2020 EKIM AYI TUP BEBEGE BASLAYANLAR GELIN BERABER MUCADELEMIZI VERELIM

Allah razı olsun canım benim hiç tanimadığınız bir insanın yüreğine okadar güzel dokunuyorsunuz ki💐Allah sizi çok güzel müjdelerle mükafatlandırsın inşallaaah💕☺️
Buarada fitilleri nasıl yapıyorsunuz..Eldivenlemi yoksa eldivensizmi ..önceki tedavimde doktorum fitilleri düzgün yapamamıssın dedi uzun cubuklu bi fitil verdi ucu basmalı hep eşim yaptı onu eşin yapsın demişti doktor..Ama bu fitil kaldırılmış şuan küçük yuvarlak bi fitil verdi elimden geldiği kadar yapmaya çalışıyorum ama eldivenlimi yapsam daha iyi bilemedim

Yaa surat ifadesini görünce mesajı üç kez okudum yanlış mı anlıyorum diye 🥰 allahım sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah darısı bizlerin başına
Hahah tekrar tekrar okutacak cinsten olmus cidden. Duygulanma.emojisi olarak kullandim:) darisi basiniza, tum kalbimle diliyorum.

🤣🤣🤣yok kuzum cikmadi bisey..dun 3. Gundu aksamda yaotim cikti hayali bi cizgi..ama dun gonapeptyl igne vurmustum..ignedende cikabikiyo..birde ben yarim saat sonra felan farkettim..hayali cizgiyi dun..bugun yaotim cikmadi..benim cok umudum yoktu zaten..erkenden yapicam kan testinide..azda olsa cikar..eger 0 felan cikarsa onume bakicam zaten yarin.5. Gunum..yarin kan testi yaptiricam..canim.
insallah ileriki gunlerde de ikinci cizgiyi gorursun, hakkinda ennn hayirli olan olsun :KK200: transferden sonra vurundugun gonapeptyl ignesi bir seferlik mi ve ne icin? ben transfer sonrasi hergun progesterone ignesi vurundum ve folik asit ilaci kullandim. bu igneyi ilk defa duydum merak ettim..

insallah ileriki gunlerde de ikinci cizgiyi gorursun, hakkinda ennn hayirli olan olsun :KK200: transferden sonra vurundugun gonapeptyl ignesi bir seferlik mi ve ne icin? ben transfer sonrasi hergun progesterone ignesi vurundum ve folik asit ilaci kullandim. bu igneyi ilk defa duydum merak ettim..
Cok tesekkur ediyoeum canim..cunlemize insallah🙏🙏Canim tedavi sirasindada ben en az 4 kez vurulmustum..genelde transferden sonra 3. Gun 1 kereligine mahsus igneyi vurduruyolar..tutunmayi sanirim..kolaylastirmasi icin..sen igne oldugun icin zaten vermemis olabilirler..

ben regl oldm bitti 2.regl yi bekliyorum 26kasıma denk geliyor.ozamn gidip görüşçem dr efendiyle dicem ver bebişimide gidiyim artık☺️😂
Sen ne durumdasın peki:KK66:
Benimde yeni bitti bende ikinci regl için gün sayıyorum bakalım 🥰 sana herhangi bi ilaç verdi mi

😂 Sen doğal transfer diyordun o konuyu görüştün mü doktorla
2regl de gidince görüşücem.zaten istblda vakit geçmiyor diye ankaraya ailemn yanına geldim;)doğal transfer için konuşucam zaten;)ilaç lafı duyunca bile tansiyonum düşüyor😂😂😂 sen suan ilaç felan kullanıyormusun pekı?

ben regl oldm bitti 2.regl yi bekliyorum 26kasıma denk geliyor.ozamn gidip görüşçem dr efendiyle dicem ver bebişimide gidiyim artık☺️😂
Sen ne durumdasın peki:KK66:
Yaa benimde 2. Tahmini 30 Kasım 😅peşpeşe inşallah güzel haberler veririz 🤲🏻

2regl de gidince görüşücem.zaten istblda vakit geçmiyor diye ankaraya ailemn yanına geldim:KK66:doğal transfer için konuşucam zaten:KK66:ilaç lafı duyunca bile tansiyonum düşüyor😂😂😂 sen suan ilaç felan kullanıyormusun pekı?
En güzelini yapmışsın gerçekten zaman şimdiden durmuş gibi 😂 Evet kullanıyorum cyclo progynova diye bir ilaç var 21 günlük onu kullanıyorum ayın 19 unda da lucrin iğne var onu yapıcam

Back
X