Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Dayanamiyooomm dayanamiyooommm
:KK70: :KK70: :KK70: :KK70: :KK70:
Her an ban yiyebilirim kizlar 😀😀

InsaAllah tutar kuzucum❤🤲 iste bende 18 20 arasi nette yazan durumu sordumdu arkadasima ona doktoru herkeste boyutun farkli büyüdüğünü söylemiş onun aşılama zamani 14mus ve dediğim gibi suan 5.ci ayında Rabbim dilesin yeter ki hersey mümkün insaAllah bizlerde yakin zamanda hayırlısıyla vuslata erenler oluruz yarabbimmm🤲😍
Insallah tez vakitte bizi de bulur mucizemiz 🙏🙏😍

Ayy evet yaa ben cok korktm ondan ya bende de olursa diye. Kocama da solemistim tepkisi OHA yok artk olmustu 😁😁 kocaaya yine isinirsin da konu yemek olunca uzuluyorm 😀

Ben de dedim ciksin daa sonra dedim bide dogurmasi var bunun 😀 norml dogum olursa eger saglikli olsn da varsin cok cikmasin gobegm 😊 yeter ki pırt diye ciksin
Hayırlısı neyse o olsun canım doğumun sağlıkla gelsinlerde🙏😍

Bu arada ben eski karakarsu. Kendime yeni bir ben yaptım. Kürtaj sonrası kontrolumu de dün oldum. Rahim temiz bir sıkıntı yok dedi. Üç ay korun dedi. Tabi ben dinler miyim hayiiir. İlk adeti gördükten sonra bırakacağım korunmayı.
Bende diyorum bu artemissisipi kim🤣
Masallah kuzum rahminin temiz olmasına kendinide iyi hissetmene sevindim bence hic korunma ama sen daha iyi bilirsin kuzum😘

Bu arada ben eski karakarsu. Kendime yeni bir ben yaptım. Kürtaj sonrası kontrolumu de dün oldum. Rahim temiz bir sıkıntı yok dedi. Üç ay korun dedi. Tabi ben dinler miyim hayiiir. İlk adeti gördükten sonra bırakacağım korunmayı.
Hayırlısı olur inşallah canım hakkında 🙏

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X