Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Ben adet oldum bugun 2. Gunum yarin kismetse tup bebek icin gidicem
canım bir şey soyliyimi en iyisini yaparsın.gercekten bu yaşadıklarımız çok stres yaratıyor bizde.zaman kaybetmeye gerek yok.ben de şu sağlık sorunlarını cozeyim sonra tüp bebek düşünüyorum.hic kafamı yormicam artık.allah nasip ederse biz elimizden geleni yapıyoruz

Kizlar herkese mutlu ve saglikli yillar, umarim hepimiz 2020'de bebislerimize kavusuruz ❤️ Cok yogun iki gun gecirdim cok seyler yazilmis okuyamadim buyuk kismini, L Loriklorik canim Allah yardimcin olsun insallah ikizlerin olur 😍
N Nana Ana Nanacim yeni bat 1 subat

Merhaba arkadaslar, ben dun oglen beta hcg testi yaptim 12 ydi. Dun sabah idrar testinde ikinci cizgi cikmamisti. Simdi testi yapsam ikinci cizgi cikar mi?
Bir de cok oksuruyorum bunun zarari olur mu?
benim 30 ken silik çıkıyordu idrar testinde.oksurmenin hiç bir zararı olmaz canım için rahat olsun. yarın sabah ilk idrar dene bence

Gebe kalmak isteyen kim varsa kim hayırlı evlat istiyorsa(kız,erkek) kim benimde saglıklı bir evladım olsun diyorsa kim rabbim benimde kucagımı bos bırakma diyorsa, bu ay hamile olduğunu ögrensin insallah buna bende dahil😍
Amin demeden gecmeyin🤲
🤲evrene mesaj gebeyim gebeyim gebeyim🤲

❤ Totem ❤

🧜‍♀️ Aralık 🧜‍♀️
@Venuseva bat 27
@Cokbilmis88 bat 27
@Zekta bat 28
@yavru kartal bat 29
@Mucize84 bat 29
@miyuuu bat 29
@BuddyninAnnesi bat 30
L Loriklorik bat 30
@papatya7203 bat 31
@Minikbirmucizemeselesi bat 31
@Gizemturanci bat 31

♠ Ocak ♠
@Antoryum123 bat 1
cileklilimonata cileklilimonata bat 2
@Kedi sever bat 3
@Tubaa9533 bat 4
@UykucuPanda18 bat 9
@rosebatum bat 10
@Elifimuratim bat 12
@linaboran bat 14
@Feminas bat 17
@eylem91 bat 18
@Unglight bat 19
@LadyMorganas bat 21
@Yildem bat 21
@Ahenfatma bat 23
burcusami burcusami bat 25
N Nana Ana bat 27
Bal0ncuk Bal0ncuk bat 31

🤱 Beybililerimiz 🤱
mer_can_ sat 20 Te
@Fatma KTL sat 23 Te
@Emine Hatayli sat 24 Te
Babyandmom sat 6 Ag
hayalinizle sat 12 Ag
Caghla_29 sat 23 Ag
emine1115ygt sat 23 Ag
Gncgztc sat 24 Ag
Sumeyyee__ sat 26 Ag
@beren20 sat 27 Ag
@Lepistesb sat 28 Ag
Ftskrcm sat 30 Ag
@zambak189 sat 30 Ag
tiktaktok sat 1 Ey
@Deryakadir sat 4 Ey
Memeli Mestan Memeli Mestan sat 8 Ey
Martilikiz07 sat 9 Ey
@Melegim15 sat 9 Ey
Seval2321 sat 11 Ey
@Hyase sat 12 Ey
@Hayalperest07 sat 13 Ey
@nurguull sat 13 Ey
@Nigar93 sat 15 Ey
@sosmivida sat 18 Ey
Mevayigit Mevayigit sat 19 Ey
Icebergsss sat 20 Ey
@Gulguzeli2019 sat 22 Ey
Dorothyy sat 26 Ey
@kurabiyem_35 sat 30 Ey
@ich bin eine Mutter sat 30 Ey
@Peripellas sat 3 Ek
MaystenG sat 10 Ek
@bi prenses annesi sat 10 Ek
@hazallikosu sat 15 Ek
@Hayali10 sat 20 Ek
@Dostumdostum sat 20 Ek
@Brunello Cicinelli sat 21 Ek
@Sibelll16 sat 25 Ek
@Cokoprenses83 sat 29 Ek
@Dora01 sat 31 Ek
@Karakarsu sat 6 Ka
Angelsmamy Angelsmamy sat 6 Ka
@icecreamm sat 20 Kas
canım beni de ekleyebilir misin bat 29 ocak

