- 21 Aralık 2018
- 11.649
- 17.272
- 218
Biri 16 mm biri 19 mm ydi .senin kacKuzu sen aşılama olduğunda yumurtan Kaç mm iken çatlatma iğnesi vuruldum?
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Biri 16 mm biri 19 mm ydi .senin kacKuzu sen aşılama olduğunda yumurtan Kaç mm iken çatlatma iğnesi vuruldum?
18+3 teyiz canim valla deneyeyim pekmezi eve gecinceKuzu Kaç haftalık bebiş? Pekmez iyi gelir genelde
Bir yumurta var diğerleri 13 mm de durdu. Diğer yumurtaya dün baktı 16.5 yarın kontrolüm var 18 olmasını istiyor ama bana az geldiBiri 16 mm biri 19 mm ydi .senin kac
Dene kuzum bende hep ise yarar İnşallah iyi gelir sana da18+3 teyiz canim valla deneyeyim pekmezi eve gecince![]()
18 ile 20 arasi catlatma veriyorlar yarina kadar insallah buyur sıkma caniniBir yumurta var diğerleri 13 mm de durdu. Diğer yumurtaya dün baktı 16.5 yarın kontrolüm var 18 olmasını istiyor ama bana az geldi
Umudum yok18 ile 20 arasi catlatma veriyorlar yarina kadar insallah buyur sıkma canini
İnsallah balim insallahDene kuzum bende hep ise yarar İnşallah iyi gelir sana da
Harikaaaa katlanarak artsın İnşallahKizllarr hamileyim galiba degerim 61 cikti bugun catlama ignesinin 14 gunu bana dua edin lutfen L Loriklorik N Nana Ana F Fatma KTL @ dostumdostum D Deryakadir ve sayamadim diger arkadaşlar❤❤❤
Canim sağlıkla kucağına almak nasip etsin bizlerede dua et insallahKizllarr hamileyim galiba degerim 61 cikti bugun catlama ignesinin 14 gunu bana dua edin lutfen L Loriklorik N Nana Ana F Fatma KTL @ dostumdostum D Deryakadir ve sayamadim diger arkadaşlar❤❤❤
İnsallah melodiam allah sana ve isteyen herkeze nasip etsin hepiniz icin okadar dua ediyom kiHarikaaaa katlanarak artsın İnşallah![]()
Amin cnmmCanim sağlıkla kucağına almak nasip etsin bizlerede dua et insallah
Insallah balim benimAmin cnmm
Herkez icin dua ederim![]()
Yaaaa ciddi misin çoook sevindimmm hadi inşallah dualarım seninleKizllarr hamileyim galiba degerim 61 cikti bugun catlama ignesinin 14 gunu bana dua edin lutfen L Loriklorik N Nana Ana F Fatma KTL @ dostumdostum D Deryakadir ve sayamadim diger arkadaşlar❤❤❤
Var olsun kac gundur igne kullanıyorsunUmudum yok
hhaaammiiiilleeesssiiiiinnnnn bebegimm cok sukur ya cok şükürKizllarr hamileyim galiba degerim 61 cikti bugun catlama ignesinin 14 gunu bana dua edin lutfen L Loriklorik N Nana Ana F Fatma KTL @ dostumdostum D Deryakadir ve sayamadim diger arkadaşlar❤❤❤
Ben kullndim 2 kutu. Bi zararini gormedimKızlar bu folik asit nasıl acaba kullananlar var mı?
Yaaaaaaa okudguma inanamadim cnm yaaKizllarr hamileyim galiba degerim 61 cikti bugun catlama ignesinin 14 gunu bana dua edin lutfen L Loriklorik N Nana Ana F Fatma KTL @ dostumdostum D Deryakadir ve sayamadim diger arkadaşlar❤❤❤
Ben kullanıyorum memnunum yan etkisi yok hiçKızlar bu folik asit nasıl acaba kullananlar var mı?
Ay canım çok sevindim iyi çıkmıs değerin maşallah inşallah güzel ilerler çok sevindimmmKizllarr hamileyim galiba degerim 61 cikti bugun catlama ignesinin 14 gunu bana dua edin lutfen L Loriklorik N Nana Ana F Fatma KTL @ dostumdostum D Deryakadir ve sayamadim diger arkadaşlar❤❤❤
Teşekkür ederimBen kullanıyorum memnunum yan etkisi yok hiç