• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Cok sukur iiym simdilk 😊 nasildi sinvlrin

Oyy masllhh 😊 guzl bi tektas var orda. Gozunuz aydin darisi bebgi gormye

Valla ben de onceden diodum bi anlami yok diye. Ilk olrak rengi onmli. Pembemsi ise vardr. Cunku cok belli ciktgi. Ben cok okudum sonradan cizgisi cikip hamis olan. Elinde varsa fazla test yarin sabah da yap. Onda da sonradan cikarsa emin olursn varligina
Canim evet baktim sonradan cikip hamile olan varmis ama buyuk cogunluk test gecersiz dikkate almayin yaziyor, ben de bosuna umitlenmek istemedim ama yine de size soriyim dedim, iki tane test daha var elimde ama korkuyorum yapmaya :( sabah ilk idrarla yapmak mi daha dogru oluyo yoksa ovulasyon testi gibi mi yapmak canim?

Canim evet baktim sonradan cikip hamile olan varmis ama buyuk cogunluk test gecersiz dikkate almayin yaziyor, ben de bosuna umitlenmek istemedim ama yine de size soriyim dedim, iki tane test daha var elimde ama korkuyorum yapmaya :( sabah ilk idrarla yapmak mi daha dogru oluyo yoksa ovulasyon testi gibi mi yapmak canim?
Tam bilmiorm ama onmli olan idrarin bikac saat bekletilmesi icerde. Iki uc saattir tuvalte gitmedysen simdi de yapabilirsn.

Sorma kuzum ya hala gelmedi adetim. Tarlusal bitti 7 gün oldu 3 gün daha bekleyip doktorumu arıcam. İlk kez bu kadar gecikti anlam veremiyorum.. Rahim filmi bu kadar geciktirir mi diye araştırdım geciktiren var ama benim kadar yok.. Bende bekliyorum valla çok zor geliyo son günler sınav hazırlama performans ödevleri okuma analizler.. Sevindim iyi olmana cnm benim dua et bize de kavuşalım bebekleirmize 😍
Ediyorum canım, Allah isteyen herkese sağlıklı hayırlı evlatlar nasip etsin inş. Tarlusal duydum ama ne kadar sonra adet olunuyor bilmiyorum, senin kistin vardı ya soğan kür yaptın mı hiç, küçültüyor diye biliyorum saraçoğlunun videosunda gördüm kist geciktiriyor olabilir belki..

Ediyorum canım, Allah isteyen herkese sağlıklı hayırlı evlatlar nasip etsin inş. Tarlusal duydum ama ne kadar sonra adet olunuyor bilmiyorum, senin kistin vardı ya soğan kür yaptın mı hiç, küçültüyor diye biliyorum saraçoğlunun videosunda gördüm kist geciktiriyor olabilir belki..
Yaptım cnm 2 kere ama fayda etmedi ya ben 20 yaşlardan beri biliyorum kistimi. Doktorum duphaston verdi 1 cm küçülttü bakalım adet olsam başlıcak tedaviye

Kizlar herkese merhaba bata daha 5 gun var, dun dayanamayip bi gebelik testi yaptim tabi ki negatif cikti ben de banyoda birakip evden ciktim gece geldigimde cook silik bi cizgi cikmisti, sonradan cikan cizgiler gecersiz diyorlar biliyorum ama sizce bi anlami var midir?
Görüyorum ben de🤗

Yaptım cnm 2 kere ama fayda etmedi ya ben 20 yaşlardan beri biliyorum kistimi. Doktorum duphaston verdi 1 cm küçülttü bakalım adet olsam başlıcak tedaviye
Anladım canım hayırlısı olsun Allah şifa versin inş, benim de küçük kistler vardı soğan kürü iyi gelmişti ama sen de yapmışsın zaten, en uygun zamanda gelir inş bebeğin

Hepinize hayırlı akşamlar kızlaar

Bişey sormak istiyorum
Gecikmemin 6.günündeyim evde yaptığım testler negatif çıktı hep
Bugün sağ kasığımın hafif şiş olduğunu farkettim gözle görülür, dokuncada hafif bi sertlik var açıkçası korktum kist falan mı yoksa gebelik te böyle bişey yaşayn varmı

Bu testi sabah yaptım yaptığım testlrrin çoğunda sonradab çizgi çıkıyor

Eklentiler

• 20191228_094637.webp
    20191228_094637.webp
    70,3 KB · Görüntüleme: 47
Hg cnm nerelerdesin sen bakim. Ilk defa bu kdr geciktin sankii. Gorunuo ama insllh vardr sende de

Evet canım hep hayal kırıklığı olduğu için kendimi fazla kaptırmadım evet en fazla 3 gün yaşıyordum gecikme yarın 7.gün
Ama varsa testlerde çıkardı diye düşünüyorum

Ama testlerin hemen hemen hepsinde bekleme çizgisi var bazısında çok belirgin sadece buda acaba mı dedirtiyor bana

Eklentiler

• 20191224_163120.webp
    20191224_163120.webp
    23,2 KB · Görüntüleme: 48
  • 20191223_151245.webp
    20191223_151245.webp
    20,8 KB · Görüntüleme: 48
F Fatma KTL canım bide sağ kasığımda hafif bi şişlik var gebelikle bi ilgisi varmı bastırınca hafif bi sertlik geliyor elime ağrı falan yok

Ay kist falan mı acaba korktum biraz şimdi
Cnm testin labaquikmi toplu aldım ve genelde hepsinde silik hatta pembe çizgi çıktı saatler sonra o anda çıkmazsa umitlenme lütfen o sisligide bilemedim bende olmadi ama kistimde varmış 3cm yinede öyle bi şişlik yok

F Fatma KTL canım bide sağ kasığımda hafif bi şişlik var gebelikle bi ilgisi varmı bastırınca hafif bi sertlik geliyor elime ağrı falan yok

Benim beklemedi ama bu kadar silik cikmisti kan verdigimde 90 cikti beta acaba senin test ne kadar bekledikten sonra cikti? Bence bi kan ver derim 😍

Eklentiler

• 2CAF88E0-9ED9-4350-923D-87B7CE6DB1C7.webp
    2CAF88E0-9ED9-4350-923D-87B7CE6DB1C7.webp
    24,1 KB · Görüntüleme: 50
Evet canım hep hayal kırıklığı olduğu için kendimi fazla kaptırmadım evet en fazla 3 gün yaşıyordum gecikme yarın 7.gün
Ama varsa testlerde çıkardı diye düşünüyorum

Ama testlerin hemen hemen hepsinde bekleme çizgisi var bazısında çok belirgin sadece buda acaba mı dedirtiyor bana
Valla akla sadece gec dollenme gelio. Yoksa norml zamnda yumurtlma olsaydi hemen cikardi diye dusunuorm.

Bende de ole bisy olmdi 🤔 baska belirtin var mi

Kızlar ovü testim bu şekilde yorumlarmısınız
Artık macunu bırakmalımıyım?

Eklentiler

• C52679C3-60BB-4A2D-89A4-59FCC84B6A68.webp
    C52679C3-60BB-4A2D-89A4-59FCC84B6A68.webp
    39,9 KB · Görüntüleme: 26
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X