Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bana kalırsa kullanma cnm bu ay dinlenme olarak düşünün keyfine ilişki yaşayın bat tarihi düşünmemey çalış bı sonraki aya yeniden deniycem diye düşün mesela Rabbim büyük hem vücudun da kendi halinde kalsn
Doğru haklısın ama bendede şu var şimdi kullanmiyip yine adet olunca kullansaydım acaba işe yararmıydı derim yani kesin asla istikrarlı bi insan değilim kafama bişeyi taktıysam onun için boşveremiyorum ne yazıkki

Doğru haklısın ama bendede şu var şimdi kullanmiyip yine adet olunca kullansaydım acaba işe yararmıydı derim yani kesin asla istikrarlı bi insan değilim kafama bişeyi taktıysam onun için boşveremiyorum ne yazıkki
Hım yok öyle düşünme cidden Rabbim ol derse hiç bişey yapmadan da nasip olur sen bilirsin tabi ama izin ver bence kendine vücuduna

Hım yok öyle düşünme cidden Rabbim ol derse hiç bişey yapmadan da nasip olur sen bilirsin tabi ama izin ver bence kendine vücuduna
Çok haklısın aslında biraz vücudumuzada zaman tanımamız lazım Doktorum bana korunma dedi ama acildeki doktor 2 ay korun demişti geçen sağlın ocağından aradılar gebeymişsiniz kayıt yapalım falan diye arayan ebeymiş bana 3 ay korun dedi dedim 2 ay geçti üstünden nerdeyse korunmadım dedim hala korun diyo belkide rahim toparlanması lazım gerçekten

Canım benim kullanmaya devam et hayırlısı böyleymis belki önümüzdeki ay o sevinci yasamak kısmet olur üzülme emi😘😘😘
Bilmiyorum açıkcası kararsızım İçindekiler bitkisel şeyler ama biraz vücuda zaman tanımakmı lazım diyorum

Bilmiyorum açıkcası kararsızım İçindekiler bitkisel şeyler ama biraz vücuda zaman tanımakmı lazım diyorum
Uzun süre kullansan neyse gecen ay zaten dinlendin hamile kaldıgındada cok kullanmamıstın bir bu ay düzenli kullandın diye biliyorum canım bence kullan vücudunu degilde zihnini dinlendirmeye bak bence kuzum düsünmeden olursa olur olmazsa olmaz modunda kullan bence

Kuzum adet tarihim öbürgün benim bilemedim ya adet sancımda yok açıkcası çok hafif arada geliyo. Başka belirtin varmıydı
Başka belirti sıcak basıyordu ilk zamanlar bi çok üşüyordum bi bakıyordun sıcaktan fenalaşmışım 😊

Çok haklısın aslında biraz vücudumuzada zaman tanımamız lazım Doktorum bana korunma dedi ama acildeki doktor 2 ay korun demişti geçen sağlın ocağından aradılar gebeymişsiniz kayıt yapalım falan diye arayan ebeymiş bana 3 ay korun dedi dedim 2 ay geçti üstünden nerdeyse korunmadım dedim hala korun diyo belkide rahim toparlanması lazım gerçekten
Korunma konusunda bişey diyemeyeceğim ama macun kur ilaç daha fazla beklenti içine sokuyor sanki insanı sen bilirsin canım en iyi nasıl hissedeceksen öyle yap Rabb'im en güzelini bilir

Uzun süre kullansan neyse gecen ay zaten dinlendin hamile kaldıgındada cok kullanmamıstın bir bu ay düzenli kullandın diye biliyorum canım bence kullan vücudunu degilde zihnini dinlendirmeye bak bence kuzum düsünmeden olursa olur olmazsa olmaz modunda kullan bence
Evet nanam biliyomusun öyle çok üzülmedim geçen ay çok üzülmüştüm ne akla hizmetse hemen olur kafasına girdim ama bu ay hissizim alışıyorum yavaş yavaş bi kaç aya iyice umursamaz olurum inşallah 😂

Korunma konusunda bişey diyemeyeceğim ama macun kur ilaç daha fazla beklenti içine sokuyor sanki insanı sen bilirsin canım en iyi nasıl hissedeceksen öyle yap Rabb'im en güzelini bilir
Bakalım kuzum bi bakarsın kafama esti kullandım senin söylediğinde bana çok mantıklı geldi nananınkide aman artık hayırlısı be canım

Evet nanam biliyomusun öyle çok üzülmedim geçen ay çok üzülmüştüm ne akla hizmetse hemen olur kafasına girdim ama bu ay hissizim alışıyorum yavaş yavaş bi kaç aya iyice umursamaz olurum inşallah 😂
Haha delimin ettigi duaya bak🤣🤣
İnsallah bekletmeden gelir bebeginde dogumunu umursarsın kuzum❤️😍
Sadece saglıklı olmak icin tüket hayırlısı allahtan sonucta sahsen ben öyle yapacam bir ocagı iple cekiyorum sende hemen basla kuzum😍😘😘

Yani benim pik olduğu gün ayın 12 si çatlama ayın 14 ü çatlamaya göre hesaplıyosak 13. Gün yunurtlamadan itibarenmi sayıyoruz yoksa

Benim ayın 11’ i pik oldu. 14 gün geçince yani 25’i hastalandım. Senin pik 12’siyse, 14 gün sonra 26’sı yani bugün olman lazım

Kızlaar merhaba, yeniyim aranızda😊 bu ay çok umutluydum ama maalesef bugün kırmızıları gördüm. Ovulasyon koyulaştı koyulaşacak derken olmadı anlayacağınız. Bu ay yumurta takibine başlıyorum kadın doğumcuda. Birbirimize destek olarak daha kolay atlatacağımızı düşündüm bu bekleme süreçlerini. Koştum geldim😀 inşaallah herkes en kısa zamanda güzel haberlerini verir 🙏

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X