2020 EKIM AYI TUP BEBEGE BASLAYANLAR GELIN BERABER MUCADELEMIZI VERELIM

Yaaa çok sevindim tesadüfün bu kadarı ya😍😍
Aynen gzl oldu;) benm 17ekimde oldu opu laporoskopide olduğum için 2rel beklemem gerekiyordu 26kasımı bekliyrm de gitmek için transfer süreci başlıcak.sen benden önce alırsn inşlh pozitifi ardına yetişirim sana💃😹🥰

ins biter. ben de neden bilmiyorum 5-7 yada 9.senemde olur diye cok bekledim 12 sene oldu hala tik yok :) ins bu sene ugurlu gelir... benim olamadi senin 7.senende olsun insallahhhh :KK68:
napalım nasip işte biz olgun bilinçli anneler olacağız tadını çıkara çıkara yaşıyacağız belki daha fazla haz alacağız annelikten;)iyi tarafından bakalım annem der ben 18-20-22-hep doğurdum ama hiç bebek anneliğimi anlayamadım yaşayamadım der.hayırlı zamanda bizi bulsunlarda napalım bizimde geç olsun🥰

napalım nasip işte biz olgun bilinçli anneler olacağız tadını çıkara çıkara yaşıyacağız belki daha fazla haz alacağız annelikten:KK66:iyi tarafından bakalım annem der ben 18-20-22-hep doğurdum ama hiç bebek anneliğimi anlayamadım yaşayamadım der.hayırlı zamanda bizi bulsunlarda napalım bizimde geç olsun🥰
aynen bende oyle dusunuyorum. benim de annem 16 da evlenip 17 de kucagina ilk bebegini almis. ben o yaslarda laylaylom geziyordum 😂😂Allah nasip ederse guzel yaslardayiz anne olmak icin... burada da genelde bilincli kadinlar 30 lardan sonra cocuk doguruyorlar, lise de hamile kalanlarda genelde evlatlik veriyor yada perisan bi sekilde buyuyor cocuklar :KK43:

aynen bende oyle dusunuyorum. benim de annem 16 da evlenip 17 de kucagina ilk bebegini almis. ben o yaslarda laylaylom geziyordum 😂😂Allah nasip ederse guzel yaslardayiz anne olmak icin... burada da genelde bilincli kadinlar 30 lardan sonra cocuk doguruyorlar, lise de hamile kalanlarda genelde evlatlik veriyor yada perisan bi sekilde buyuyor cocuklar :KK43:
Bak düşününce evladımız olunca ne kadr güzel yetiştirebileceğiz.hayatı. Deneyimledik tecrübeleriniz var.olgunlaştık.ve cocuk hasretini dibine kdr yaşadık.bizden ne güzel anne olur .emininki sağlıklı psikolojide çocuklar yetiştireceğiz.çalışan kadınların çoğu dediğin gibi 30dan önce düşünmüyor.ve ben hiç bir zaman bu seneki kdar istemedim anne olmayı;)))

Bak düşününce evladımız olunca ne kadr güzel yetiştirebileceğiz.hayatı. Deneyimledik tecrübeleriniz var.olgunlaştık.ve cocuk hasretini dibine kdr yaşadık.bizden ne güzel anne olur .emininki sağlıklı psikolojide çocuklar yetiştireceğiz.çalışan kadınların çoğu dediğin gibi 30dan önce düşünmüyor.ve ben hiç bir zaman bu seneki kdar istemedim anne olmayı:KK66:))
hadi bakalim bu zamana kadar biz doldurduk simdi aktarmak kaldi ;) kismetse biz onlardan onlar bizden neler neler ogrenecegiz :KK200:

hadi bakalim bu zamana kadar biz doldurduk simdi aktarmak kaldi :KK66: kismetse biz onlardan onlar bizden neler neler ogrenecegiz :KK200:
donanımlı anne olmak ailemize ve topluma bilinçli doğru bir evlat yetiştirebilceğimiz için şimdiden bunun huzuru var içimde;) artık bekleyip deneyimleyeceğiz 🥰🥰🌸🌸🌸bu çiçekler sana için huzur dolsun🙏🏻❤️

Aynen gzl oldu:KK66: benm 17ekimde oldu opu laporoskopide olduğum için 2rel beklemem gerekiyordu 26kasımı bekliyrm de gitmek için transfer süreci başlıcak.sen benden önce alırsn inşlh pozitifi ardına yetişirim sana💃😹🥰
Amin canim inşallah güzel müjdeli haberlerini alırız en kısa zamanda 🤲♥️

