Troit bende de var canım ilaçla düzene giriyor ben daha kesin sebebini öğrenemedimTiroid sorunum var ama bu sebepmi bilemiyorum

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Troit bende de var canım ilaçla düzene giriyor ben daha kesin sebebini öğrenemedimTiroid sorunum var ama bu sebepmi bilemiyorum
Kistin ne boyutta canım bence tek doktorla kalma işinde iyi olan başka doktorada git kistin yeri buyukluğü önemli olan belki engeldirBende onu diyorum geçen ay diğer taraftan olur gebelik olursa dedi bu kez almamız lazım diyo. Bide hormon değerlerim tüplerim eşimin değerleri hepsi iyi. İlaç veremem kistini daha da büyütür dedi aslında bencede klomen tarzı Bi ilaç deneyebilir
Benim 2 gende cıktı 2 kaybım varKızlar aranızda kan pıhtılaşması olup düşüğü olan var mı..ve hamilelik düşünen
Gebelik düşünüyor musun cnm bnmde 1298 bi de 4g\4g iğne vurulckmışım coraspin alıyorum gün aşırı sana ne dedi doktorBenim 2 gende cıktı 2 kaybım var
Canım sen diğer topiktede varsın dimi şimdi kaç hafta oldum rahim yetmezlik topikten hatırlıyorum sankiTiroid sorunum var ama bu sebepmi bilemiyorum
Canım ben gebe kalınca ecopirin başlattı doktor 12. Haftadan sonra kan akışına görede iğne vercekti ama düşük oldu yine benim genlere tasıyıcın diyo heterezigot oldugu için ama sanırım çok etkiliyor vucudumu daha yeni düşük oldugu için korunmam gerek birde belki farklı sorun vardır diye romotolojiye gidicem ordada yapışan testler var artık hayırlısı nedim bilmiyorumGebelik düşünüyor musun cnm bnmde 1298 bi de 4g\4g iğne vurulckmışım coraspin alıyorum gün aşırı sana ne dedi doktor
2019 bitişine çok sevindim inşAllah aratmaz bize 2020Herkese iyi seneler kızlar.![]()
Bnde homozigot anladım cnm doktor gebe kaşdıpını öğrenir öğrenmez iğneye başlıycaz dedi 9 ay Rabbim nasip ederse bnde korunuyorum iki ay prowomen iç dedi hayırlısı olsun hakkımızdaCanım ben gebe kalınca ecopirin başlattı doktor 12. Haftadan sonra kan akışına görede iğne vercekti ama düşük oldu yine benim genlere tasıyıcın diyo heterezigot oldugu için ama sanırım çok etkiliyor vucudumu daha yeni düşük oldugu için korunmam gerek birde belki farklı sorun vardır diye romotolojiye gidicem ordada yapışan testler var artık hayırlısı nedim bilmiyorum
İğne neden başlatmadı acaba iğne vurulsaydın durur muymuşCanım ben gebe kalınca ecopirin başlattı doktor 12. Haftadan sonra kan akışına görede iğne vercekti ama düşük oldu yine benim genlere tasıyıcın diyo heterezigot oldugu için ama sanırım çok etkiliyor vucudumu daha yeni düşük oldugu için korunmam gerek birde belki farklı sorun vardır diye romotolojiye gidicem ordada yapışan testler var artık hayırlısı nedim bilmiyorum
Benim bi gen mhftr677 heterezigot bu yuzden homesistein de yuksek 18 onun içinde drvamlı multivitamin kullanmam gerekmiş banada prenatal life verdi doktorBnde homozigot anladım cnm doktor gebe kaşdıpını öğrenir öğrenmez iğneye başlıycaz dedi 9 ay Rabbim nasip ederse bnde korunuyorum iki ay prowomen iç dedi hayırlısı olsun hakkımızda
Kist kaç cm canımBende onu diyorum geçen ay diğer taraftan olur gebelik olursa dedi bu kez almamız lazım diyo. Bide hormon değerlerim tüplerim eşimin değerleri hepsi iyi. İlaç veremem kistini daha da büyütür dedi aslında bencede klomen tarzı Bi ilaç deneyebilir
Taşıyıcısın dedi bana canım ama bu sefer başlar heraldeİğne neden başlatmadı acaba iğne vurulsaydın durur muymuş
Sana iğne vermesi lazımmış Komşum da öyle iki düşüğü vardı aynı sen gibi heterozigot 2 çocuğu var şimdi ikisinde de iğne kullanmış homozigot olunca kalıtsal oluyornuş sanırımTaşıyıcısın dedi bana canım ama bu sefer başlar heraldepıhtılaşmadan olsa diğeri 5 aya kadar durmazdı diyor onada rahim yetmezliği dendi ama kesinde değil
Normalde çok güveniyodum ama bu düşüncesi beni düşündürdü gerçekten.. Zaten o dedi diye asla olmam ameliyat başka doktorlardan da fikir alırımDoktor mu değiştirsen acaba? En azından bi başkasının fikrini almış olursun
Ben söyledim, bana Aşılama o dediğin oluyor zaten dedi kuzum. Gitmeden kafaya koymuştum zaten ne derse onu yapcam diye o yüzden üstelemedim çünkü çok yorgunum artık gerçekten çok yorgunum
Aşılama tutmaz zaten ama tüp bebekte rapor için yapmamız lazım. Protokol gözüyle bakıyorum bi umudum yokyok
Sen ne durumdasın cnm aşılama mu yaptırıcaksınDoktor mu değiştirsen acaba? En azından bi başkasının fikrini almış olursun
Ben söyledim, bana Aşılama o dediğin oluyor zaten dedi kuzum. Gitmeden kafaya koymuştum zaten ne derse onu yapcam diye o yüzden üstelemedim çünkü çok yorgunum artık gerçekten çok yorgunum
Aşılama tutmaz zaten ama tüp bebekte rapor için yapmamız lazım. Protokol gözüyle bakıyorum bi umudum yokyok
5 cm cnm 4 e düşmüştü duphaston la yine çıkmış 5 e. Keisnşikle gidicrm ya çünkü ameliyat riskli sonuçta benim bebeğim yok olsa hadi düşürsün rezervi sonra çok uğrsşırızKistin ne boyutta canım bence tek doktorla kalma işinde iyi olan başka doktorada git kistin yeri buyukluğü önemli olan belki engeldir
5 cnmKist kaç cm canım
Canım ameliyat nasıl rezervi düşürüyormuş ki anlayamadım, yumurtalığın çalışmasını mı engelliyor ? şu anda diğer yumurtalıktan gebe kalma ihtimalin var zaten ben tek yumurtalıkla kalıyorum, birkaç doktora sor yine ama onlarda ameliyat derse oladabilirsin tekrarlayana kadar gebelik oluşur büyük ihtimal5 cm cnm 4 e düşmüştü duphaston la yine çıkmış 5 e. Keisnşikle gidicrm ya çünkü ameliyat riskli sonuçta benim bebeğim yok olsa hadi düşürsün rezervi sonra çok uğrsşırız
Evet cnm suanda 6 haftaligim 12. Haftada dikiş atılacak ozamani gorebilirsek insCanım sen diğer topiktede varsın dimi şimdi kaç hafta oldum rahim yetmezlik topikten hatırlıyorum sanki