Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
kizlaar ilk baslarda hep ne diyoruk biz 😍😍😍

GEBEYIMMMM GEEEBEEEYIMMM GEBEYIMMMMMM ❤ ❤ evrene mesaj yollayalim arada 😂😂
GEBEYIMM GEBEYYIIIMM HAMILEYIM HAMILEYIMMM HAMILEYIIIMMM HAMILLLEEEYYIIIMMM HAMIIILLEEYYIIIMMM BU SENE HAMILLLEE OLUCAM BU SENE ANNE OLUCAAAAMMMMMMM :emir_bebek: :anneadayı:

Slm kizlar nasilsiniz
Iilik saglik tatliskoom seni sormli ?
benide soran yok dermisim 🤪🤪🤪🤪

N Nana Ana L Loriklorik F Fatma KTL Memeli Mestan Memeli Mestan D Deryakadir LadyMorganas LadyMorganas rosebatum rosebatum Gelbemucizem Gelbemucizem Zekta Zekta Bal0ncuk Bal0ncuk A Antoryum123 Beklemekseni Beklemekseni icecreamm icecreamm ve diger tüüm güzellerimm nasilsiniz bakalimmmm 😍😍😍 kimse benide kimse sormamis demesin 😂😂 hepinizii cok seviyorummm ❤ ❤
Ooyy kurbaneeey hayraneeey 😍😍😙 sen de seviliosuun ❤❤
Valla kimse kimseden beklemesin 😜 cani skılan gelsin canm skildi desin atlasin ortaya. Eskiden sormak mi vardi yahuuu😀

GEBEYIMM GEBEYYIIIMM HAMILEYIM HAMILEYIMMM HAMILEYIIIMMM HAMILLLEEEYYIIIMMM HAMIIILLEEYYIIIMMM BU SENE HAMILLLEE OLUCAM BU SENE ANNE OLUCAAAAMMMMMMM :emir_bebek: :anneadayı:
Bence yakin zamanda sen ve bikac kisi bombeyi patlatcaksinz ahanda yazdm buraya

İyiyiz canım soğuklarla uğrasıyoru sen nasılsın nasıl gidiyor kaç haftalık oldu☺
Ayy bende aynı hiç isinamadim dışarı günlerdir esiyo ev isinmiyo battaniyelerle yasiyorum bugün 6+6 cnm
Lekelenmelerim devam ediyordu ilaca rağmen rahimde polip varmışdün aldi dr uyusturmadan biraz ağrım ve kanamam var ins çok daha iyi oluruz

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X