- 9 Ekim 2020
- 5.883
- 7.884
- 148
daha dikkatli yap cnmmm.int ten felan bak belki daha koly bir yöntemi felan vardır.Yok canim yatarak yapiyorum zaten ama çok itemiyorum demekki
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
daha dikkatli yap cnmmm.int ten felan bak belki daha koly bir yöntemi felan vardır.Yok canim yatarak yapiyorum zaten ama çok itemiyorum demekki
Canim bana hrmsire bisey soylemedi..hatta israrla sordum..jelde yurunuyodu..yuruumemiz gereklimi dedim..hayir dedii.fitilde hicbirsey yapmaniza gerek yok..dedi..benimde hepndisari geliyo..ondanmii acbaa..ben yatmiyorum cunki..Canm fitili koyunca iyice itip yatman gerekiyor hemn ayaga felan mı kalktın.dibinede kdr parmagınla itmen lazım
Çok küçük canım ya bide 3 tane gunde 3 keredaha dikkatli yap cnmmm.int ten felan bak belki daha koly bir yöntemi felan vardır.
Allah sifa versin canim...Yok ama bende ondan şüpheleniyorum. Başımın ön kısmı ağrıyor gözlerime vuruyor sanki düşüyor gibi. Yarın karantina da son günüm salı randevu bakalım ne diyecek doktor.![]()
Bana doktor yapinca kalkma 15_20 dakika dediCanim bana hrmsire bisey soylemedi..hatta israrla sordum..jelde yurunuyodu..yuruumemiz gereklimi dedim..hayir dedii.fitilde hicbirsey yapmaniza gerek yok..dedi..benimde hepndisari geliyo..ondanmii acbaa..ben yatmiyorum cunki..
Allah allah...bana demediler ve ben hep kalkttim kuzumm..ya..ondan mi geliyodu.acaba..hep geri benden fitill..nese bundan sonrakilere kuzum dikkat ediyimm...tesekkur ediyorum canimBana doktor yapinca kalkma 15_20 dakika dedi
Öncelikle acil şifalar olsun canim opuda fazla yumurta toplandiysa olabilir..ama uzerinden çok zaman gecmiskorona etkileride olabilirYok ama bende ondan şüpheleniyorum. Başımın ön kısmı ağrıyor gözlerime vuruyor sanki düşüyor gibi. Yarın karantina da son günüm salı randevu bakalım ne diyecek doktor.![]()
Rica ederim canım benimAllah allah...bana demediler ve ben hep kalkttim kuzumm..ya..ondan mi geliyodu.acaba..hep geri benden fitill..nese bundan sonrakilere kuzum dikkat ediyimm...tesekkur ediyorum canim⚘
![]()
fitili idrar yaptıktan snra yatıs pozisyonunda içine koyup parmagınla itmen gerekıyor bi süre de olanagın varsa uzansan iyi olur belinin altına yastık koyarak.fitik o sıcaklıkla hemen eridiği için rahime ulaşıyor ama hemn kalkarsan aşagı dökülürCanim bana hrmsire bisey soylemedi..hatta israrla sordum..jelde yurunuyodu..yuruumemiz gereklimi dedim..hayir dedii.fitilde hicbirsey yapmaniza gerek yok..dedi..benimde hepndisari geliyo..ondanmii acbaa..ben yatmiyorum cunki..
Canim bundan sonra dikkat edicem..bende yani hareket halinde olursam..dHa cok yayilir..etki eder rahime diye dusunmustum..fitili idrar yaptıktan snra yatıs pozisyonunda içine koyup parmagınla itmen gerekıyor bi süre de olanagın varsa uzansan iyi olur belinin altına yastık koyarak.fitik o sıcaklıkla hemen eridiği için rahime ulaşıyor ama hemn kalkarsan aşagı dökülür
Senin değil sana eksik bilgi verenin hatası.artık dikkatli kullanırsın olur biterCanim bundan sonra dikkat edicem..bende yani hareket halinde olursam..dHa cok yayilir..etki eder rahime diye dusunmustum..
Insallah canimmm..ya..Senin değil sana eksik bilgi verenin hatası.artık dikkatli kullanırsın olur biteryarın da güzel haberleri bekliyoruz
![]()
Hep geri gelmeye devam edecek canım yatma ile ilgisi yok yapar yatardım 20 dk yine gelirdi.Allah allah...bana demediler ve ben hep kalkttim kuzumm..ya..ondan mi geliyodu.acaba..hep geri benden fitill..nese bundan sonrakilere kuzum dikkat ediyimm...tesekkur ediyorum canim⚘
![]()
Ya banada ozellikle hemsire belirtti canim..israrla sorunca..fitlide hhicbirsey yapmaniza gerek yok dedi..ben yinedeHep geri gelmeye devam edecek canım yatma ile ilgisi yok yapar yatardım 20 dk yine gelirdi.
Jel de evet kuzu bizim lutınus için gerek yok yürümeyeYa banada ozellikle hemsire belirtti canim..israrla sorunca..fitlide hhicbirsey yapmaniza gerek yok dedi..ben yinedejel etksi yaratsin diye..fitili yaptiktan sonra yatmadim..jelde 15 dakika yurumek gerekiyordu cunki..tesekkurler canim.
Ne kadar süre kullanıyoruz bu ilacı ve fitili canım sen ne kadar süre kullandınJel de evet kuzu bizim lutınus için gerek yok yürümeye
Fitil geri geliyor kuzum hepimizde öyle bizim fitil biraz büyük yani gece kattığın sabah kalktığında su gibi akıyorYa banada ozellikle hemsire belirtti canim..israrla sorunca..fitlide hhicbirsey yapmaniza gerek yok dedi..ben yinedejel etksi yaratsin diye..fitili yaptiktan sonra yatmadim..jelde 15 dakika yurumek gerekiyordu cunki..tesekkurler canim.
10. Haftada canım kesti ilaçları ben zaten fitil ve estrofem kullandım 10.haftada bırak dedi Bülent beyNe kadar süre kullanıyoruz bu ilacı ve fitili canım sen ne kadar süre kullandın
Hadi insallah kuzum.Kontrole gidiyorum kızlar çok heyecanliyim güzel hayırlı haberler alırım inşallah![]()
Bende ikisinden kullanıyorum ilk kalp atışından sonra bir daha Bülent hoca çağırıyor mu artık bitiyor mu oradaki işlem10. Haftada canım kesti ilaçları ben zaten fitil ve estrofem kullandım 10.haftada bırak dedi Bülent bey