Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Canım ameliyat nasıl rezervi düşürüyormuş ki anlayamadım, yumurtalığın çalışmasını mı engelliyor ? şu anda diğer yumurtalıktan gebe kalma ihtimalin var zaten ben tek yumurtalıkla kalıyorum, birkaç doktora sor yine ama onlarda ameliyat derse oladabilirsin tekrarlayana kadar gebelik oluşur büyük ihtimal
Nasıl düşürüyor bilmiyorum cnm ama düşürüyor muş öyle diyolsr. Başka doktorlara da danışıcam zaten

Ama benim bildigim 10 cm üzeri ameliyat yapılıyor. Doktor oyle dedi benimki de 4 cm e kadar cıkıp sonra adet bitince 2cm e düşüyordu ve onem vermediler hani bi engel demediler klomen tedavisine başladım ama kistin oldugu yumurtalık biraz polikistik ti ordan hamile kalma ihtimali briaz az die klomene başladım. Ve başka da sıkıntın yok bildiğim kadarıyla. Bence klomen iste. Doktor değiştir ama ameliyat son şansın olsun. Eskilerin lafı varya oynatmayın kendinizle cok die. Cidden rezervine falan zarar verebilir.

Sana iğne vermesi lazımmış Komşum da öyle iki düşüğü vardı aynı sen gibi heterozigot 2 çocuğu var şimdi ikisinde de iğne kullanmış homozigot olunca kalıtsal oluyornuş sanırım
Bu sefer sanırım iğnede verirler 😑 Hayırlısı kac doktora sordum iğneye gerek yok dediler

Selam kızlar yeni yılımız hayırlı uğurlu olsun inşallah. 😊😊güzel haberlerle mucizelerle dolu olsun inşallah 🤗🤗
bir sorum olacaktı bilgisi olan varsa yardim edebilir mi?yarin smear testi yaptiricam ama geçen hafta yumurtlama günümdü ve değerlendirdik🙈 yani ufak bir ihtimal ama eğer gebelik oluştuysa smear testinin zararı dokunur mu?

Yarın kürtaj olacağım.
Üzüldüm canım Allah yardımcınız olsun.ben hiç hamile kalmadim.bazen hamile kalabildigini bilmek bile ilerisi için insana umut verebiliyor. Güçlü bir şekilde bunu atlatirsan Rabbimin mucizeleri çok. Ve inanıyorum burda güzel haberlerini de okuyacağız 🤗🤗🤗

Selam kızlar yeni yılımız hayırlı uğurlu olsun inşallah. 😊😊güzel haberlerle mucizelerle dolu olsun inşallah 🤗🤗
bir sorum olacaktı bilgisi olan varsa yardim edebilir mi?yarin smear testi yaptiricam ama geçen hafta yumurtlama günümdü ve değerlendirdik🙈 yani ufak bir ihtimal ama eğer gebelik oluştuysa smear testinin zararı dokunur mu?
Dokunmaz bana yapmışlardı yapan kişiye belirt sen yinede

Evet cnm suanda 6 haftaligim 12. Haftada dikiş atılacak ozamani gorebilirsek ins
Ama bana bu rahimagzi yetmezliği tanısı konmadi bilemiyorum sebep ne
Bende 8 hafta oldum banada kelepçeden bahsetti dr 13 haftalara gelince konuşalım dedi ben dikiştende kelepçeden de çok korkuyorum aslında istemiyorum bilmiyorum neler olacak zaten şuanda da ağrım sancım variki günde bir doğum sancısı çekiyorum

Üzüldüm canım Allah yardımcınız olsun.ben hiç hamile kalmadim.bazen hamile kalabildigini bilmek bile ilerisi için insana umut verebiliyor. Güçlü bir şekilde bunu atlatirsan Rabbimin mucizeleri çok. Ve inanıyorum burda güzel haberlerini de okuyacağız 🤗🤗🤗
İnşallah.

Bende 8 hafta oldum banada kelepçeden bahsetti dr 13 haftalara gelince konuşalım dedi ben dikiştende kelepçeden de çok korkuyorum aslında istemiyorum bilmiyorum neler olacak zaten şuanda da ağrım sancım variki günde bir doğum sancısı çekiyorum
Kelepçe nasıl oluyor canım 😑 dikiş duydum ama kelepce duymamıştım

Allah yardımcımız olsun cnm ins sagsalim alırız bu sefer kucagimiza bende cok korkuyorum serklajdan 23 haftalikken yapamadilar masada suyum geldi hep hafızamda o var olumsuz etkilendim baya

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X