Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
benide soran yok dermisim 🤪🤪🤪🤪

N Nana Ana L Loriklorik F Fatma KTL @Fasulye annesi D Deryakadir @LadyMorganas rosebatum rosebatum Gelbemucizem Gelbemucizem @Zekta Bal0ncuk Bal0ncuk A Antoryum123 @Dostumdostum icecreamm icecreamm ve diger tüüm güzellerimm nasilsiniz bakalimmmm 😍😍😍 kimse benide kimse sormamis demesin 😂😂 hepinizii cok seviyorummm ❤ ❤
kizlaar ilk baslarda hep ne diyoruk biz 😍😍😍

GEBEYIMMMM GEEEBEEEYIMMM GEBEYIMMMMMM ❤ ❤ evrene mesaj yollayalim arada 😂😂

Baldan tatlı eylemimiz enerjini sevsinler.. 🌹
Hep birlikte o zaman gebeyim gebeyim gebeyimmmmmm 🌹🌹🌹🌹

benide soran yok dermisim 🤪🤪🤪🤪

N Nana Ana L Loriklorik F Fatma KTL @Fasulye annesi D Deryakadir @LadyMorganas rosebatum rosebatum Gelbemucizem Gelbemucizem @Zekta Bal0ncuk Bal0ncuk A Antoryum123 @Dostumdostum icecreamm icecreamm ve diger tüüm güzellerimm nasilsiniz bakalimmmm 😍😍😍 kimse benide kimse sormamis demesin 😂😂 hepinizii cok seviyorummm ❤ ❤
Süper cnm bu ay klomen kullandım catlatma iğnesi oldum ve doktora gttm bgn yumurtam catlamıs duphaston verdı cnm ve Baska ilacda verdı sen nasılsın ne yapıyorsun nasıl gidiyor ♥️😍🌹

Süper cnm bu ay klomen kullandım catlatma iğnesi oldum ve doktora gttm bgn yumurtam catlamıs duphaston verdı cnm ve Baska ilacda verdı sen nasılsın ne yapıyorsun nasıl gidiyor ♥😍🌹
insallah tutar bu ay canimmmm 😍😍😍 valla ben bu ay bosverdim ovu flnda yapmadim bide böyle deneyelim dedik pek düsünmüyorumda ama takvime göre cumartesi catlamis olmasi lagzim benimde yumurtam bakalim 😍😍😍

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X