2020 BURUN ESTETİĞİ ÖNERİ

Rebekka Harajuku

Üye
Kayıtlı Üye
25 Temmuz 2020
41
9
16
24
Fiyatı 10.000 TL altı (özel ya da devlet fark etmez) doktor arayışındayım burun estetiği için. Önerebileceğiniz ya da asla gitme dediğiniz doktor var mı?

canım bende araştırma içindeyim ama 10 bin tl altı biraz zor gözüküyor
bir cok doktor var 8000-10000 arasi guzel ameliyat yapan. cok para veremen ameliyatiin iyi olacagi anlamina gelmez. Hastaneden çalisan bir arkadasimdan biliyorum ( Acibadem hastanesi muhasebede calisiyor ) hastane masraflari 3500 TL civari tutyormus hersey dahil geriye kalani doktora kaliyor zaten. yani bu 30000 40000 tl isteyen doktorlari dusunun bi :)

Bence oNce fiyatini arastirma doktoru arastir. Acik ameliyat yapan drlar biraz daha uygun olabiliyor.. fakat belkide kapali teknikle yapilabilecek? Gerekirse birkac sene bekle para birikti oyle ol. Ben dr salih emre uregene bir ay once revizyon ameliyati oldum..cok mumnun kaldim surecten ve doktorumdan.. burnum suan icin iyi ama tabi net bir cevabi 1 yil sonra diyebilirim. 37 bin tl odedim..

Bence oNce fiyatini arastirma doktoru arastir. Acik ameliyat yapan drlar biraz daha uygun olabiliyor.. fakat belkide kapali teknikle yapilabilecek? Gerekirse birkac sene bekle para birikti oyle ol. Ben dr salih emre uregene bir ay once revizyon ameliyati oldum..cok mumnun kaldim surecten ve doktorumdan.. burnum suan icin iyi ama tabi net bir cevabi 1 yil sonra diyebilirim. 37 bin tl odedim..
Merhaba 37 bin cok degilmi ya nerde yaptirdiniz acaba memnunmusunuz

Back
X