2020 EKIM AYI TUP BEBEGE BASLAYANLAR GELIN BERABER MUCADELEMIZI VERELIM

Canm fitili koyunca iyice itip yatman gerekiyor hemn ayaga felan mı kalktın.dibinede kdr parmagınla itmen lazım
Canim bana hrmsire bisey soylemedi..hatta israrla sordum..jelde yurunuyodu..yuruumemiz gereklimi dedim..hayir dedii.fitilde hicbirsey yapmaniza gerek yok..dedi..benimde hepndisari geliyo..ondanmii acbaa..ben yatmiyorum cunki..

Canim bana hrmsire bisey soylemedi..hatta israrla sordum..jelde yurunuyodu..yuruumemiz gereklimi dedim..hayir dedii.fitilde hicbirsey yapmaniza gerek yok..dedi..benimde hepndisari geliyo..ondanmii acbaa..ben yatmiyorum cunki..
Bana doktor yapinca kalkma 15_20 dakika dedi

Yok ama bende ondan şüpheleniyorum. Başımın ön kısmı ağrıyor gözlerime vuruyor sanki düşüyor gibi. Yarın karantina da son günüm salı randevu bakalım ne diyecek doktor. 🥺
Öncelikle acil şifalar olsun canim opuda fazla yumurta toplandiysa olabilir..ama uzerinden çok zaman gecmiskorona etkileride olabilir
Allah allah...bana demediler ve ben hep kalkttim kuzumm..ya..ondan mi geliyodu.acaba..hep geri benden fitill..nese bundan sonrakilere kuzum dikkat ediyimm...tesekkur ediyorum canim🙏💕💕
Rica ederim canım benim😍yatsanda fazlası geliyo canim hiç gelmiyor değil ama hemen kalkınca daha çok akma ihtimali yüksek😘

fitili idrar yaptıktan snra yatıs pozisyonunda içine koyup parmagınla itmen gerekıyor bi süre de olanagın varsa uzansan iyi olur belinin altına yastık koyarak.fitik o sıcaklıkla hemen eridiği için rahime ulaşıyor ama hemn kalkarsan aşagı dökülür

fitili idrar yaptıktan snra yatıs pozisyonunda içine koyup parmagınla itmen gerekıyor bi süre de olanagın varsa uzansan iyi olur belinin altına yastık koyarak.fitik o sıcaklıkla hemen eridiği için rahime ulaşıyor ama hemn kalkarsan aşagı dökülür
Canim bundan sonra dikkat edicem..bende yani hareket halinde olursam..dHa cok yayilir..etki eder rahime diye dusunmustum..

Hep geri gelmeye devam edecek canım yatma ile ilgisi yok yapar yatardım 20 dk yine gelirdi.
Ya banada ozellikle hemsire belirtti canim..israrla sorunca..fitlide hhicbirsey yapmaniza gerek yok dedi..ben yinede🤗jel etksi yaratsin diye..fitili yaptiktan sonra yatmadim..jelde 15 dakika yurumek gerekiyordu cunki..tesekkurler canim.

Ya banada ozellikle hemsire belirtti canim..israrla sorunca..fitlide hhicbirsey yapmaniza gerek yok dedi..ben yinede🤗jel etksi yaratsin diye..fitili yaptiktan sonra yatmadim..jelde 15 dakika yurumek gerekiyordu cunki..tesekkurler canim.
Jel de evet kuzu bizim lutınus için gerek yok yürümeye

Fitil geri geliyor kuzum hepimizde öyle bizim fitil biraz büyük yani gece kattığın sabah kalktığında su gibi akıyor

Back
X