Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Ben tüplerime baktırmak istiyorum ama doktorum kabul etmiyor hatta klomen bile kullanmak istemiyor aşılamaya inanmıyor bilmiyorum bana diyor senin hiç bir problemin yok

Mucizen seni ne zman bulucak bilemeyiz umut yitirmek yok :) inanıp beklicez . Benimde olmuyor hiç bir sorunum yok yumurtamda kendi gelişip çatlıyor adetim çok düzenli hormonlarım gayet iyi ama olmuyor zamanı var demek ki .
Oyle orasi tabi benim yumurta rezervim dusuk . Tup bebek icin rapor cikartiyoruz . :) olmamasi icin vardir bir sebep bence

Oyle orasi tabi benim yumurta rezervim dusuk . Tup bebek icin rapor cikartiyoruz . :) olmamasi icin vardir bir sebep bence
İnşallah kendiliğinden olur gerek kalmaz bile tüp bebeğe . Biz özel anne adaylarıyız bence bunca sabrımızın sonu elbet selamet olucaktır 🤲🏻♥️ İşte o sorunu bende çok merak ediyorum 😒

İnşallah kendiliğinden olur gerek kalmaz bile tüp bebeğe . Biz özel anne adaylarıyız bence bunca sabrımızın sonu elbet selamet olucaktır 🤲🏻♥ İşte o sorunu bende çok merak ediyorum 😒
Ozel anneleriz ama daha annelik duygusu nasil bisey onu bile bilmiyoruz . Evlenmeden once hic annelik duygudunu merak etmezdim. Evlendikten sonra nedense annelik duygusunu cok merak ettim ve anne olmak istedim ki hala istiyorum hala istiyorum 🙄😏 yoksa neden olmasin ki bi sorun yokken ilk geceden hamile kalanlar mi dersin planli olanlar mi dersin onlarin peki neden hemen oluyor. Demekki nir sebep var ki olmuyor ama iste bunun icin doktorlar bastan sağma is yapiyorlar . Ugrasmiyorlar . Hicbirseyin yok ya da sebepsiz infertilite diyip yolluyorlar .

Kızlar adetim 5 gün gecikti bugün 6. Gün dün kan vermiştim bugün sonucumu aldım 128 çıkmış düşük gibi geldi bana haftasına göre ama doktor normal dedi pazartesi bidaha kan istedi sizce normal mi
Tebrikler canimm çok güzel değerin inşallah katlanarak yükselir

Ozel anneleriz ama daha annelik duygusu nasil bisey onu bile bilmiyoruz . Evlenmeden once hic annelik duygudunu merak etmezdim. Evlendikten sonra nedense annelik duygusunu cok merak ettim ve anne olmak istedim ki hala istiyorum hala istiyorum 🙄😏 yoksa neden olmasin ki bi sorun yokken ilk geceden hamile kalanlar mi dersin planli olanlar mi dersin onlarin peki neden hemen oluyor. Demekki nir sebep var ki olmuyor ama iste bunun icin doktorlar bastan sağma is yapiyorlar . Ugrasmiyorlar . Hicbirseyin yok ya da sebepsiz infertilite diyip yolluyorlar .
Canım asıl ben umutsuz vakayim ki 10 yıl oldu olmayali ama bırakmıyorum adet oluyorsak umut var demektir
Ben bilinçaltı temizliği yaptırdım ve 3ayda adet olmiyordum adet sokturuculerle adet olabiliyorum 1 yıl önce doktorum bilinçaltı temizliği yaptı çok farklı bir deneyimdi ve artık düzenli adet görüyorum olumlama şart kesinlikle benim umudum var sen de hatta hiç sorun bile yok 😍❤️

Canım asıl ben umutsuz vakayim ki 10 yıl oldu olmayali ama bırakmıyorum adet oluyorsak umut var demektir
Ben bilinçaltı temizliği yaptırdım ve 3ayda adet olmiyordum adet sokturuculerle adet olabiliyorum 1 yıl önce doktorum bilinçaltı temizliği yaptı çok farklı bir deneyimdi ve artık düzenli adet görüyorum olumlama şart kesinlikle benim umudum var sen de hatta hiç sorun bile yok 😍
Yyaaa bilmiyordum . Tedavi falan denediniz mi acaba ? 10 yil dilekolay cok uzun yillar ya rabbim en yakin zamanda kavustursun bizleri oncelikle seni insallah😍😘 benim yumurta rezervim dusuk o yuzden zaman kaybetmeden tup bebege gecis yapicaz

Yyaaa bilmiyordum . Tedavi falan denediniz mi acaba ? 10 yil dilekolay cok uzun yillar ya rabbim en yakin zamanda kavustursun bizleri oncelikle seni insallah😍😘 benim yumurta rezervim dusuk o yuzden zaman kaybetmeden tup bebege gecis yapicaz
3 tüp bebek yaptirdim ve tupumun teki yok ve yumurtalık rezervim hiç yok ama altın yumurta diye bişey var Allah verecek olursa hersekilde olur

3 tüp bebek yaptirdim ve tupumun teki yok ve yumurtalık rezervim hiç yok ama altın yumurta diye bişey var Allah verecek olursa hersekilde olur
Hadi insalllahhhh yaaaaa cok ozel anneleriz biz . Evlat sahibi olamazsak da bence biz cogu anneden daha guzel anneyiz.

Kızlar adetim 5 gün gecikti bugün 6. Gün dün kan vermiştim bugün sonucumu aldım 128 çıkmış düşük gibi geldi bana haftasına göre ama doktor normal dedi pazartesi bidaha kan istedi sizce normal mi
Hayirli olsunn canimmm insallah saglikla büyüsün bebisinn 😍❤ allahim bizlerede nasip etsin 🤲🏻🤲🏻

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X