Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
insallah tutar bu ay canimmmm 😍😍😍 valla ben bu ay bosverdim ovu flnda yapmadim bide böyle deneyelim dedik pek düsünmüyorumda ama takvime göre cumartesi catlamis olmasi lagzim benimde yumurtam bakalim 😍😍😍
Amın ınsallah gülüm ınsallah bu sefer hıssedıyorum tutacak ya 🙌🙌♥️ hangi takvımı kullanıyorsun cnm

Hayırlı akşamlar kızlar bugün baya yorgunum güya temizlik yapacaktım yalan oldu kızım bı haftadır hastaydı bugün okula gönderdim okula kusmus yine anlamıyorum eve gayet iyi bu çocuk sıkıntı yapıyor kendine sanırım istemiyor gitmeyi seni çok özlüyorum falan diyor sürekli napixaz bilmiyorum öğretmeniyle konuştuk insAllah aşıcaz bu durumu okula git gel zaten yoruldum baya geldim biraz dinlendikten sonra hamur yoğurdum dün gece rüyamda gördüğüm böreği yaptım yedim bı tane de yayıldım yatıyorum şimdi de eşimi bekliyorum kızım da yorulmuş uyuyor şu an sanırım kardeş kıskançlığı başladı biraz 🙈😃 sizler nasılsınız kızlar neler yapıyorsunuz

Hayırlı akşamlar kızlar bugün baya yorgunum güya temizlik yapacaktım yalan oldu kızım bı haftadır hastaydı bugün okula gönderdim okula kusmus yine anlamıyorum eve gayet iyi bu çocuk sıkıntı yapıyor kendine sanırım istemiyor gitmeyi seni çok özlüyorum falan diyor sürekli napixaz bilmiyorum öğretmeniyle konuştuk insAllah aşıcaz bu durumu okula git gel zaten yoruldum baya geldim biraz dinlendikten sonra hamur yoğurdum dün gece rüyamda gördüğüm böreği yaptım yedim bı tane de yayıldım yatıyorum şimdi de eşimi bekliyorum kızım da yorulmuş uyuyor şu an sanırım kardeş kıskançlığı başladı biraz 🙈😃 sizler nasılsınız kızlar neler yapıyorsunuz
Gecmis olsn cnmcim. Acaba erken mi soledinz kardesinn olcgini ?

Gecmis olsn cnmcim. Acaba erken mi soledinz kardesinn olcgini ?
Canım eninde sonunda öğrenecekti kaldı ki kızım bi buçuk sene niye kardeşim olmuyor diye ağlayan bı çocuktu mutlu olsun diye söyledik ama kötü mü ettik bilemedim biz demesek bu seferde başkası diyecekti 🤔😔

Canım eninde sonunda öğrenecekti kaldı ki kızım bi buçuk sene niye kardeşim olmuyor diye ağlayan bı çocuktu mutlu olsun diye söyledik ama kötü mü ettik bilemedim biz demesek bu seferde başkası diyecekti 🤔😔
Daha kabullenememis belki de. O yuzden senden ayrilmak istemiodur.
Benim bugün 27. Günüm yarın adet günüm ama 10 Ocak ta yaparım sonraki testi
Olmazsan insllhh yap cnm.

Ayy bende aynı hiç isinamadim dışarı günlerdir esiyo ev isinmiyo battaniyelerle yasiyorum bugün 6+6 cnm
Lekelenmelerim devam ediyordu ilaca rağmen rahimde polip varmışdün aldi dr uyusturmadan biraz ağrım ve kanamam var ins çok daha iyi oluruz
Hadi ya geçmiş olsun canım benek iyi olsunda inşallah dikkat et yinede🙏

Geçmiş olsun canım şimdi kardeş gelince naz yapar valla anaokuluna mı gidiyor kızın 🤗

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X