Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Catlamis oluyor bence degerlendirmelisin . Bu arada hic kur falan denedin mi ya da doktora gittin mi yumurtalarina baktirman icin cunku birden cok geliştiği icin de testlerinde boyle dengesizlik olmus olabilir. Biri olgunlasir bir ksc gun sonra catlar sonrasında obur olgunlasan yumurta çatlayabilir. Bu yuzden de testlerinde bi koyu bi silik cikmasi
Son zamanlarda kabak çekirdeği fındık filan çok tüketiyorum. Bilmiyorum etkisi olur mu 😅 Su içmeye çalışıyorum bir de. Eşimde insülin direnci çıktı diyet yapıyor bende oma uyuyorum düzenli beslenme etki etmiş olabilir.

Son zamanlarda kabak çekirdeği fındık filan çok tüketiyorum. Bilmiyorum etkisi olur mu 😅 Su içmeye çalışıyorum bir de. Eşimde insülin direnci çıktı diyet yapıyor bende oma uyuyorum düzenli beslenme etki etmiş olabilir.
Kabak cekirdegi onemliymis yumurta kalitesi icin hadi insallah ya🤗😍😍 duzenli beslenmeye devam bi ben beceremiyorum duzenli beslenmeyi

Yaaa 😍 İnşallah hepimize nasip etsin. Rabbim bekleyen herkese nasip etsin. Beklemek çok stresli ve yorucu gerçekten birde gecikince olan acabalar en çok yıpratıyor.
En cok beklemek yoruyor insanı ya benim de adetim bu ayin 27 sinde🤣 pazartrsi smear testi yaptirmam gerekiyor

Kabak cekirdegi onemliymis yumurta kalitesi icin hadi insallah ya🤗😍😍 duzenli beslenmeye devam bi ben beceremiyorum duzenli beslenmeyi
Aa bilmiyordum. Biz seviyoruz çok faydalı diye ama yumurtaya faydası olduğunu şimdi duyuyorum. İncir filan yiyemiyorum ben hemen prolaktinim tavan yapıyor. Öyleyse bunu yiyeyim devamlı. ☺️

En cok beklemek yoruyor insanı ya benim de adetim bu ayin 27 sinde🤣 pazartrsi smear testi yaptirmam gerekiyor
Ben yaptırmıştım kısa sürüyor yine smear aparatını kullandı ama vajinal kültür aldı. Enfeksiyondan artık gına gelmişti eşimide gönderdim temiz çıktı. Bir türlü kurtulamadım öbür ay soğan yapacagım mideme dokunuyor ama napiyim bitmedi bi türlü tam azalıyor ilaç bitiyor bence sonra yine artıyor

Aa bilmiyordum. Biz seviyoruz çok faydalı diye ama yumurtaya faydası olduğunu şimdi duyuyorum. İncir filan yiyemiyorum ben hemen prolaktinim tavan yapıyor. Öyleyse bunu yiyeyim devamlı. ☺
Yumurta kalitesi icin avakado ananas kabak cekirdegi iyi geliyormus tup bebek yaptiran bayanlar oyle diyor ben de deniycem bu ay

Ben yaptırmıştım kısa sürüyor yine smear aparatını kullandı ama vajinal kültür aldı. Enfeksiyondan artık gına gelmişti eşimide gönderdim temiz çıktı. Bir türlü kurtulamadım öbür ay soğan yapacagım mideme dokunuyor ama napiyim bitmedi bi türlü tam azalıyor ilaç bitiyor bence sonra yine artıyor
Kronik mi acaba🤔 bitmiyor hastaliklar

Yumurta kalitesi icin avakado ananas kabak cekirdegi iyi geliyormus tup bebek yaptiran bayanlar oyle diyor ben de deniycem bu ay
Ay ananas çok severim 🙄😶 Bende arı sütü poleni diye duydum. İnşallah gerek kalmadan hamile kalırsın. 🤲 Ne kadar çaba verildiğini görüyor Rabbim boş çıkarmaz inşallah.

Kronik mi acaba🤔 bitmiyor hastaliklar
Bilmiyorum ki bu başka doktor zaten. Dedim aylardır geçiyor geliyor kaç farklı antibiyotik kullandım. Antibiyotik peşine solunum yolu hastalanıyor. Hep mahvetti beni tekrarlıyor kültür alır mısınız dedim. Tekrarlıyorsa almalıyız dedi işte mantar göremedim dedi. Eğildi baktı 😶 Ama enfeksiyon var gibi dedi işte sonucu götüreyim bakayım ne ilaç verecek. Bu ay zaten ilaç kullanınca ara verdik ilişkiye tuttuysa 16 sı tuttu. İlaç arasında kaçtı kaçan

Ay ananas çok severim 🙄😶 Bende arı sütü poleni diye duydum. İnşallah gerek kalmadan hamile kalırsın. 🤲 Ne kadar çaba verildiğini görüyor Rabbim boş çıkarmaz inşallah.
Insallah elbetteki goruyordur rabbim zamanimiz var demekkki vallaha şimdigittim marketten 1 haftalik avokado aldim 🤣🤣
Bilmiyorum ki bu başka doktor zaten. Dedim aylardır geçiyor geliyor kaç farklı antibiyotik kullandım. Antibiyotik peşine solunum yolu hastalanıyor. Hep mahvetti beni tekrarlıyor kültür alır mısınız dedim. Tekrarlıyorsa almalıyız dedi işte mantar göremedim dedi. Eğildi baktı 😶 Ama enfeksiyon var gibi dedi işte sonucu götüreyim bakayım ne ilaç verecek. Bu ay zaten ilaç kullanınca ara verdik ilişkiye tuttuysa 16 sı tuttu. İlaç arasında kaçtı kaçan
Allah sifa versin insallah tutmustur
Bazılarında komikmiş, bende enfeksiyon yaşadım bu gebelikte, belki bi öncekini bebegimi enfeksiyon yüzünden kaybetmiş olabilirim çünkü belirtiler aynıydı farkedemedim. Enfeksiyona dikkat etmek gerekir
Ne kadar dikkat edersek o kadar batiyoruz🤣🤣 sakinan goze cop batar misali🤣🤣

Kızlar bu folik asit nasıl acaba kullananlar var mı?

Eklentiler

• IMG_20200115_160507.webp
    IMG_20200115_160507.webp
    28,1 KB · Görüntüleme: 15
Insallah elbetteki goruyordur rabbim zamanimiz var demekkki vallaha şimdigittim marketten 1 haftalik avokado aldim 🤣🤣

Allah sifa versin insallah tutmustur

Ne kadar dikkat edersek o kadar batiyoruz🤣🤣 sakinan goze cop batar misali🤣🤣

Aynen öyle ama napalim :) insan tüm riskleri ortadan kaldırmak istiyor ;)

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X