2020 EKIM AYI TUP BEBEGE BASLAYANLAR GELIN BERABER MUCADELEMIZI VERELIM

Merhaba kizlar az once aradilar..4. Gun bakamiyorlarmis..bozmamak adina sanirim..yarin transfer icin cagirdilar..ama anladigim kadariyla yarin netlesecek..transfer olup olamayacagim..rabbim nasip ederse yarin oglen transferim gerceklesecek..lutfen dua edin..cok duygusal sureclerden geciyorum..hersey olacagina variyor diyip hep kendimi teselli etmeye calisiyorum bi tarfatan...dualarinizda olmak dilegiyle..💕💕🙏🙏
İnşallah rabbim hayırla sonuçlandırsın emeklerini canım 🙏

Kizlar bisey sormak istiyorum..transfer olupta calisan arkadsslar .ne zman işe basladiniz..eger transferim gerceklesirse..3 gun rapor aliyim diyorum..dogrumu yapicam bilmiyorum..cunki pazar gunu bile calisiyorum ben ..hemen ertesi gune ise gitmek dogru olurmu yada..nasip olursa transferim gerceklesirse..plan yapmam lazim..

Masallah canim..vallahi var..allah devaminida katlanarak getirmeyi nasip etsin..senin 3. Gundu sanirim..cok silik cikmasi normal..hatta bugun cikmasi bile super..kan testide yaptirsana canim..degerin azda olsa cikar sanirim..tebrik ederim..darisi bizlerinde basina insallah🙏💕💕
Amin canım Allah razi olsun sizlere de nasip olsun insallah ❤🤲benim 3. Gün embriyosu cift embriyo transfer oldu bu gun 8. Günüm

Kizlar bisey sormak istiyorum..transfer olupta calisan arkadsslar .ne zman işe basladiniz..eger transferim gerceklesirse..3 gun rapor aliyim diyorum..dogrumu yapicam bilmiyorum..cunki pazar gunu bile calisiyorum ben ..hemen ertesi gune ise gitmek dogru olurmu yada..nasip olursa transferim gerceklesirse..plan yapmam lazim..
Canim ben 10 gun rapor aldim. 7 gunde yillik izin kullancam en azından 3 gun dinlen istirahat et bence daha iyi olur

Bemce bir kaç gün dinlenebilirsin. İlk 24 saat dinlenmek gerekli zaten. Ama sonrasında sürekli yatarak hareketsiz bir şekilde de yatmamak gerekiyor. Bebişin rahme tutunması için kan akışına ihtiyacı var ve hareket edildikçe kan akışı hızlanıyor. O yüzden ağır kaldırmadan ağır bir iş yapmadan hafif hareketli bir istirahat en güzeli. Ama en önemlisi doktorunun seni nasıl yönlendireceği. Rahim durumun embriyo durumları hakkında kendisi takipte ve bilgi sahibi. Onun tavsiyelerini uygulaman da en doğrusu olacaktır. İnşallah sağlıkla transferin gerçekleşir🙏🏻 Güzel haberlerini bekliyorum🥰😋

Bemce bir kaç gün dinlenebilirsin. İlk 24 saat dinlenmek gerekli zaten. Ama sonrasında sürekli yatarak hareketsiz bir şekilde de yatmamak gerekiyor. Bebişin rahme tutunması için kan akışına ihtiyacı var ve hareket edildikçe kan akışı hızlanıyor. O yüzden ağır kaldırmadan ağır bir iş yapmadan hafif hareketli bir istirahat en güzeli. Ama en önemlisi doktorunun seni nasıl yönlendireceği. Rahim durumun embriyo durumları hakkında kendisi takipte ve bilgi sahibi. Onun tavsiyelerini uygulaman da en doğrusu olacaktır. İnşallah sağlıkla transferin gerçekleşir🙏🏻 Güzel haberlerini bekliyorum🥰😋
Cok tesekkur ediyorum canim...💕🙏agir bir iste calismiyorum aslinda..ama efor sarfediyorum yinede.stresli olabiliyor bazen..hayirlisi..nasip olupta transfer gerceklesirse doktoruma soriyim..

Cok tesekkur ediyorum canim...💕🙏agir bir iste calismiyorum aslinda..ama efor sarfediyorum yinede.stresli olabiliyor bazen..hayirlisi..nasip olupta transfer gerceklesirse doktoruma soriyim..
En önemlisi stresten uzak kalmak zaten. O yüzden bir süre uzak kalıp sakinliğine ve huzurunu koruman gerek🥰 mutlu minnoş bi anne adayı olarak evinde minnoş minnoş dinlenmen gerek🥰 ha bir de bana asla kabız olma diye çok uyarı yapmışlrdı. Hemşireler doktorum vs. O yüzden gerçekten en çok dikkat ettiğim de bu oldu.

kasvete bağlama bende 35 yaşındayım😂😂 benmde ilk denemem 2ay snra transferim olumlu düşünelim cnm bende zamn zamn yaş olayına takılıyrm sonrada diyrm nasip işi bu karamsar olma yaşnz değilsin🧚🏻‍♂️
ben 42 yaşındayım. içiniz rahatlasın diye yazayım dedim :))

Kızlar benim de 2 yumurtam döllendi (zaten 3 olgun yumurta toplanmıştı). 2 sinin de 5. güne gitmesini beklediler, 3. gün dondurmadılar. Ben de yüreğim ağzımda bekledim ya gitmezse diye gittiler. 5. güne gidebilen embryonun kalitesi daha çok belli oluyormuş ve daha çok tutunma şansı ve canlı doğum şansı varmış. İnşallah herkesin embryolorı güzel blastokist olurlar :)

Mucizem33 senin de yarın güzel haberlerini bekliyoruz inşallah :)
Amin canım ❤️

Back
X