Allah razi olsun.canim...🙏🙏💕💕cok tesekkur ediyorum..suan belli degil bakalim..pazartrsi netlesecek dahada..kuzum benim 1 embriyoydu..5. Gun 4ba idi..insallahh darisi hepimizee olurr...benim hic umudum yoktu..allahim bana mucize yasatti resmen..darisi sizlerinde basina insallah...🙏🙏💕💕hepimizin evleri senlenir insallah...🙏🙏🙏🙏🙏💕💕💕
Bu igneyi nasil vuruyorsunuz dun aksam vurdum gibekten acayip aciyor morarma yok ama dokunamiyorum birseyi yanlis yapmis olabilirmiyim

Eklentiler

• 16048176469561382854514141375815.webp
    16048176469561382854514141375815.webp
    16,9 KB · Görüntüleme: 34
Canimm cok tesekkur ederimm..allah razi olsun.🙏🙏💕💕.evet acibademdee yaptirdim..doktorum..bulent haydardedogluydu..embriyolugum feray hanimdi..ve adananin en guclu iki doktoru biraradaydi..benim sansima ki..ellerinden geleni yaptilar..allah hepsinden razi olsin..
Amin canim, rabbim guzel insanlar cikarsin karsimiza insallah. Cok şükür ikimizde ilk asamayi atlattik, darisi kalp atisini duymaya. Oyle cok sevindim ki senin haberine, kimin n3 muradi varsa gerceklessin insallah

2 tane koydular gecen hafta negatif sonucunu aldim kismetse dondurulmuslari deniycem. ben amerika da yasiyorum artik burda transfer sonrasi yatirma yapmiyoruz dediler. ama ilk 2 trasnferimi yazin Tr de memorial da yaptirmistim 7-8 yil once ozaman birkac saat yatirmislardi.
Canim bende medikal parkta yaptirdim birdada yatirmiyoruz hicbir faydasi yok hatta yurumenin daha faydali oldugunu dusunuyoruz dediler

Canım arkadaş şimdi Hakan kalaycı dedi onu araştıracağım ben bayram bukan ve Gökmen sukgeni duymuştum Gökmen hocanın özel muayenesi var bayram bukanda güzelyalıda bakalım şuan bende bilmiyorum tam sen nerde yaptırdın tüp bebeği
Canim ben acibademde volkan noyan a yaptirdim. Keseyi cuma günü gördük, artik kendi kadin doğumcuna gidebilirsin dedi. Ben de medlineda sevgi sari demir var, biz onunla ayni sitede oturuyoruz. Subattta kaybettiğim bebegimin kurtajini da ona oldum. Eger riskli bir durumun yoksa cuma günü muayeneden sonra, ona devam ederim gibi geliyor. Hem komsum, hem her zaman telefonumu gece gündüz açıyor
Tabi bazi tetkiklerde yonlerdirim beni muhakkak

Havva Hanımcım, Doç. Dr Hakan Kalaycı’dan herkes memnun, Prof. Ebru Tarım’ın iyi olduğunu ama gereksiz fazla ücret aldığını söylüyorlar. Bir de perintolog Prof.Süleyman Cansun Demir‘i araştırmanızı tavsiye ederim. Acıbadem de doktor, ancak kendi özel muayenesi var, çok pahalı değil, covid’in bu kadar arttığı bir dönemde hastaneye girmektense özel muayene daha tercih edilebilir. Ayrıca Cansu beyin Türkiye’nin en iyi perintologlarından olduğunu, İstanbul’dan, Ankara’dan gelen hastaları olduğunu söylüyorlar
Ya bu bilgiler icin cok tesekkur ederim. Medline evime de yakın sayilir, gidip gelmek zor olmaz. Medlineda sevgi demir var, normal kadin doğumcu, ayni sitede oturuyoruz, ona danisayim, beni yonlendirir. Allah razı olsun verdigin bilgiler icin.

Kizlarr...elim ayagim titriyorrrr...simdi baktim sonuc cikmisss....sonuc 29.7 nasil sizce sonuc..suan agliyorummmmm....titriyorum..heyecandan...
Ama ben sana ne dedim çok erken yaptın boşuna üzülüyorsun demedim mi 🥰 tebrik ederim allahım hayırlısıyla kucağına almayı nasip etsin

Bu igneyi nasil vuruyorsunuz dun aksam vurdum gibekten acayip aciyor morarma yok ama dokunamiyorum birseyi yanlis yapmis olabilirmiyim
Hemsirenin tarif ettiği gibi yaptıysan korkma Benim iğnem farkli 1 haftadır hergün farklı 3 iğne vuruyorum evet acıyor yanma oluyor ama sonu güzel olacak herşeyin rabbim güzel müjdeli haberleri almayı nasip etsin

Back
X