Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Ne asılaması balam birseymi kacırdım ben
İyi diyelim iyi olalım diyorum o haldeyim
Uzun hikaye kuzum ya aşılama oldum ama aslında oldum olmadım arası bir şey. Yumurta kendi kendine çatlamış ben kontrole gittiğimde. Hemen aşılama yapıldı ama yumurta yeteri kadar olgun muydu, geç mi kaldık o kısımlar net değil. Hayırlısı olsun pek umudum yoktu şimdi hiç yok.
Ne deyim.kuzum Allah sabır versin bir elin beş parmağı kadar kaldık şurda Allah hayra çıkarsın...

Uzun hikaye kuzum ya aşılama oldum ama aslında oldum olmadım arası bir şey. Yumurta kendi kendine çatlamış ben kontrole gittiğimde. Hemen aşılama yapıldı ama yumurta yeteri kadar olgun muydu, geç mi kaldık o kısımlar net değil. Hayırlısı olsun pek umudum yoktu şimdi hiç yok.
Ne deyim.kuzum Allah sabır versin bir elin beş parmağı kadar kaldık şurda Allah hayra çıkarsın...
Amin insallah canım benim insallah yeterli olgunlukta catlamıstırda asılamanız tutar cicegim allaha bırakmaktan baska caremiz yok neyazıkki😘🤲

Gülücük atin sadece 😂😂😂yoksa o bez bebek nana miydi hemen insandan bebege dönüştü 😂😂
Nana nana na nana..gündüz insaaaan gece beez bebek..
Nnnnnaaaaaa nnnnaaaaa nnnaaaaaa nnnaaaaaaa :KK71: :KK71: :KK71: :KK71: :KK71: :KK71:

pislikler oglum insan etiketler yaaaaa gıybetimi yapmıssınız birsürü birsürü acmasam haberim olmayacaktı😤😤😤😤
TOPIKTEKI KIZLARRRRRRR AYNI BIZ BUNLAR🤣🤣🤣SU AN MODUM BU

Hakkımda yazılanları okuyunca ayna tarafında arkada oynayan gri yazılı tisörtlü kız gibi hissettim kendimi😁😆
Nana benim yeni tarih 13 Şubat :ruh:
tesadüfen gördüm bilgini canım
Gecmis sayfalara bakmıyorum artık bilgin olsun bundan sonra etiketleyip yada alıntı yapıp haber verirsin bilgilerini. düzenliyorum tatlım

Hayırlı geceler kızlar 🤗🤗🤗
Hosgeldin bebek😇

Son düzenleme:
Tabiiki çiçeğim. Topikte olmayinca sen arıyor gözümüz nerelerde diye. Seviyoruz yani. 😍 Yatıyorum ben artık. İyi geceler. 😘😘
İyi geceler minik cicegim bana yarın eses fotografları atarmısın söz vermistin sene oldu 😆 tatlı rüyalar balam😘😘😘😘 bende sizleri cok seviyorum :KK200:

pislikler oglum insan etiketler yaaaaa gıybetimi yapmıssınız birsürü birsürü acmasam haberim olmayacaktı😤😤😤😤

Hakkımda yazılanları okuyunca ayna tarafında arkada oynayan gri yazılı tisörtlü kız gibi hissettim kendimi😁😆

tesadüfen gördüm bilgini canım
Gecmis sayfalara bakmıyorum artık bilgin olsun bundan sonra etiketleyip yada alıntı yapıp haber verirsin bilgilerini. düzenliyorum tatlım

Hosgeldin bebek😇
Hoş buldum bebeğim 😇🤗

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X