Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
O zaman yapıldı benim bu ikinci gittiğim doktor dedi ayrı yapılmıyorsa sorun yok 2 kez bakıldı hormonlarıma bazı hastaneler tam bi para tuzağı cidden kendi doktorumda özelde bak hiç para istemediler bu hormonlar için ne garip.
Sen ne yapıyorsun btanem nasıl gidiyor macun bir etkisini hissediyor musun 🥰
Kendi doktorun degilmi zaten bu testi isteyen kuzum anlamadım
Ben bu ay hic dogru düzgün kullanamadım macunu dünde pembemsi ufak bir akıntı geldi peceteye yumurtlamadır diye kullanmaya devam etmedim ovü testide yapamadım bu ay allah kerim 🙁

Ayy bende aynı hiç isinamadim dışarı günlerdir esiyo ev isinmiyo battaniyelerle yasiyorum bugün 6+6 cnm
Lekelenmelerim devam ediyordu ilaca rağmen rahimde polip varmışdün aldi dr uyusturmadan biraz ağrım ve kanamam var ins çok daha iyi oluruz
Gecmis olsun cicegim sifan tez olsun insallah

Süper cnm bu ay klomen kullandım catlatma iğnesi oldum ve doktora gttm bgn yumurtam catlamıs duphaston verdı cnm ve Baska ilacda verdı sen nasılsın ne yapıyorsun nasıl gidiyor ♥️😍🌹
insallah tutar bu ay canimmmm 😍😍😍 valla ben bu ay bosverdim ovu flnda yapmadim bide böyle deneyelim dedik pek düsünmüyorumda ama takvime göre cumartesi catlamis olmasi lagzim benimde yumurtam bakalim 😍😍😍
Hadi hayırlı haberler ile inşallah kızlar 🌹

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X