Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Elimde cikolatayla doktorun gelmesini bekliyorum cikolata yiyip iki karina tik tik yapinca uyanirmiss benimki surekli uyuyo deli etti beni 😔

Cikolata da etki etmedi secdeye egilmis vaziyette ayaklarini kendine cekmis halde uyudu yine elim bos dondum 🥺 kizlar ayrintili ultrasonu ne kadara yaptirdinizz ayni zamanda bu renkli ultrason mu oluyo 🤷🏻‍♀️

günaydın bal kızlaaaar
yılın son günü inşallah uğur getirir bize
yeni yılda hepimiz tüm hayallerimize kavuşalım inşallah
:KK200:
Amiiinnnnn insallahhh kuzummm🤲🤲
Nana sonunda, ne oldı ben anlamadm ki lorik ile birlikte güm oldunuz :KK43:
Zaten bu topiğe zor yetişiyorum, yetişene kadar siz banlanıyorsunuz :KK70:
Bu arada bence c life başladım bu ay, hsg çektirmedim dinlenecem bu ay, şubata Allah kerim :) reglde oldum c. Tesi günü, bat 31 ocak canım
Bizi anlayamazsın cicegim kim vurduya sık gideriz biz bir bakarız mune hic beklemediigimiz yerden vurmus :KK70: :KK70: Hızımıza yetisemezsin yani🤪🤪
Cok sevindim balam macunabasladıgına insalla sifa olsunnnn🥰🥰🤲 tarihini güncelledim bebegim😘

Ah kuzum dikkat et özlüyoruz sonra çook snei yazma başka topik lere 😀 evet ama feci ağrım ve kanamam var ya ilk kez böyle oldu
Söz veremeyecem ama dikkat edecem cicegim tamam🤪🤪 bende sizi cooookkk özlüyorum cünkü🥰 düsük olmustur diye düsünce adet söktürücüleri cok arastırdım düsük yapmıyormus aksine tutunmasını kolaylastırıyormus bebegin fazla bekledigi icin agrın olmustur balam rahatladın neyseki cok sükür🥰

Bagırsaydın cicegim duymamıslardır kızsaydın onlara sopanı alsaydın eline sonra vurdayın kırbacı🤪🤪🤪🤪 seni cok. Özledim❤️❤️❤️
Yaa ama seni yerimmm minnossssss bendeee cok ozledimm gozlerim seni aradi hepp 😍 kizdim tik tiklattim karnimi bana misin demedi 😡 ciksin icimden yicek popoya saplagi 👋🏻

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X