• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık 2020 bize uğurlu gel 🤰❣

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
IMG_20200203_195121.webp

Simdi bi tane daha yaptm boyle cikti aksm bi daha değerlendirelm mi yoksa yarına mi kalsa. Yavas yavas acilio ikinci cizgi

Canım selam 🤗 aynı her şey ben yumurtlamayı bekliyorum. bugün reglimin 11. günü, geçen ay 12. gün pik görmüştüm bakalım yarına pik olacak mı? Geçen ay pikten 2 gün önce akıntım başlamıştı, hiç belirtim yok bu sefer yumurta akı akıntım falan garip.
haydi insallah kuzum ben yumurtladigimda akintim yoktu cok fazla seninde belki oyle olur

Kızlar sizce varmi test bozuk mu

Eklentiler

• 20200203_163842.webp
    20200203_163842.webp
    51,4 KB · Görüntüleme: 38
Ilk 10 dk falan çıkmadi kenara koydum bikac saat sonra baktım böyleydi bide adet oldum ama sancılarım hafif devam ediyodu o yüzden yaptım
canim benimde gecen ay oyle olmustu 1 saat sonra falan cikmisti ama hamile degildim ama seninki kadar belirgin degildi bence 2 gun sonra tekrar yap

Kızlar ben kalan bi test vardı onu da yapayım dedim sabah ilk idrarla yine silik çıktı. Sanırım var bişeyler ☺️ Farklı marka testler

Eklentiler

• 082741FF-02C9-498E-8878-266419B834AB.webp
    082741FF-02C9-498E-8878-266419B834AB.webp
    59,4 KB · Görüntüleme: 43
O merak degil mi hep bizi bu hale dusuren zaten 😕 benim bir oğlum var 5 yașında benim bata 5gun kaldi 28gunde goruyorum adeti cok merak ettim dayanamadim yaptim tabiki negatif cikti butun hevesim suya dustu bu ay da olmazsa birakcam bu isin pesini diyorum kendi kendime artik napsam olmuyor koyvercem artik kendi haline cunku benimde esimde de bisey yok tahlillerimiz temiz ikimizinde ee yumurtlama takibide yapiyorum gunleri degerlendiriyorum hayıt tohumu kullaniyorum yine bu ayda olmazsa salcam bayira mevlam kayira artik insanın beyni yoruluyo valla ya bide etrafinda herkes hamileyse tamam psikolojik çökuntu kacinilmaz oluyor 😔
Bende bu sekilde dusunuyorum canim kizim 5 yasinda ama insan her ay acaba mi demekten kendini alamiyor.Bu ay bende deneyip yine bir umutla sonrasinda düşünmemeyi deneyecegim.Allahim hayirlisini versin hakkimizda inşallah

Back
X