- 30 Ekim 2020
- 454
- 595
- 18
hadi gecmis olsun :) Rabbim guzel hayirli haberler almayi nasip etsinKizlar transferim yapildi 2 embriyo insallah hayirlisiyla ikiside tutunur
6 tane de dondurdum kaliteleri cok iyi dedi 5aa mis
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
hadi gecmis olsun :) Rabbim guzel hayirli haberler almayi nasip etsinKizlar transferim yapildi 2 embriyo insallah hayirlisiyla ikiside tutunur
6 tane de dondurdum kaliteleri cok iyi dedi 5aa mis
tranfer yapildi elimde tutup kaldirdilar. bekliyorum ki sedye ile odaya goturup yatiracaklar :) wc ye gidebilirsin dediler gittim ordan odaya gecip yatacaktim, son 5 yildir yatirmiyoruz bir faydasi gelmedigi- etkisi olmadigi icin dediler. ustumu giyip bilgi alip ciktim hastaneden.Kızlar transferden hemen sonra wc ye gittinizmi
Teşekkür ederim canımBurada yanımda transfer olup gelen bayan sürgüyü bekleyemeden yatağa yaptı çok ağladı tutamadım diye senin msjini okuttum ona içi rahatlasın diye hem çok üzüldü hem çok utandi,yatarak çişimi yaptim ya yatarak yapmak iyi değilse ya gitse diye ağlama krizine girdi hastanenin psikoloğu geldi rahatlatmak için..Buseferde olmazsa eşim beni boşayacak deyip durdu..çok üzüldüm Allah herkese hayırlı eş hayırlı evlat nasip etsin
![]()
Neresi orası nezaman oldun transferini kaçtane koydulartranfer yapildi elimde tutup kaldirdilar. bekliyorum ki sedye ile odaya goturup yatiracaklar :) wc ye gidebilirsin dediler gittim ordan odaya gecip yatacaktim, son 5 yildir yatirmiyoruz bir faydasi gelmedigi- etkisi olmadigi icin dediler. ustumu giyip bilgi alip ciktim hastaneden.
bana sabah 8:30 da evde wc ye gir ve saat 9 da su kadar ml su icmeye basla dediler. eger suyun hepsi bitmeden tuvaletin gelirse su icmeyi kes dediler. ben soyledikleri miktari yavas yavas ictim, saat 10 gibi trasfer yapildi hic sıkışma hissetmedim cok rahat gecti. ama onceki transferlerde sadece bol su ic dediler son dakikalarda cok zor dayanmistim. en guzeli saat ve miktarin verilmesi bence.En merak ettiğim soru
acaba hangi tarafa doğru koydularsa o tarafa mı dönüp yatmalıyız
he birde trasnfer öncesi hani tuvalete sıkılık olacağız ya yani illa çok sıkışık mı olmalıyız
az olsa olmaz mı.
Kizlarr...elim ayagim titriyorrrr...simdi baktim sonuc cikmisss....sonuc 29.7 nasil sizce sonuc..suan agliyorummmmm....titriyorum..heyecandan...
Çok iyiymiş bu yöntem. Miktar etmeseler bile demek ki az az yavaşça içelimbana sabah 8:30 da evde wc ye gir ve saat 9 da su kadar ml su icmeye basla dediler. eger suyun hepsi bitmeden tuvaletin gelirse su icmeyi kes dediler. ben soyledikleri miktari yavas yavas ictim, saat 10 gibi trasfer yapildi hic sıkışma hissetmedim cok rahat gecti. ama onceki transferlerde sadece bol su ic dediler son dakikalarda cok zor dayanmistim. en guzeli saat ve miktarin verilmesi bence.