Allah yardımcımız olsun cnm ins sagsalim alırız bu sefer kucagimiza bende cok korkuyorum serklajdan 23 haftalikken yapamadilar masada suyum geldi hep hafızamda o var olumsuz etkilendim baya
Benimde 19 da kesem sarkmıştı hiç dikmeye bile kalkmadılar suyu patlar diye öyle iki haftadan sonra kendi durmadı

canım bir şey soyliyimi en iyisini yaparsın.gercekten bu yaşadıklarımız çok stres yaratıyor bizde.zaman kaybetmeye gerek yok.ben de şu sağlık sorunlarını cozeyim sonra tüp bebek düşünüyorum.hic kafamı yormicam artık.allah nasip ederse biz elimizden geleni yapıyoruz
Vallaha cart curt artik biktim😔😔 her ay bisey yapip beklemekten koca seneler devirdik . Kesin cozum olmasa da son durak artik🤗

Kizlar herkese mutlu ve saglikli yillar, umarim hepimiz 2020'de bebislerimize kavusuruz ❤ Cok yogun iki gun gecirdim cok seyler yazilmis okuyamadim buyuk kismini, L Loriklorik canim Allah yardimcin olsun insallah ikizlerin olur 😍
N Nana Ana Nanacim yeni bat 1 subat
Sizin dulariniz ne guzel oyle yaaa masalllaaahhhhhhhh😘😘🤗🤗🤗saglikli ikizler🤗🤗2. Senemizde ikiz olurmuş 😘

Selam kızlar nasılsınız :) yine yetişemedim size ama olsun kalbim sizinle
Yeni yıl hepimize uğurlu gelsin, rabbim hepimize annelik duygusunu yaşamayı nasip etsin, gebe olan güzel arkadaşlarımız sağlıkla yavrularını kucağına alsınlar 🎈
Mutlu seneler

Sizin dulariniz ne guzel oyle yaaa masalllaaahhhhhhhh😘😘🤗🤗🤗saglikli ikizler🤗🤗2. Senemizde ikiz olurmuş 😘
Kuzucumm bisey dicem ama beni nolur yanlis anlama vucudunu cok yormadin mi ust ustee cok sey denedin yiprandin tup bebekte yorucu olucak bikac ay hic bisey dusunmeden biraz dinlenseydin kafani toplasaydin keske cok yoruldun be kuzum 😔 ama karari ve gucu bulduysan kendindee Allahım insallah bu sefer gonlune gore ikizlerini verir sana 🤲🏻

Sanırım pesser denen halkaya kelepçe dedi dr um rahim ağzına geçirilen bir halka diye okumuştum canım bir yerde
Banada 12 hafta da dikiş demişti doktor bide en işe yarayanı göbekten girilip dikiş atılmasıymış ama onuda bi kaç doktor yapıyomuş

Kuzucumm bisey dicem ama beni nolur yanlis anlama vucudunu cok yormadin mi ust ustee cok sey denedin yiprandin tup bebekte yorucu olucak bikac ay hic bisey dusunmeden biraz dinlenseydin kafani toplasaydin keske cok yoruldun be kuzum 😔 ama karari ve gucu bulduysan kendindee Allahım insallah bu sefer gonlune gore ikizlerini verir sana 🤲🏻
Haklisin ama evlat hasreti be kuzum ya esimin babalik hasreti bekledikce zaman kaybi oldugunu dusunuyoruz .😔bizim normal yolla olmaz rezervim dusuk zaman kaybetmeden mudahalede bulunmak daha mantikli geliyor bize hakkimzida hayirlisi olsun insallahjh aaayyyyyy insalllaahhh tek de olur saglikli olsunlarda😘😘😍😍😍

