Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
günaydın bal kızlaaaar
yılın son günü inşallah uğur getirir bize
yeni yılda hepimiz tüm hayallerimize kavuşalım inşallah
:KK200:
Bugun yine doktora gidiyorum kizlar 3lu 4lu tarama testleri yapilicak dua edin 2lisi temiz cikti bunlarda temiz ciksin insallah bugun cinsiyetini ogrenirim de yeni yila girerken oglum yada kizim diyebilirim dileklerimde 😍 yeni yil hepimize saglikli hayirli evlatlar versin insallah 🤲🏻 Gebe kalmak isteyenler hemencik kalsin hamis olanlar bir avazda dogursun insallah ♥
Amin inşAllah 2019 çok acı geçti 2020 mucilerle gelsin 🤲

insallah gönlü güzellerim benimmmmm insallaaaaah🥰🥰🤲🤲🤲🤲

L Loriklorik adet olduysan üzülme ve macunu kullanmaya devam et bilmedigimiz görmedigimiz tıkanıklıklar kistler varsa onu temizler en azından ben ilk iki ay beklentiye girmeyecem iyilesme sifa süreci olarak görecem sizlerde öyle görün balam😘
Zekta Zekta sen ne yaptın cicegim sesin cıkmadı

Bak bu sipa istee bana bacak arasini gostermeyen 😡 doktor bile dedi bu kadar uzun surmez aslinda simdiye kadar gormemiz lazimdi istisnalardan biri bu cocuk dedi 😔

Eklentiler

• 39C4BF3F-1344-40A3-AA83-37E0F2128F8B.webp
    39C4BF3F-1344-40A3-AA83-37E0F2128F8B.webp
    21,5 KB · Görüntüleme: 42
Bak bu sipa istee bana bacak arasini gostermeyen 😡 doktor bile dedi bu kadar uzun surmez aslinda simdiye kadar gormemiz lazimdi istisnalardan biri bu cocuk dedi 😔
Onun acmadıgı pipisini yerim yaaaaa masallah subhanallah kocaman olmus😍😍😍😍 haftaya gösterir bebegim üzülme yaaaa kac haftalık oldun sen suan yalnız cok yakısıklı olacak haaa🤪

L Loriklorik adet olduysan üzülme ve macunu kullanmaya devam et bilmedigimiz görmedigimiz tıkanıklıklar kistler varsa onu temizler en azından ben ilk iki ay beklentiye girmeyecem iyilesme sifa süreci olarak görecem sizlerde öyle görün balam😘
Kullanmaya basladim tek iyi yani su an adet sancim hic yok bence fayda etti normalde sancidan ölürdüm

Yarin hastaneler kapali mi bi bilgin var mi

CİCEKLERİM 1GÜN CLİFE MACUNA ARA VERSEM PROBLEM OLURMU?

MALUM AKSAMA KUTLAMA VAR🤪

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X