- 21 Aralık 2018
- 11.649
- 17.272
- 218
Agla kizzz icin rahatlarBu durumda bende aglayacagim gbi geliyor ataltir metabolizmaya yenni bir üye katarim hamile kalamama ağlaması![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Agla kizzz icin rahatlarBu durumda bende aglayacagim gbi geliyor ataltir metabolizmaya yenni bir üye katarim hamile kalamama ağlaması![]()
Hatırladıgına sevindimSen o gece gec saatlerde yatan baaayyyaaannnsiiinnben yine senden erken yatiyom
kimse bizim icin ugrasmaz
![]()
Iki gebeligimde de erken gebelik testi yaptım cikmadi, normal testlerde cıktı ama :))Kizlar bata 3 gun varken erken gebelik testi yaptım, sonuç negatif. Hata payi varmi? Negatif sonuctan sonra pozitif gören var mi bu sekilde . Moralim sıfır suanda. Biri umut verebilir mi? Suanda cok ihtiyacım var da...
2 saat once tekrar test yaptim normal test silik cizgi cıktıIki gebeligimde de erken gebelik testi yaptım cikmadi, normal testlerde cıktı ama :))
At hele resmini2 saat once tekrar test yaptim normal test silik cizgi cıktı![]()
Atılmıyor deniyorum olmuyorrr deliriceeemmAt hele resmini![]()
At hele resmini![]()
Delisinz haaaHatırladıgına sevindim
Bir sansımı deneyeyim dedimde beninsallah seve seve kabul eden birisi olur
![]()
Tm iste hamilesin ki sen
Vaarr kkiiizzz adete kac gun var
Buraya atsana2 saat once tekrar test yaptim normal test silik cizgi cıktı![]()
Var sanki çizgi yaa gördüm
3 gün var canımVaarr kkiiizzz adete kac gun var
Insallah yaaa hatali değildirVar sanki çizgi yaa gördüm
Yok yok yanilma gibi deil. Pembe cunkuInsallah yaaa yanıltmaz beni test![]()
Sanmam canım kan ver mutlakaInsallah yaaa hatali değildir![]()
Süper o zaman2 saat once tekrar test yaptim normal test silik cizgi cıktı![]()
Insallah bakalim yaaa dua edin bende hamileyimm diue bağırayım surdaSanmam canım kan ver mutlaka☺☺