Ama benim bildigim 10 cm üzeri ameliyat yapılıyor. Doktor oyle dedi benimki de 4 cm e kadar cıkıp sonra adet bitince 2cm e düşüyordu ve onem vermediler hani bi engel demediler klomen tedavisine başladım ama kistin oldugu yumurtalık biraz polikistik ti ordan hamile kalma ihtimali briaz az die klomene başladım. Ve başka da sıkıntın yok bildiğim kadarıyla. Bence klomen iste. Doktor değiştir ama ameliyat son şansın olsun. Eskilerin lafı varya oynatmayın kendinizle cok die. Cidden rezervine falan zarar verebilir.
Benim kistim de adetliykrn 5 e çıkıp sonra 3 cme kadar düşüyor. Bilmiyorum bende engel olacağını sanmıyorum cnm ya başka sıkıntım yok eğer bu kist engel olsa kimse kalamaz bu kistle hamile. Bende hiç istemiyorum ameliyat ya bidahaki adetibi ol tmeizlen gel konuşalım dedi başka doktorlara da sorucam. Klomen veremezmiş kisti büyütür diye öyle dedi

Haklisin ama evlat hasreti be kuzum ya esimin babalik hasreti bekledikce zaman kaybi oldugunu dusunuyoruz .😔bizim normal yolla olmaz rezervim dusuk zaman kaybetmeden mudahalede bulunmak daha mantikli geliyor bize hakkimzida hayirlisi olsun insallahjh aaayyyyyy insalllaahhh tek de olur saglikli olsunlarda😘😘😍😍😍
İstee bi yanim hak veriyo bi yanimda sen iyi olmadiktan sonra hic biseyin onemi yok diyo insallah kolay gecer her acidan tedavin bedenin ve ruhun yorulmaz 🤲🏻 Rabbim daha fazla bekletmez seni ♥️ Dualarim seninle kuzum 🙏🏻

Benim kistim de adetliykrn 5 e çıkıp sonra 3 cme kadar düşüyor. Bilmiyorum bende engel olacağını sanmıyorum cnm ya başka sıkıntım yok eğer bu kist engel olsa kimse kalamaz bu kistle hamile. Bende hiç istemiyorum ameliyat ya bidahaki adetibi ol tmeizlen gel konuşalım dedi başka doktorlara da sorucam. Klomen veremezmiş kisti büyütür diye öyle dedi
Canım benimkini büyütmedi herhangi bi zararı olmadı kiste. Ve ben 4 doktora gittim yani biri bile engeldir kistin demedi ben dedim sadece araştırıldu kistim herhangi bir sıkıntı olmadıgını soylediler die. Ama ameliyat gerçekten gerek yok şu durumda.

kızlar bir prof a gittim kalbinde bir sorun yok dedi.Ama rahatsizligim var ritim ve efor normal değildi.ve göğüs agrim vardı.ve bana bu ay hiç farklı bir şey yaptinmi dedi.hayir dedim.hormon falan kullandin mı dedi.bende bitkisel maçın dedim.clife.hormonlar kalbi çok etkiliyormus.sen doktora sormadan kaç mg olacagini bilmeden neden kullandin dedi.sebep olmuş olabilirmiş.birdahha asla kullnmam.haftaya anjiyonigrafi ile damarlara bakılacak daha net belli olcak.siz de dikkatli olun diye yazayım dedim.herkese yaramayabilir bu macun
Bi tarafı düzeltmeye çalışırken diğer tarafı bozuyoruz çok geçmiş olsun cnm. İşte böyle şeylerden korkup bitkisel şeyler denemek istemiyorum bende

Canım benimkini büyütmedi herhangi bi zararı olmadı kiste. Ve ben 4 doktora gittim yani biri bile engeldir kistin demedi ben dedim sadece araştırıldu kistim herhangi bir sıkıntı olmadıgını soylediler die. Ama ameliyat gerçekten gerek yok şu durumda.
İyi oldu seninle konuşmam cnm birwz daha netleşti kafamda şuan. Ama ailem de birwz baskı yapıyo ol diye annem yani. O kistle hamile kalınmaz diyo.. Diğer tarafta da basit kistler oluşmuş adetim çok gecikti bu ay rahim filmi de çekilmiştim oda canımı sıktı biraz

İstee bi yanim hak veriyo bi yanimda sen iyi olmadiktan sonra hic biseyin onemi yok diyo insallah kolay gecer her acidan tedavin bedenin ve ruhun yorulmaz 🤲🏻 Rabbim daha fazla bekletmez seni ♥ Dualarim seninle kuzum 🙏🏻
Allah razi olsun senden ve herkesten 😘😍🤗 inanki evladim olmadigi surece ben daha kötü olurum😔

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X