Folik asit kullanmiyormuydun ee super ikiz olabilirmi acaba 70 degilmiydi degerinÇok şükür 240 çıktı canım doktor folikasit verdi 2 hafta sonra ultrasona cagirdi
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Folik asit kullanmiyormuydun ee super ikiz olabilirmi acaba 70 degilmiydi degerinÇok şükür 240 çıktı canım doktor folikasit verdi 2 hafta sonra ultrasona cagirdi
İkiz olma ihtimali yok canım zaten 1 yumurtam vardi o koyulduFolik asit kullanmiyormuydun ee super ikiz olabilirmi acaba 70 degilmiydi degerin
Yok degerlerden degildir salgin varya iki kere gelgit olmasin diye belki 15 gün sonraya cagirmisti igne kullanmiyodum zaten ilaclara devam dedi..Folikasite bugun basladim oncesinde baska bir vitamin kullaniyordum ama bugun onu birak folikasite basla dedi canimBeni de haftaya cagirdi degerlere goremi cagiriyorlar acaba vok guzel bak az kalsin ilaclari birakicaktin peki ilaclara ignelere devam et dedimi
Benimki ilaçlara aynen devam dedi
Oylemi ben hem kan sulandirici hemde progestan ignesi oluyorum ve haplar tabikiYok degerlerden degildir salgin varya iki kere gelgit olmasin diye belki 15 gün sonraya cagirmisti igne kullanmiyodum zaten ilaclara devam dedi..Folikasite bugun basladim oncesinde baska bir vitamin kullaniyordum ama bugun onu birak folikasite basla dedi canim
Insallah haftaya kadar baska haber yok kotu bisey olmazsa insallah olmazOh maşallah herkesten güzel haberler geliyor darısı başımıza inşallah kızlar her geçen gün daha güzel haberler alalim![]()
Oylemi ben hem kan sulandirici hemde progestan ignesi oluyorum ve haplar tabikiAmin canım inşallah Allah herkese bugüzel duyguyu nasip etsin insallah hepimiz sağlıkla kucağımıza alırızOh maşallah herkesten güzel haberler geliyor darısı başımıza inşallah kızlar her geçen gün daha güzel haberler alalim![]()
![]()
Olmaz Allahın izniyleInsallah haftaya kadar baska haber yok kotu bisey olmazsa insallah olmaz
Tesekkur ederiz canim rabbim sizlere de nasip etsin insallahmasallah barekallah pespese guzel haberler geliyor. Rabbim bizlere de bu duygulari yasayip kucagu=imiza hayirlisiyla almayi nasip etsin ins
gozunuz aydin olsun canlar
Amin inşallah mübarek cuma günü Rabbim kalbimizden geçenleri nasip etsin inşallah Rabbim isteyen herkese bu duyguları yaşatsınTesekkur ederiz canim rabbim sizlere de nasip etsin insallah
masallah barekallah pespese guzel haberler geliyor. Rabbim bizlere de bu duygulari yasayip kucagu=imiza hayirlisiyla almayi nasip etsin ins
gozunuz aydin olsun canlar
Transfer sonrasi 3. Günü çok ağrım oldu 5. Günu artık dayanamadım hastaneye gittik apandisten süphelendiler serum takicaklardi taktirmadim durumumu anlattim..Gebelik testi yapildi transferin 5. günü değerim 19 küsür falandı..ama ağrılarım buyuzdenmiydi yoksa gerçekten apandistenmi kaynaklandı bilemiyorum sonradan gaz sıkışması olabilir dendi..oyuzden kesin bişey söyleyemiyorum..kii ben rahimağzı ameliyati oldum arkasindan uzun suren pihtili kanamalarim oldu arkasından sadece 1 yumurtam oluştu ve o konuldu ..Yani herşey okadar kısa sürede olduki değerlerim iyi ama yinede gözumle gormeden hamile olduğuma inanamiyorum Allahin izniyle keseyi göreyim ve kalp atışını bi duyayım ancak ozaman sevinebilirim okadar kısa sürede okadar çok şey olduki rahmim dinlenmedi ve 1 yumurta..Allahim isteyen herkese nasip etsin inşallaaaahArkadaşlar k bakmayınmaşallah çok hamile kalan var ve kimde hangi belirtiler olduğunu geçmişi okusam da karıştırıyorum. Transfer sonrası hamile kalıp da böyle kasık ağrısı gibi belirtiler yaşayanlar yazabilir mi ? Nasıl ağrı, belirti. Adet aprısı gibi mi tek taraflı mı rahim kısmında mı nasıl ağrı acaba
![]()
Nekadarlık hamile görünüyorsunBeni de haftaya cagirdi degerlere goremi cagiriyorlar acaba vok guzel bak az kalsin ilaclari birakicaktin peki ilaclara ignelere devam et dedimi
Benimki ilaçlara aynen devam dedi
Bu ağrı nasıl işte yani kasık ağrısı mı yumurtalık kısmında ağrı mı mesela bende adet zamanı rahim giriş kısmı sancıyor afedersiniz aşağı kısım samcır öyle birşey mi ? Ya bu ay bekleme ayım ya bazı ağrılar var acaba mı diye umutlanıyorum işteTransfer sonrasi 3. Günü çok ağrım oldu 5. Günu artık dayanamadım hastaneye gittik apandisten süphelendiler serum takicaklardi taktirmadim durumumu anlattim..Gebelik testi yapildi transferin 5. günü değerim 19 küsür falandı..ama ağrılarım buyuzdenmiydi yoksa gerçekten apandistenmi kaynaklandı bilemiyorum sonradan gaz sıkışması olabilir dendi..oyuzden kesin bişey söyleyemiyorum..kii ben rahimağzı ameliyati oldum arkasindan uzun suren pihtili kanamalarim oldu arkasından sadece 1 yumurtam oluştu ve o konuldu ..Yani herşey okadar kısa sürede olduki değerlerim iyi ama yinede gözumle gormeden hamile olduğuma inanamiyorum Allahin izniyle keseyi göreyim ve kalp atışını bi duyayım ancak ozaman sevinebilirim okadar kısa sürede okadar çok şey olduki rahmim dinlenmedi ve 1 yumurta..Allahim isteyen herkese nasip etsin inşallaaaah![]()
Aynen dediğin gibi canım hem kasık ağrısı özellikle sağ tarafa vuruyodu ama boyle bazen öyle bir agri vuruyorduki kasık karın bel karışık..Yaaa inşallaaah hadi bakalımBu ağrı nasıl işte yani kasık ağrısı mı yumurtalık kısmında ağrı mı mesela bende adet zamanı rahim giriş kısmı sancıyor afedersiniz aşağı kısım samcır öyle birşey mi ? Ya bu ay bekleme ayım ya bazı ağrılar var acaba mı diye umutlanıyorum işte![]()
Adetten sayinca 5 haftalik yarin transfer sonrasi 13.gunum bebekte 5 gunluk konuldugu icin 18 gun oluyor bakalim kismet gorucemmiNekadarlık hamile görünüyorsun
İnternette tup bebek hesaplama var ordan bak istersenAdetten sayinca 5 haftalik yarin transfer sonrasi 13.gunum bebekte 5 gunluk konuldugu icin 18 gun oluyor bakalim kismet gorucemmi