2020 EKIM AYI TUP BEBEGE BASLAYANLAR GELIN BERABER MUCADELEMIZI VERELIM

Ben önce leepkanizasyon ameliyati oldum arkasindan tarlusalla adet oldum uzun süreli ve parça parça pıhtılar geldi hep..Ayni ay yumurtam toplandi 3. günde transfer yapildi..tahlil sonuçlarim normaldi ama aşırı kan kaybetmiştim..Doktorum yumurta toplayalim tansfer yapmayalım bidahaki ay yine toplariz dedi..Okuldan sürekli izin alamayacağım için kabul etmedim..Herşey ayni ayda olup bitti..Yaptığın test erken gebelik testi adetten 6 gün öncesine kadar gösteren test ama çıkmadı..Zaten bukadar şeyden sonra hamile kalmam mucize olurdu canım..
Ve sadece 1 yumurtam vardi

Ben önce leepkanizasyon ameliyati oldum arkasindan tarlusalla adet oldum uzun süreli ve parça parça pıhtılar geldi hep..Ayni ay yumurtam toplandi 3. günde transfer yapildi..tahlil sonuçlarim normaldi ama aşırı kan kaybetmiştim..Doktorum yumurta toplayalim tansfer yapmayalım bidahaki ay yine toplariz dedi..Okuldan sürekli izin alamayacağım için kabul etmedim..Herşey ayni ayda olup bitti..Yaptığın test erken gebelik testi adetten 6 gün öncesine kadar gösteren test ama çıkmadı..Zaten bukadar şeyden sonra hamile kalmam mucize olurdu canım..ve sadece 1 yumurtam vardi..

Yaptım canım ya cumartesi transfer oldum pazartesi salı test yaptım çıkmadı bu sabah yaptım yine çıkmadı transfer gününü saymazsam 4. gündeyim canım..Hatta moralim bozuldu nasılsa tutmadi deyip sabah estrofem içmedim fitilimide yapmadım 😔
Aaaa sakinnnn...canim..lutfen..cikmazkii..asla cikmaz..bosuna..moralini bozma..bendede cikmadi ama.ben ilaclarima devam ettim..7. Gun cikti.5. Gun embriyosuyfum..lutfen hemen ilaclarini iciyosun..sakin kuzum..

Ben önce leepkanizasyon ameliyati oldum arkasindan tarlusalla adet oldum uzun süreli ve parça parça pıhtılar geldi hep..Ayni ay yumurtam toplandi 3. günde transfer yapildi..tahlil sonuçlarim normaldi ama aşırı kan kaybetmiştim..Doktorum yumurta toplayalim tansfer yapmayalım bidahaki ay yine toplariz dedi..Okuldan sürekli izin alamayacağım için kabul etmedim..Herşey ayni ayda olup bitti..Yaptığın test erken gebelik testi adetten 6 gün öncesine kadar gösteren test ama çıkmadı..Zaten bukadar şeyden sonra hamile kalmam mucize olurdu canım..
moralini bozma lutfen bende tedaviden hemen once rahimde kist ameliyati oldum ve sonucu olumlu dusundum... umidimizi kaydetmeyelim, eger vakti zamani gelmisse herseye ragmen tutar o ;)

Canim ben 5. Gun erken gebelik yaptim cikmadi..sakinn..umitsizlige kapilma..kana gecmedigi surece idrara gecmiyormus..bak seninde tek embriyo..bide 3. Gun embriyoauymus..hayatta cikmaz..benimde tek ve 5. Gun embriyosuydu.5. Gun olmasina ragmen 5. Gunumde erken gebelikte cikmadi..

