- 21 Aralık 2018
- 11.649
- 17.272
- 218
Gir profiline baaakkkkPaylas iste hangisiydi burda görecem onu☹![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Gir profiline baaakkkkPaylas iste hangisiydi burda görecem onu☹![]()
Aramıza hosgeldin tatlımbatınıda söyle tam olsun
![]()
Hosbuldum canimAramıza hosgeldin tatlımbatınıda söyle tam olsun
![]()
Ekkassattattor TORRRR![]()
![]()
senin bana armaganın bir sarkı vardı nanalı hangisiydi o![]()
İzleyince yaktım bi cigara
Yok canım dikiş atılacak kadar ilerlemediSenin dikişin var mıydı canım sen kaç haftadasın
Nanaaa benimde bat 15 ocak eklermisinBizi sikayet edenin kim oldugu belli oldu o sendin degilmi
Oldum kuzum yaaaaa buayda tırtocak sonunu bekliyorum simdi
![]()
Ben de armagan etmistmEkkassattattor TORRRR![]()
![]()
senin bana armaganın bir sarkı vardı nanalı hangisiydi o![]()
kızımda 1 yaş 2 aylıkken ayırdım hiç sıkıntı çekmedim MaşAllah hep odasında uyudu ikinciyi de yaşına kadar aynı odada beşikte durur sonra ablasının yanına insAllah bklm nasipBence odanıza alıştırmayın kızlar benim bi tanıdıgım alıştırdı 3 yasında çocugu hala yanında yatıyor ben direkt kendi odasına koyucam gerekirse ben yanında yatıcam kanepe var zaten çpcuk gelişimci olarak söylüyorum yanınıza alıstırmayın![]()
Günaydın canım amin insAllah çok şükür canım sen nasılsınGunydin kizceler. Sabahinz hayrolsn nasilsinz ?
Cok sukur biz de iiyizkızımda 1 yaş 2 aylıkken ayırdım hiç sıkıntı çekmedim MaşAllah hep odasında uyudu ikinciyi de yaşına kadar aynı odada beşikte durur sonra ablasının yanına insAllah bklm nasip
Odadan ziyade cidden yatakta yanında yatırma olayı zor sanki canım haklısın benim de bı komşunun oğlu ikinci sınıfa giderken yine de ayrılmadı yanlarından odası varken
Memeli Mestan kız ultrason fotoğrafını gördüm MaşAllah kuzucuga ya ❣ çok tatlı gözüküyor ben de 17 ocağa aldım randevu bklm gösterecek mi
Günaydın canım amin insAllah çok şükür canım sen nasılsın
Günaydın kızlargününüz çok güzel geçsin zaman çok hızlı seneden bı günü yedik ikinci gündeyiz bile
Cok sukur biz de iiyizyuvarlana yuvarlana gidiorz. Kocayi gonderdim haberlri izliorm sabah sabh
Masllh kiz siz de buyumussunz . 3 ay bitmis bile.
Kahvltiyi kocaylan yaptk sukur bugunSabah sabah haber mi izlenir ya benim karnım gurulduyor açlıktan bulantı var
hiç bişey yapasim yok
aynen canım Şükür az kaldı 12 haftanın dolmasına 11+2 yım
coraspirin kullaniyordum.hcg yukselince de hemen düşük doz iğne baslanacakti.ama ben ara verebilirim.saglik sorunum var bu araTedavi olarak ne yapıyorsun cnm
Ayy sen gor bari anacimkızımda 1 yaş 2 aylıkken ayırdım hiç sıkıntı çekmedim MaşAllah hep odasında uyudu ikinciyi de yaşına kadar aynı odada beşikte durur sonra ablasının yanına insAllah bklm nasip
Odadan ziyade cidden yatakta yanında yatırma olayı zor sanki canım haklısın benim de bı komşunun oğlu ikinci sınıfa giderken yine de ayrılmadı yanlarından odası varken
Memeli Mestan kız ultrason fotoğrafını gördüm MaşAllah kuzucuga ya ❣ çok tatlı gözüküyor ben de 17 ocağa aldım randevu bklm gösterecek mi
Günaydın kızlargününüz çok güzel geçsin zaman çok hızlı seneden bı günü yedik ikinci gündeyiz bile
Güzel benceKizlar cocuk erkek olursa sancar emir kiz olursa almila asel istiyorum sizce nasil bi fikir alayim dedim![]()
Babasının haberi yok derkenYigit Alp koycam bende inşallah. Babasının haberi yokta mecbur koyacak aydemi
![]()
Ben yasamıştım o dönemlerdeDöllenme sırasında kasık ağrısı yaşayan varmi kızlarrr?
Sen şanslıymışsın canım işte öyle bırakmayanlarda var malesef o yuzden baştan önlem almakkızımda 1 yaş 2 aylıkken ayırdım hiç sıkıntı çekmedim MaşAllah hep odasında uyudu ikinciyi de yaşına kadar aynı odada beşikte durur sonra ablasının yanına insAllah bklm nasip
Evet canım aynen öyle yaptım ben canım bana hiç iyi gelmedi o macun.doktor zaten direk hormon kullandınız mi dedi.hata etmişim.insallah bir zarara uğramadan atlatirim allah'ın izniyle.ders oldu bana.buradakiler de okusun bilsin diye yaziyorumBi tarafı düzeltmeye çalışırken diğer tarafı bozuyoruz çok geçmiş olsun cnm. İşte böyle şeylerden korkup bitkisel şeyler denemek istemiyorum bende