- 3 Mart 2025
- 21
- 4
- 1
- 17
- Konu Sahibi jimcimeyimnapayim
Merhaba ilk olarak estetikten sonra kötü olan hemcinslerim yalnız değilsiniz ben de yazmak istiyorum ve revizyon için önerilerinizi bekliyorum. Benim 10 gün sonra 4 ay olacak ameliyat olalı. Uzun bir burnum vardı ve en önemlisi burnum yüzümün sağına doğru eğriydi. 20 yaşındayım yıllardır hayalimdi liseden beri istiyordum şehrimdeki en çok tercih edilen doktorla görüştüm bana %80 eğrilik düzelir ama tam düzelmez dedi. Ben de öyle diyince ısınamadım doktora. Sonra gittim başka bi doktora oldum bana eğri burunlarda iyiyim dedi güven verdi. Bide onun ameliyat günü çok yakındı benim de hemen olmam gerekiyordu. Görüşmeden 1 hafta sonraya ameliyat günümü aldım. 2 gün öncesinde de tahlil verecektim. O güne kadar 100 kere vazgeçtim kızlar Allaha dua ettim doğru değilse karşıma çıkart tahlilimde bir şey çıksın olmayayım diye ama annem de artık yeter istiyorsun ol kurtul dedi. Ben de oldum. Neyse Kızlar kanatlarımı güçlendirmiş önden geniş oldu burnum ve hala uzun ve eğri. Görüşmede bana diyor ki senin yüzün asimetrik dümdüz bi burun olmaz falan. Ama eğrilik dikkatli bakınca gayet bariz. Ve uzun yuvarlak bi burnum oldu ben de revizyon istiyorum daha kısa kücük bir burun istiyorum önden de ince duracak sekilde. Yani ipince olsun da demiyorum şu anki halinden biraz daha ince istiyorum. Bide doktorum kbbydi profesördü cok güvenmistim eğri burunlarda iyiyim deyince. Yorumlarınızı önerilerinizi bekliyorum
Fotoğraf koymayı da çok isterdim ama gerçekten şu anda psikolojim buna elvermiyor
Fotoğraf koymayı da çok isterdim ama gerçekten şu anda psikolojim buna elvermiyor