Kesinlikle ben o hataya düştüm ölüyordum artık böbreklerim patlayacak sandım ve transferden hemen sonra koşarak tuvalete gittim yumurta toplamadan çok daha zordu o süre benim içinbana sabah 8:30 da evde wc ye gir ve saat 9 da su kadar ml su icmeye basla dediler. eger suyun hepsi bitmeden tuvaletin gelirse su icmeyi kes dediler. ben soyledikleri miktari yavas yavas ictim, saat 10 gibi trasfer yapildi hic sıkışma hissetmedim cok rahat gecti. ama onceki transferlerde sadece bol su ic dediler son dakikalarda cok zor dayanmistim. en guzeli saat ve miktarin verilmesi bence.
2 tane koydular gecen hafta negatif sonucunu aldim kismetse dondurulmuslari deniycem. ben amerika da yasiyorum artik burda transfer sonrasi yatirma yapmiyoruz dediler. ama ilk 2 trasnferimi yazin Tr de memorial da yaptirmistim 7-8 yil once ozaman birkac saat yatirmislardi.Neresi orası nezaman oldun transferini kaçtane koydular
Aşılamalarda bende çok kötü olmuştum ondan sordum. Yani sıkışıklık ya kasma ıkınma ne bilim ters birşey yapılabilir diye insan korkarKesinlikle ben o hataya düştüm ölüyordum artık böbreklerim patlayacak sandım ve transferden hemen sonra koşarak tuvalete gittim yumurta toplamadan çok daha zordu o süre benim için
Aynen canimm..cok heyecanliiiii. canimsin hadi insallah katlana katlana devam eder veeee kucagina almak nasip olur minnosu
![]()
aynen bende cok memnun kaldim. hatta onceki tedavide birkac bayani sen cok icmissin diye wc ye bile gonderip birazini bosalttirmislardi :)Çok iyiymiş bu yöntem. Miktar etmeseler bile demek ki az az yavaşça içelim
evet onu oncekilerde bende yasamistim ordek denen bisey surdu hemsire altima kadinin yaninda yapamadim :) o disari cikti zar zor yaptim derken hic rahat degildi. en guzeli kalkip wc ye gitmekKesinlikle ben o hataya düştüm ölüyordum artık böbreklerim patlayacak sandım ve transferden hemen sonra koşarak tuvalete gittim yumurta toplamadan çok daha zordu o süre benim için
yaa mesajini hem gulerek hemde gozlerim dolu dolu okudum cok guzellll bir heyecan :) sen karnini severek dua ederek misil misil uyuAynen canimm..ben nasil uyucam bilemiyorum..pazartrsi net bellinolcak kuzum..insallah tutunmustir..darisi sizlerinde basina insallah
![]()
Ya ben kuzum tipik ikizlerim.yaa mesajini hem gulerek hemde gozlerim dolu dolu okudum cok guzellll bir heyecan :) sen karnini severek dua ederek misil misil uyu![]()
Kizlarr...elim ayagim titriyorrrr...simdi baktim sonuc cikmisss....sonuc 29.7 nasil sizce sonuc..suan agliyorummmmm....titriyorum..heyecandan...
Değişik şeyler uyguluyorlar demekki hakkinda hayirlisi inşallah en kisa zamanda nasip olsun sanada2 tane koydular gecen hafta negatif sonucunu aldim kismetse dondurulmuslari deniycem. ben amerika da yasiyorum artik burda transfer sonrasi yatirma yapmiyoruz dediler. ama ilk 2 trasnferimi yazin Tr de memorial da yaptirmistim 7-8 yil once ozaman birkac saat yatirmislardi.
Kesinlikle bende yapamazdım asla canım çok haklısınevet onu oncekilerde bende yasamistim ordek denen bisey surdu hemsire altima kadinin yaninda yapamadim :) o disari cikti zar zor yaptim derken hic rahat degildi. en guzeli kalkip wc ye gitmek
Kaçtane koyulmustu ikiz olma ihtimalide olur insallahYa ben kuzum tipik ikizlerim..yerimdede duramiyorum.
.tesekkur ederim canim..
![]()