Aaaa sakinnnn...canim..lutfen..cikmazkii..asla cikmaz..bosuna..moralini bozma..bendede cikmadi ama.ben ilaclarima devam ettim..7. Gun cikti.5. Gun embriyosuyfum..lutfen hemen ilaclarini iciyosun..sakin kuzum..
Ya sizler nekadar şahane insansınız ya🥰predictor early testi yaptim olsaydi çıkardı eczacı çok ozel test varsa çıkar dedi

Ya sizler nekadar şahane insansınız ya🥰predictor early testi yaptim olsaydi çıkardı eczacı çok ozel test varsa çıkar dedi
Kuzum sende oylesin..💕💕allah razi olsun herkesten..banada nasil destek verdiydiniz..❤❤❤💕💕💕kalp ❤💕kalp 💕💕cok kalp❤❤💕💕💕ben 5. Gun embriyosu ve 5. Gunumde erken gebelik testi yaptim cikmadi..tatlisim..sakin karamsar olma..ve sen en az 9.gun yap lutfen..aslinda hic yapma test gunune kadar..birde unut.ben 5. Gunden sonra..iice saldiydim..ama asla ilaclari birakmadimm..tatlim..

Kuzum sende oylesin..💕💕allah razi olsun herkesten..banada nasil destek verdiydiniz..❤❤❤💕💕💕kalp ❤💕kalp 💕💕cok kalp❤❤💕💕💕ben 5. Gun embriyosu ve 5. Gunumde erken gebelik testi yaptim cikmadi..tatlisim..sakin karamsar olma..ve sen en az 9.gun yap lutfen..aslinda hic yapma test gunune kadar..birde unut.ben 5. Gunden sonra..iice saldiydim..ama asla ilaclari birakmadimm..tatlim..
💕💐💕💐💕💐💕

Canim benim
Sen kan tahlili gunu nu beklesene neden acele ediyorsun
Seninle ayni gun test gunumux ikimiz de hayirli haberler alcaz inan
Hamileligimixi birlikte gecircez
İnşallah
Bende cok sabirsizim ama yapcak bisey yok dayancaz ben safak sayiyorum son 6 gun

Canim benim
Sen kan tahlili gunu nu beklesene neden acele ediyorsun
Seninle ayni gun test gunumux ikimiz de hayirli haberler alcaz inan
Hamileligimixi birlikte gecircez
İnşallah
Bende cok sabirsizim ama yapcak bisey yok dayancaz ben safak sayiyorum son 6 gun
💐🤗

Yani aşkolsun 4.gün hemen ilaç bırakılır mı en azından 2gün daha bekle.belkide geç döllenme yada henüz hcg yeterli değil.eczanede her test mükemmel değil.azıcık sabırlı ol inşlh güzel sonuc alırsın canımcım🌸🥰

sen hep güzel pozitif düşünceler dağıtıyorsun ama kendine gelince ümitsiz ve dış gebelik diyorsun.neden en olmayacak ihtimali kendine konduruyorsun lütfen pozitif ol ve akşam güzel haberlerle gel❤️❤️❤️

Mrhaba canim..evet bu aksam gidicegim..kuzum..dun sabah ozel bir merkezde 10.30 da kan verdim 54.8 cikti canim.. lab farki var biliyorum..canim..ama onlem amacli baktirdim..cunki asil takip ettigim dwgeri acilden baktiriyorum devlet hastanesinde..ordada sorun cikartabiliyorlar..degerim cok artmiyor..canim..allahim korusunda eger dusmesse degerim..dis gebelik gibi duruyorr..ama insallah mucize olur..ve degerim 2 kati katlanir..bugun en az 60.70 olmasiblazim degerin..hemsireyle gorustum o boyle soyledi..ama tabindedi 90 larda cikarsa dedi rahatlariz dedi..oyle canim..
Imslalah Rabbim bi mucize gerçekleşir bebegin seninle olur her zmaan aklimdasin dualarimda anıyorum seni adini bilmesemde🤗🤗

Yaptım canım ya cumartesi transfer oldum pazartesi salı test yaptım çıkmadı bu sabah yaptım yine çıkmadı transfer gününü saymazsam 4. gündeyim canım..Hatta moralim bozuldu nasılsa tutmadi deyip sabah estrofem içmedim fitilimide yapmadım 😔
Aaaa hemen ilaçlarınızı alın 4. Günde çıkmaz ki ilaçlarınızı asla bırakmayın

Back
X