bişey sorucam ya benim düzene girdi sanki adetim önceden 32-40 günde olurdum şimdi 25 e düştü döngüm aslında yumurtlamaya göre yarın adet olmam gerekiyordu test yanlışmı gösterdi acaba

Öyle tabiki ama kuzum bişey sorucam ya benim düzene girdi sanki adetim önceden 32-40 günde olurdum şimdi 25 e düştü döngüm aslında yumurtlamaya göre yarın adet olmam gerekiyordu test yanlışmı gösterdi acaba
Bu ay macun kullanmıştın dimi yanlış hatırlamıyorsam çok iyi döngünün kisalip düzene girmesi bende 30-33-36 falan değişiyordu son sıralar kısalmisti kürden falan herkesin lutuel faz süresi aynı olmayabilir bence bı güne takılma

Bu ay macun kullanmıştın dimi yanlış hatırlamıyorsam çok iyi döngünün kisalip düzene girmesi bende 30-33-36 falan değişiyordu son sıralar kısalmisti kürden falan herkesin lutuel faz süresi aynı olmayabilir bence bı güne takılma
Aslında kürü geçen ay kullanmadım düşük yaptığım ay o ayda normale göre erken geldi inşallah iyi bişeydir acaba döngü kısa olunca yumurtlamada kalitesizmi oldu diye saçma sapan düşünüyorum şuan 😂

Bu ay kullanmıştım canım evet

Aslında kürü geçen ay kullanmadım düşük yaptığım ay o ayda normale göre erken geldi inşallah iyi bişeydir acaba döngü kısa olunca yumurtlamada kalitesizmi oldu diye saçma sapan düşünüyorum şuan 😂
Yok ya alakası yoktur kurma kafanda canım 😘

Kararsız kaldım yaa ne macun ne ovulasyon kullanmasammı acaba
Bana kalırsa kullanma cnm bu ay dinlenme olarak düşünün keyfine ilişki yaşayın bat tarihi düşünmemey çalış bı sonraki aya yeniden deniycem diye düşün mesela Rabbim büyük hem vücudun da kendi halinde kalsn

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X